A szókimondó stílusáról is ismert 19 éves színésznő az Instagramon adott hangot kollégájához fűződő érzéseinek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne egyszerre utálja és imádja A visszatérők sztárját
2017. május 01. 08:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. május 01. 09:11
Nem lehet, hogy nem lenne Bellával mindenkinek akkora problémája, ha nem írnának cikket minden második posztjáról? Nem a cikkírót akarom ezzel leszólni, mert mindig fantasztikus munkát végez, de az, hogy ki kit imád, ez minden celeb napi poszt-adagjában helyet kap. Ennek ráadásul még konkrét hírértéke sincs, csak arra jó, hogy az emberek kiakadhassanak rá, és lehessen kilométer hosszan ócsárolni...
2017. május 01. 09:14
Az emberek 99%-ának az jut erről eszébe, hogy jóba vannak, és csak viccből írta. Na és az a maradék egy százalék írja az ilyen cikkeket.
2017. május 01. 09:22
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Micsoda hír
2017. május 01. 09:34
Remélem, a reggeli nagydolgáról is lesz képes beszámoló.
2017. május 01. 09:55
Én enélkül a cikk nélkül nem tudtam volna élni.
Igen Ez szarkazmus
Igen Ez szarkazmus
2017. május 01. 10:10
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Nagyon szeretem Richardot, a The 100-ban ő a kedvenc szereplőm. ♥
2017. május 01. 10:47
|
|
alltimelovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 223147 offline
|
Idézet (LockedTheDarkness @ 2017.05.01. 09:55)
Én enélkül a cikk nélkül nem tudtam volna élni.
Igen Ez szarkazmus
Igen Ez szarkazmus
Gratulálok hogy ismered a szó fogalmát...
2017. május 01. 11:32
Ehhez a fotóhoz mennyi írott anyag is társul? Két és fél ujjpercnyi? Ennek így nincsen semmi értelme, aki követi őket, a különféle közösségi oldalas profiljaikon úgyis megtalálja a fotót. Ennyi adattal külön cikket írni felesleges, a hét fotói rovatban még rendben vannak az ilyen hosszúságú felvezetések, de oda nem is egy képet tesznek be...
2017. május 01. 11:34
én pedig ma kitakarítottam a szobámat.
na? jöhetne már erről is egy cikk, az is kb. annyira lenne közérdekű és említésre méltó, mint ez az írás Belláról.
na? jöhetne már erről is egy cikk, az is kb. annyira lenne közérdekű és említésre méltó, mint ez az írás Belláról.
2017. május 01. 12:26
Nemsoká megyek tanulni mert holnap témazárót írunk történelemből és matekból sem ártana a gyakorlás. Köszi, hogy együtt éreztek velem(:
2017. május 01. 13:47
|
|
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline
|
Miért kell minden képről cikket írni? És miért folyton erről a csajról?? Nem unjátok komolyan? :/ Ha én kiteszek egy képet hogy annyira szeretem a kutyámat, mint a macskámat abból is cikk lesz? Ja nem mert nem vagyok híres..és nincs kutyám.. se cicám..
2017. május 01. 14:09
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Ha nem kattintgatnátok minden Belláról szóló cikkre, nem íródna minden megmozdulásáról. Van számos más írás itt, ami a kutyát nem érdekli. Bella meg úgy tűnik, vonzza az embereket. Az olvasottság számít, szóval ne értetlenkedjetek, ha a cikkíróknak van esze.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: