Típusai a menzesznek, amit minden lány megtapasztalt már
2017. április 29. 22:27
Hát igen, csodálatos szituációkat tud szülni a havi, az tény.
2017. április 30. 00:08
|
cujo0227új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.25. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 259259 offline
|
Csak elképzelni tudom milyen lehet a durvább változata ennek a dolognak. Tinikoromban az első 3 nap ömlött belőlem a vér, akkor görcsöltem többet, a legnagyobb tampont használtam, abból is 6db/nap. Az utolsó 2 nap baráti volt. Egyszer lázasodtam be akkoriban. Már elmúltam 30, olyan betegségem lett idő közben, ami miatt elég ritkán jön meg, évente talán 4-5 alkalommal. Idén pl most először (április), illetve sokkal kevesebb a mennyisége is. Valamint szinte fájdalommentes. Az első nap vannak enyhe görcseim, de nem mindig. Normál méretű tampon bőven elég mind a 8-10 napra, ameddig elhúzódik. Nem sírom vissza a régi időket, de azért ennek is megvannak a maga mellékhatásai. Pl gyerekem kizárt hogy lesz.
2017. április 30. 07:48
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
legjobb barinoim XD
2017. április 30. 08:07
Azért ha már ennyire túl lett tárgyalva, jobban, mint kellett volna, oda lehetett volna írni azt is, amikor valaki beteg és emiatt szenved. Tudom, hogy szar meg kellemetlen, de ismét egy olyan cikk, aminek szerintem nem itt van a helye, vagy nyitottabb szemmel kellett volna írni.
2017. április 30. 13:28
Ahhoz képest, akinek pl. endometriózisa van, ezek mind csak apró kellemetlenségek. Szóval van rosszabb.
2017. április 30. 17:43
Hát szerintem mindenki megtapasztalja az itt felsorolt fajtáit. Mármint, az összeset, egyszer legalább.
Amúgy nagyon vicces cikk.
Amúgy nagyon vicces cikk.
2017. május 02. 15:00
Az utolsó 2 képen szakadtam.
Szórakoztató és jó cikk lett.
Szórakoztató és jó cikk lett.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: