Ruhamustra: MET-gála 2017
2017. május 02. 15:15
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Jól nézett ki mindegyik ruha.
2017. május 02. 15:31
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
A legtöbb ruha nagyon tetszik
viszont Kendall ruhája borzalmas, Bella pedig példát vehetett volna Gigiről (vagyis a ruhájáról), mert nővérével ellentétben ő szörnyen nézett ki
2017. május 02. 15:34
szerintem Emmáé a legszebb
de Selena ruhája is nagyon tetszik, de azért még mindig Em
2017. május 02. 15:38
|
|
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline
|
Gigi ruhája nagyon tetszik, de a többieké annyira nem. Katy Perry és Rihanna pedig nem tudom mit gondolt, hova készült, de valamit tuti félrenéztek.
2017. május 02. 16:09
Szerintem Selena öltözött fel idén a legcsinosabban, de Naomi Watts és Emma ruhája is nagyon szép. Na, de a többiek...Katy, Cara, Zendaya, Madonna és Rihanna szerintem nem gondolták át ezt elég jól.:'D Kendall és Bella Hadid ruhája pedig szimplán csak nem tetszik. Johnny Depp lányáról pedig nem is készülhetett volna ennél előnytelenebb testtartásban kép.:'D S az alakja miatt biztos nem ilyen ruhát adtam volna rá, nagyon nem áll jól neki.
2017. május 02. 16:32
~ Szerintem Jennifer Lopez és Emma Roberts néztek ki egyedül jól, ők normálisan fel tudtak öltözni és nem olyan ruhákat húztak magukra, amit Az éhezők viadala-beli Kapitólium lakosai is szégyenkezve viselnének (khm...Rihanna, Cara és Halle szettje meg a hasonlók.)
Az Olsen ikrek öltözete valami borzalom, mintha sötétben öltözködtek volna és magukra kapták volna úgy, ami éppen a kezük ügyébe került. Szedett-vedett, csicsa.
~ Gwyneth és Jessica ruhája még szép lenne, csak hozzájuk nem illik, ezek a fakó árnyalatok nagyon sápasztják a világos bőrüket, nem porcelánszerűnek, hanem betegesen fehérnek tűnnek.
~ Selena ruháján nem értem, mit esznek annyira, úgy néz ki, mint egy hálóing.
~ Lily Rose-nak szerintem még nem kéne ilyen eseményekre mászkálnia, szörnyű a tartása és ordít róla, hogy nem tudja, hogyan kell viselni az ilyen kaliberű, estélyi ruhákat.
~ Gwyneth és Jessica ruhája még szép lenne, csak hozzájuk nem illik, ezek a fakó árnyalatok nagyon sápasztják a világos bőrüket, nem porcelánszerűnek, hanem betegesen fehérnek tűnnek.
~ Lily Rose-nak szerintem még nem kéne ilyen eseményekre mászkálnia, szörnyű a tartása és ordít róla, hogy nem tudja, hogyan kell viselni az ilyen kaliberű, estélyi ruhákat.
2017. május 02. 16:35
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Ezen a gálán mindig érdekes kreálmányokat lehet felfedezni. Valaki nagyon eltalálja a dolgot és van aki meg teljesen röhejesen néz ki. Amúgy a felhozatalra azt mondanám, hogy a kevesebb néha több, és az aki visszafogottabban öltözködött még ha bele is csempészett egy kis extraságot (Blake ruhájának szegélye, Selena szeme, Zendaya haja) azok néznek ki jól de az abszolút nyertesek akik mindenben a letisztultabbat választották: Emma, Karlie, Miranda, stb.
2017. május 02. 16:35
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Úristen, nagyon megdöbbentett,hogy mennyi feltűnési viszketegségben szenvedő sztárocska vonult itt fel és,hogy milyen undorító göncökbe bújnak csak azért,hogy másnap az újságok címlapján ők lehessenek, hiszen a negatív reklám is reklám!
Persze voltak kivételek, akik normálisan fel tudtak ötözni és csak úgy tündököltek, mint:-Emma Roberts
-Selena (bár a sminkje nem sikerült)
-Gisele
-Kate Hudson (bár a haját nem tudom hova tenni)
-Miranda
-Reese
Persze voltak kivételek, akik normálisan fel tudtak ötözni és csak úgy tündököltek, mint:-Emma Roberts
-Selena (bár a sminkje nem sikerült)
-Gisele
-Kate Hudson (bár a haját nem tudom hova tenni)
-Miranda
-Reese
2017. május 02. 16:37
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Idézet (Gothic01 @ 2017.05.02. 16:32)
~ Szerintem Jennifer Lopez és Emma Roberts néztek ki egyedül jól, ők normálisan fel tudtak öltözni és nem olyan ruhákat húztak magukra, amit Az éhezők viadala-beli Kapitólium lakosai is szégyenkezve viselnének (khm...Rihanna, Cara és Halle szettje meg a hasonlók.)
Az Olsen ikrek öltözete valami borzalom, mintha sötétben öltözködtek volna és magukra kapták volna úgy, ami éppen a kezük ügyébe került. Szedett-vedett, csicsa.
Az ikrek legalább a gála témáját követve öltöztek fel, és magukhoz képest jól néztek ki, legalább a sminkjüktől nem volt ezúttal halálfej szerű arcuk
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: