Oly sok híres kollégájához hasonlóan Ariel is ellátogatott idén a méltán híres Coachella fesztiválra, ahol vérforralóan szexi képek készültek róla.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kitette, amije van! Ariel Winter büszke telt idomaira – fotók
2017. április 30. 14:48
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 30. 14:52
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szóval, manapság ha valaki büszke a telt idomaira, akkor ezalatt azt értjük, hogy átment attention whore-ba?
Megoszthatott volna egy szexi, ízléses képet, amire még női szemmel is azt lehet mondani, hogy dögös. Ám ez csupán csak ízléstelen és roppant mód közönséges.
1 felhasználónak tetszik:
silenc
2017. április 30. 14:58
Csak szerintem akar nagyon Kylie Jennerre hasonlítani?
2017. április 30. 15:25
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Kész kyle jenner
2017. április 30. 15:35
Nagyon sokáig kedveltem őt töbekközt azért mert nekem is hasonló alakom van és imádtam a Modern családban. Nagyon szomorúnak tartom, hogy ez lett belőle. Egyszerűen undorító, hogy a mai tökéletes "instagram világban" az önelfogadás egyenlő a magamutogatással, hogy csak akkor büszke valaki az alakjára legyen az telt vagy vékony) ha k*rvának öltözve kirakatba teszi a seggét vagy a mellét. Ez gusztustalan.
2017. április 30. 16:14
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Biztos jó barátnők lennének Bella Thorne-nal.
Az is hasonlóan primitív módon bizonygatja, hogy mennyire felnőtt lett és végre magára talált, miután a kenyéradója elvette a gyerekkorát.
1 felhasználónak tetszik:
silenc
2017. április 30. 16:27
Örülök,hogy büszke magára, de azért ízlésesebben is felöltözhetett volna...
2017. április 30. 17:15
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
Beyla: Szóval, manapság ha valaki büszke a telt idomaira, akkor ezalatt azt értjük, hogy átment attention whore-ba? unsure.gif Megoszthatott volna egy szexi, ízléses képet, amire még női szemmel is azt lehet mondani, hogy dögös. Ám ez csupán csak ízléstelen és roppant mód közönséges.
egyetértek, én is ezt gondolom.
egyetértek, én is ezt gondolom.
2017. április 30. 17:36
Elgondolkoztam. Annyira vicces, hogy akár mai napig képesek egyesek azon lovagolni, hogy mi lett Miley-ból, pedig Hannah Montana ennyire meg annyira cuki volt... Na én még meg most akkor vergődjek Ariel miatt? Nem fogok persze, mert nem az a korosztály vagyok, de azért megtehetném, leírjam, mekkora illúzió romboló hogy egy tök normális karaktert alakít a Modern családban a valóságban meg ekkora.... hagy nem mondjam ki hogy mi... - hupsz, leírtam
-
2017. április 30. 18:41
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Mi ez a rózsaszín haj?
Fúj..
2017. április 30. 19:34
Idézet (Beyla @ 2017.04.30. 14:52)
Szóval, manapság ha valaki büszke a telt idomaira, akkor ezalatt azt értjük, hogy átment attention whore-ba?
Megoszthatott volna egy szexi, ízléses képet, amire még női szemmel is azt lehet mondani, hogy dögös. Ám ez csupán csak ízléstelen és roppant mód közönséges.
Nekem ez a ruha is nagyon visszataszító. Sosem értettem, hogy pár lány, hogy bír egy rongyban járkálni, ami olyan mintha szét ráncigálta volna valami vadállat..
2017. április 30. 23:03
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Az teljesen rendben van, ha büszke az idomaira, de könyörgöm, mi ez az öltözék? Meg miért kell kipakolnia mindenét? :S Ha visszafogottabban öltözködne, talán jobban elhinném, hogy büszke az alkatára, és nem mindenáron nyálcsorgató kommenteket és pozitív visszajelzéseket akar olvasgatni magáról. Aki meg van elégedve magával, szerintem nem így viselkedik. Saját vélemény.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.