Új zenéről adhatunk hírt az ex 1D tagok háza táján: kedden érkezik Harry Styles új felvétele, míg csütörtökön Niall Horan visszatérő(?) anyaga.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új dallal jelentkezik Niall Horan és Harry Styles is
2017. május 01. 22:51
|
Gréta Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.10. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 262402 offline
|
I'm proud of Harry
2017. május 02. 02:01
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Max Zayn az ex-1D-tag bogárkám...
2017. május 02. 08:12
|
Aniko_Aneszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.27. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 259983 offline
|
Mi az,hogy " ex 1D tagok"? Ez így nagyon vicces...szüneten vannak..a One Direction örök!!!!!!
2017. május 02. 16:13
|
|
directionerliliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.18. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 259823 offline
|
NEM EX!!!!
2017. május 02. 16:21
|
|
Darling2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 248688 offline
|
Harry Sign of the times dalát nem tudom megunni, ahogy Niallt is imádom hallgatni...alig várom
♥
2017. május 02. 19:32
|
|
Rozikaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.24. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 250940 offline
|
Nem "ex 1D tagok".
Mindannyian megígérték, hogy vissza fognak térni, csak szüneten vannak. Emellett, a One Direction örök.
Az új dalok pedig elképesztőek lettek Harry részéről, és ne bírok várni a Slow Hands debütálásáig.
Már alig várom, hogy meghozzák postán Harry albumát, és hogy értékesítsék a jegyeket a londoni koncertekre.
(Directioner szív, Directioner lélek, Directioner leszek amíg csak élek.)
Mindannyian megígérték, hogy vissza fognak térni, csak szüneten vannak. Emellett, a One Direction örök.
Az új dalok pedig elképesztőek lettek Harry részéről, és ne bírok várni a Slow Hands debütálásáig.
Már alig várom, hogy meghozzák postán Harry albumát, és hogy értékesítsék a jegyeket a londoni koncertekre.
(Directioner szív, Directioner lélek, Directioner leszek amíg csak élek.)
2017. május 02. 21:43
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Egyébként miután alaposan halálra rémített engem a cikk, korrigálnék egyet.
A kódos megoldás csak az amerikai koncertekre vonatkozik. Az egyik német koncertre szeretnék jegyet szerezni, és megijedtem, mikor láttam hogy Május harmadika a regisztrációs idő, szóval gyorsan csináltam egy fiókot a Ticketmaster oldalán, mint kiderült, feleslegesen, mert az európai koncertekre ezek szerint kielégítő lesz a jegyek mennyisége. (remélhetőleg) Csak gondoltam megemlítem
Ha már itt tartunk, holy shit, a Sweet Creature-t már most rongyosra hallgattam, és nem tudom eléggé hangsúlyozni mennyire várom Niall számát is
A kódos megoldás csak az amerikai koncertekre vonatkozik. Az egyik német koncertre szeretnék jegyet szerezni, és megijedtem, mikor láttam hogy Május harmadika a regisztrációs idő, szóval gyorsan csináltam egy fiókot a Ticketmaster oldalán, mint kiderült, feleslegesen, mert az európai koncertekre ezek szerint kielégítő lesz a jegyek mennyisége. (remélhetőleg) Csak gondoltam megemlítem
Ha már itt tartunk, holy shit, a Sweet Creature-t már most rongyosra hallgattam, és nem tudom eléggé hangsúlyozni mennyire várom Niall számát is
2017. május 13. 10:16
Amióta ismerem az 1D-t mindig is Niall volt a kedvencem, így nem meglepő, hogy mennyire vártam az új dalát
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: