Típusai a menzesznek, amit minden lány megtapasztalt már
2017. április 29. 18:52
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
sosem értettem egyeseknek hogy lehet napra pontosan érkező mezeszük...szerintem ez az egész dolog hatalmas szívás - valaki nem is akar gyereket. mondjuk ki lehet vetetni az emberfia méhét is éppen, de az milyen már...a se veled se nélküled típust valahogy át tudom érezni...hál istennek nekem csak ritkán szokott görcsölni a hasam, a beszédstílusom meg alapból elég rideg és nem a legkedvesebb akkor is, ha nincs meg, szóval mondhatni fel se tűnik a kutyának se, mi a helyzet velem.
2017. április 29. 19:09
van két osztálytársam is, akik rettentően szoktak szenvedni emiatt, van hogy suliba se tudnak jönni, annyira rosszul vannak azokon a napokon, szóval aki szerint ez az egész csak túl dramatizálás nagyon nagyot téved.
amúgy pedig jó cikk lett.
amúgy pedig jó cikk lett.
2017. április 29. 19:20
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
én nagyon szoktam szenvedni, mert betegségem van, amitől sokkal, de sokkal rosszabb az egész. már napokkal előtte szenvedek, ha meg megjön felpuffadok, belázasodom, van hogy hányok is, de a fejfájás az szinte állandó ilyenkor a görcsök mellett.
2017. április 29. 19:50
Idézet (katherine0813 @ 2017.04.29. 18:18)
Gothic01: az pl. nem éppen túldramatizálás, mikor olyan rosszul vagy a brutális görcsöktől, hogy bőgve ájulsz el, vagy épp hányod össze magad, miközbe még semmit nem tudtál enni aznap a fájdalom miatt. Több embert is ismerek magamon kívül, aki így jár minden hónapban. Gondolkodj egy kicsit, mielőtt p*raszt módon nyilatkozol olyanról, amiről ezek szerint fogalmad sincs.
De ugyanígy zavaró, ha késik a mensi és pont belecsúszik olyankorra, mikor mondjuk nyaralni mész, és ugyan ez a helyzet azzal, ha előbb jön meg...
De ugyanígy zavaró, ha késik a mensi és pont belecsúszik olyankorra, mikor mondjuk nyaralni mész, és ugyan ez a helyzet azzal, ha előbb jön meg...
Úgy néz ki, itt félreértés esett, nem azt mondtam, hogy maga a fájdalom van túldramatizálva, mindenkinél személyfüggő, hogy mennyire görcsöl be, hogy mennyire magas vagy alacsony a fájdalomküszöbe. Az ellen az agyament hisztéria ellen volt ellenvetésem, ahogy a cikkben fel lett ez az egész vezetve meg az elmebeteg fejet vágó emberek ellen a gif-eken. Igen, rohadtul kellemetlen, de nem egy olyan dolog ezt, amit a 21. században olyan szinten nem lehet kezelni, mint a középkorban a pestis, sok cikkben a rák nincs ilyen drámaian bemutatva. Léteznek fájdalomcsillapítók, amiből, ha nagyon erős is, naponta minimum 4 szemet be lehet kapni. Ugyanúgy hellyel-közzel be lehet határolni, hogy kinek melyik hétre érkezik, - hacsak nem olyan nagyon szörnyű egészségügyi állapotban van, hogy teljesen összekavarodik a szervezete- akkor hord magánál tampont/betétet, esetleg úgy indul el, hogy a biztonság kedvéért betesz egyet. Inkább üresen maradjon, minthogy "meglepetésként" tiszta vér legyen a nadrágja/a szoknyája valakinek. Sokaknak nagyon fáj, de ez van, ha nyavalyogva van rajta egy cikkben, attól még nem lesz kevésbé fájdalmas. Aki nőnek születik, annak sajna ezt meg kell szoknia, most hiába kezdjük el elmés alcímekkel kísérve kifigurázni, megszemélyesíteni egy biológiai funkciót, attól a lényeg ugyanaz marad.
És te is gondolkodj már, (így fogalmaztál, ugye?) mielőtt valakinek a torkának ugrasz csak azért, mert szerinte irreálisan van felvezetve egy olyan dolog, ami ellen nem lehet mit tenni.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2017. április 29. 20:25
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Úristenem ennyit még nem röhögtem egy starity cikkenXDDDD
Nekem sokszor van amikor nagyon kevés és gyorsan elmúlik.
De az "undorító" és a "surprise bitch" is elég gyakran látogat meg.
Nekem sokszor van amikor nagyon kevés és gyorsan elmúlik.
De az "undorító" és a "surprise bitch" is elég gyakran látogat meg.
2017. április 29. 20:27
|
|
Domipetravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.15. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 243796 offline
|
Én még odaírtam volna a Kis sunyi gecit...nem érzed, nem fáj, mintha ott se lenne, de mégis, gátat se építhetsz neki mert ömlik mindenfele. (nekem mindig ilyen) XD
2017. április 29. 20:43
|
|
VictoriaPolicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 142 Csatolások: 2 Azonosító: 250535 offline
|
Hát ez nagyon jó xDDD
Jópofa cikk lett
Jópofa cikk lett
2017. április 29. 20:50
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Gothic01: szerintem is béna lett a cikk, de akkor sincs túldramatizálva. Amúgy én már több, mint 20 fajta görcsoldót/fájdalomcsillapítót próbáltam, egyik se működött, és még mindig keresem a megfelelőt. Ez csak reagálás erre a mondatodra: "Igen, rohadtul kellemetlen, de nem egy olyan dolog ezt, amit a 21. században olyan szinten nem lehet kezelni, mint a középkorban a pestis, sok cikkben a rák nincs ilyen drámaian bemutatva. Léteznek fájdalomcsillapítók, amiből, ha nagyon erős is, naponta minimum 4 szemet be lehet kapni."
2017. április 29. 20:53
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Elody: méhet nem lehet kivetetni csak úgy. Én se akarok gyereket és borzalmasan szokott görcsölni a hasam, ezért utánakérdeztem orvosoknál, ki lehet-e vetetnem majd. De nem! Csak komoly egészségügyi problémánál veszik ki. Nagyon erős indok kell a kivetetéshez, pl. méhdaganat
2017. április 29. 22:04
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Imádom, mikor a fiúk azt hiszik, megjátszuk magunkat.
Élnék át ezt a poklot akár csak egy napig, biztos beállna a pofájuk és mondanák, hogy respeckt
Meglepi, Ribikém! Elég gyakran látogat meg.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.