Meghatározó nők a világtörténelemben – I. rész
2017. május 01. 21:30
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
II. Katalinnál a fiatalkori kép az nem Mária Teréziáé inkább? lehet én tévedek, de én mintha nála láttam volna.
jó cikk lett egyébként, szeretem a történelmet és az arról szóló cikkeket.
2017. május 01. 21:31
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Óriási ez a cikk, baromi jó lett! Többet tudtam meg ezekről a személyekről, mint töri órán. Nagyon sok infót tartalmaz, örülök hogy ilyen tartalmas cikkek vannak írva mostanában.
2017. május 01. 22:14
Sissi az egész kicsi koromat meghatározó példaképem.
Fantasztikus cikk lett. ♥
Fantasztikus cikk lett. ♥
2017. május 02. 02:39
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Való igaz, hogy tartalmilag ez egy remek cikk, de basszus, hát hemzseg a helyesírási és formai hibáktól. Szinte mindenhol van vessző, ahova nem kell, és nincs, ahova meg kéne. Ja, és Madame Antoinette XIV. (azaz 14.) Lajossal volt, a Napkirállyal, nem XVI.-kal!
2017. május 02. 13:50
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Idézet (Gothic01 @ 2017.05.01. 20:53)
Nagyon jó, tartalmas, értelmes cikk lett, több ilyet! ^^ Kleopátrát és Sissit nagyon szeretem, ebbe a kategóriába tartozik Roxelana (alias Haseki Hürrem), Diana és Anne Bonnie <3 
Egyetértek! Diana és Hürremet én is imádom.
2017. május 05. 20:33
|
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline
|
Nagyon szépen köszönöm az elismerő szavakat és köszönöm, hogy elnézitek a nyelvtani bakijaimat. Tudom, hogy borzalmas xd
( katherine0813-nak mondanám, hogy Marie Antoinette férje XVI. Lajos volt, mivel Marie Antoinette még nem is élt, mikor XIV.(14.)Lajos meghalt. Marie Antoinette meg köztudottan a francia forradalom idején halt meg ami 1789-ben volt. XIV. Lajos meg már 1715-ben meghalt xd )
( katherine0813-nak mondanám, hogy Marie Antoinette férje XVI. Lajos volt, mivel Marie Antoinette még nem is élt, mikor XIV.(14.)Lajos meghalt. Marie Antoinette meg köztudottan a francia forradalom idején halt meg ami 1789-ben volt. XIV. Lajos meg már 1715-ben meghalt xd )
2020. február 13. 17:03
Hűha, a cikket nagyon szépen köszönöm, annyira jó az ilyeneket olvasgatni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: