Nagyon rosszul esik Kylie-nak az emberek vele szembeni bizalmatlansága, erre pedig jó oka van.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kylie Jenner kiborult, amiért azzal vádolták, photoshoppolja a képeit
2017. április 30. 15:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 30. 15:54
Idézet
Ezen túl ráadásul ott van még az idősebb testvére, Kim is, akit a világ egyik legszebb nőjének tartanak.
hogy mi van?XDD
1 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin
2017. április 30. 16:04
|
|
Stellarevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.24. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 253414 offline
|
Kim, mint a világ egyik legszebb nője?! Khm...hát...öööö...okéé...
1 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin
2017. április 30. 16:05
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Azért ne essünk túlzásokba azzal a kijelentéssel, hogy Kim a világ egyik legszebb nője.. Ami pedig Kyliet illeti, nekem nincs vele különösebben bajom. Ebből a famíliából őt meg Kendallt bírom.
2017. április 30. 16:13
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Nem meglepő, hogy az egész családot a külseje alapján ítélik meg, mivel egyiküknek sincs tehetsége semmihez, csak a magamutogatáshoz. Kylie is a szépségiparon belül tevékenykedik, és a cikk szerint is rengeteget ad magára, így az utálói is azzal bánthatják meg a legjobban, ha a külsejét szólják le. A rosszindulatú emberkéket meg egyszerűen el kell viselni, nem tud mást tenni, erről szól a celebélet.
2017. április 30. 16:17
|
|
Madamevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 242739 offline
|
Minek photoshoppolna?! Ha valami nem tetszik neki magán vagy megplasztikázza, vagy sminkkel elfedi. Kötve hiszem, hogy a napi 100000 selfijét nem fogja külön-külön retusálni, könnyebb neki ha orvosi beavatkozásba kezd (csak beleképzeltem magam a helyzetébe).
2017. április 30. 16:23
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
És ha mégis photoshoppolja? Én se bírom a csajt, de emberek tanuljatok már meg a magatok dolgaival foglalkozni. Ha photoshoppolja, ha nem, kinek árt vele?
2017. április 30. 16:26
Hát mondjuk láttam már görbülő falat és ablakszegélyt a képein, de nem nagyon érdekel, mit csinál a fotóival. Kicsit sajnálom, hogy ennyire nincs kibékülve magával.
2017. április 30. 16:34
Simán nézz ki úgy mint Kendall vagy Kim.Én együtt érzek vele már nem azért....
2017. április 30. 16:44
|
|
DorinaddAlways |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.07. Hozzászólás: 1937 Csatolások: 0 Azonosító: 259598 offline
|
Szerintem Kendall a legnormálisabb, és lehet hogy Kylie nem photoshoppolja a képeit, de nem is kell minden nap ilyen kihívó képeket kitennie. Szerintem ezért inkább utálják, meg mert egy undorító plasztik girl.
2017. április 30. 17:52
Rút kiskacsa, hogyne sokkal könnyebb elesett, szürke egérnek kiadni magát, aztán meg plasztikázni, mint azt mondani, hogy "én ilyen vagyok, jól érzem magam a bőrömben, aki meg emiatt piszkál, az tehet egy szívességet." Ez nevetséges
Mindig csak a fejemet tudom fogni rajta, ha valakit ennyire mélyen érint, hogy vadidegen emberek mit gondolnak róla.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.