fiu es lany kozott siman lehet baratsag szerelem nelkul is, rohadt unalmas, hogy mindenhol felbukkan ez a szal. na meg egy barat akkor is barat ha be...mindegy, tartja a mondas, aki ismeri ismeri, aki nem az nem.
a lanyok viszont rohadt kegyetlenek altalaban egymassal, szerintem sokkal durvabban, mint a fiuk, azok max osszebalheznak vagy repul egy-ket fog de ennyi...nem mondom, hogy nem leteznek ketszinu fiuk, de ha tehetem, nem baratkozom lanyokkal, vagy max megmaradunk ismeros szinten.
en vagyok az egyetlen, aki minden iskolabalt, ballagasi probat, ballagast, szalagtuzest meg minden ilyen anyamkinja dolgot passzol? xd meg anno sok eve altalanosban is kihagytam a sajat ballagasom es jovore sem tervezek semmi ilyen bucsuzos kioltozos dologra menni xD kell a francnak, hogy este 8-ig keringost probaljon es beleoljon egy ruhaba tobb tizezret, ami aztan eleteben tobbszor nem is lesz rajta.
minden ilyen filmes sportcsapatot ruhellek a pompom szurkolotaborukkal egyutt, egyszeruen irritaloak, hal istennek felenk nem a sport a legfontosabb dolog...az emberfia tanulni jar az iskolaba, ha pedig tagja egy csapatnak, azt sem a nepszerusegert teszi. vagy mi.
en idonkent esku elkezdek enekelgetni amugy xd. felenk a tanarok tobbsege eleg laza es leszarja, ott vagy-e vagy mit csinalsz (videki mentalitas..) de persze nyilvan nem az osszes. amugy nem azert, de aki bunko es oran pofazik szerintem ne szamitson otosre az adott targybol.
11 dolog, amit az amerikai tinifilmek el akartak hitetni velünk
2017. május 03. 15:59
Hát igen..a tinifilmek, bár nagyon jók tudnak lenni, azért elég sok dolgot elferdítenek..az elég vicces is lenne, ha valaki csak random dalra fakadna a suli folyosóin.:'D
2017. május 04. 18:39
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Szerintem van benne 1-2 olyan, ami igaz. Van amiket én tapasztalok,de mondjuk a dalra fakadossal már találkoztam xD Egyik iskola társam annyira boldog volt hogy 5-ös lett vlaami dogája hogy énekelt a suli közepén mennyire boldog
2017. május 08. 09:11
|
|
adamskiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.25. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 162672 offline
|
Ezek elég klisészerű momentumok,amikre sok filmben rátalálhatunk,de nem hiszen,hogy bárki komolyan venné őket.Szerintem mindenki,akinek egy csöpp esze (és élettapasztalata) van,tudja hogy a filmekben nem minden igaz.Ezek a filmek azért készülnek,hogy szórakozzunk rajtuk,semmi többért.
u.i.:Jó ez a cikk!
u.i.:Jó ez a cikk!
2017. december 01. 09:52
|
|
awesome_treasureúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 258694 offline
|
nem értem ezt a nevetlen hercegnös példát. az átalakítása után is utálták! (?)
2019. október 26. 19:12
|
|
fashionbyvivienneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.10.02. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 273333 offline
|
A dalra fakadhatsz bármikor az alap. Matekóra közepén sem énekelhetsz arról, hogy hibáztál és most bukásra állsz.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: