Ruhamustra: MET-gála 2017
2017. május 02. 17:10
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Szerintem nem rosszak a ruhák, itt az számít a legjobban öltözöttnek, aki a legjobban igazodik az adott évben kijelölt témához. Nekem idén is Gigi ruhája tetszik a legjobban.
2017. május 02. 17:31
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Uramisten
Most nem sorolom fel az összeset akiknek tetszett a ruhája, csak Emmat említem meg, ő gyönyörű volt mint mindig ^^ némelyik outfit valami elképesztően ocsmány. Én komolyan nem értem hogy lehet olyanokat felvenni.
2017. május 02. 18:15
|
EMszarvuuuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 263807 offline
|
Katy mintha valami sámánnak akart volna öltözni! Borzalmas!
2017. május 02. 18:41
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Selena ruhája tetszik a legjobban és ami még be jön az Emma ruhája
2017. május 02. 18:44
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
A legtöbbnél a reakcióm egy 'jézusom ezek mit gondoltak, farsangra mennek?' volt...
2017. május 02. 19:07
|
|
Eviiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 258330 offline
|
Zendaya ruhája nagy szép, meg talan kettő jo van, a többiek úgy néznek ki mintha egy cirkuszi felvonuláson lennének, ennyi pénzük van, es nem tudnak szép ruhát venni ???
2017. május 02. 19:08
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Anyám, volt itt egy két borzalmas, az Olsen ikrektől hányni tudnék, Katy meg Rihanna..ezeket mivel fenyegetik hogy ezt vegyék fel egy olyan rendezvényre ahol szó szerint az egész világ láthatja őket?
Lily Colinstól meg Madonnától sem voltam elájulva (az utóbbi kifejezetten visszataszító volt)
Viszont voltak, egyszerűen gyönyörű megjelenések is! Már az első, Gisele ruhája nagyon megtetszett! De Gigié, Zendaya-é, Mirandáé is nagyon tetszik!
És úúúristen, a legjobban Emma Roberts ruhája tetszik, Jennifer Lopezé mellett! ♥ Lenyűgöző!
De a H&M ruhák sem rosszak, tényleg nem látszik rajtuk hogy nem valami két milliósak, de szerintem nem is az ár a lényeg, hanem hogy ízlésesek legyenek. Felőlem valami turkálóból is lehetne ha szép.
Lily Colinstól meg Madonnától sem voltam elájulva (az utóbbi kifejezetten visszataszító volt)
Viszont voltak, egyszerűen gyönyörű megjelenések is! Már az első, Gisele ruhája nagyon megtetszett! De Gigié, Zendaya-é, Mirandáé is nagyon tetszik!
És úúúristen, a legjobban Emma Roberts ruhája tetszik, Jennifer Lopezé mellett! ♥ Lenyűgöző!
De a H&M ruhák sem rosszak, tényleg nem látszik rajtuk hogy nem valami két milliósak, de szerintem nem is az ár a lényeg, hanem hogy ízlésesek legyenek. Felőlem valami turkálóból is lehetne ha szép.
2017. május 02. 19:29
|
|
Hinata-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 258963 offline
|
Az Olsen ikrek divattervezők, tehát művészek és pont úgy néztek ki, ahogy kellett. Nem ízléstelenül öltözködtek, mint egyes sztárok, akik csak ilyenkor öltöznem fel csicsásan, hanem nekik ez a stílusuk. Ezt inkább dícsérni kéne, hiszen nem másnak (Hollywoodnak) akartak megfelelni
szerintem király
2017. május 02. 19:43
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Gisele, Selena, Blake és Stella nagyon gyönyörűek voltak *.* A Hadid lányok viszont borzalmasak
Giginél is mi ez a harisnya a ruha alatt?!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: