15 ezer dolláros arany foga lett Justin Biebernek
2017. április 29. 17:26
Ilyenre nem tudom minek kell pénzt költeni, főleg ennyit. Elég lenne ha hanyagolná a fogmosást (pénzt is takarítana meg vele) és ugyanúgy elérné a kívánt hatást.
2017. április 29. 17:30
|
|
Staritylaxmivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.02. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 261144 offline
|
Undoritó...
2017. április 29. 17:53
nem hiszem el ezt a fiút xDD napról napra egyre jobban utálom.
2017. április 29. 18:23
Ezaaaz, nehogy véletlenül is adakozzál a szegényeknek, vagy állatmenhelyeknek, vagy valami, haver.
2017. április 29. 19:12
|
Anna5012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.02. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 260658 offline
|
Szerintem sem néz ki jól de.....Mindenki felháborodik hogy már annyi pénze van hogy nem tudja mire költeni....Szerintem azért a pénzért igenis megdolgozott és arra költi amire szeretné..Nem vagyunk egyformák,nem ugyanaz az ízlésünk és nem kell elítélni azért valakit mert neki más tetszik,más az ízlése.És persze azt se hagyjuk ki,hogy Justin igenis szokott jótékonykodni és már sokszor odaadta azt a 15ezer dollárt beteg/szegény gyerekeknek,családoknak ami példaértékű.De az az ő pénze és senki nem várhatja el tőle h csak jótékonykodásra költse.
Belieber4ever ❤❤
Belieber4ever ❤❤
2017. április 30. 07:44
Ő dolga,bár erre pénzt pocsékolni....akkor már valami értelmesebbre .
2017. április 30. 08:41
Idézet (Porkéz @ 2017.04.29. 18:23)
Ezaaaz, nehogy véletlenül is adakozzál a szegényeknek, vagy állatmenhelyeknek, vagy valami, haver. 
Én is erre gondoltam.
2017. április 30. 08:57
Sosem értettem ezt az aranyfog mániát... Oké, hogy gazdagságot sugall vele az illető, de ezenkívül rendkívül csúnyán néz ki...
2017. április 30. 19:03
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Idézet (LollyPoop @ 2017.04.29. 17:20)
Engem az a szakmunkásbajusz jobban kiborít.
Made my day!
2017. április 30. 22:24
|
|
beautifunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.23. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 263889 offline
|
Ez most komoly? ...
Csak 1 kérdés ; Why? -.-"
Jó, persze arra költi a pénzét amire szeretné hisz az ő pénze...
De pl, mi értelme lett most aranyfogat csináltatnia? ... Ezzel is azt akarja sugalni a másik felé hogy "sok pénzem van, és menő vagyok"...
Pedig rohadtul nem menő.
Persze kivehető, így nem bánja meg. De azt a rengeteg pénzt 4,3 milliót szerintem hasznosabb dologra is költhette volna. Vannak szülei, vagy ha nem is rájuk de tényleg van állatmenhely, illetve beteg gyermekek akiknek szükségük lenne a pénzre. Valamint ha nem szeretne oda se költeni mert ... nem... ><" akkor gyűjthetné a pénzét rendesen, vagy tényleg annyi megoldás van rá. Persze nem szeretném megmondani hogy mire költse én nem ezt értem, csak hogy nekem legalább is ez az egész aranyfog csináltatás úgy jött le, hogy csak azért csinálta hogy menőnek tűnjön, féltékenykedjünk rá hogy "sok pénz meg minden" ... Csak nem esett le neki hogy az élet nem feltétlen a pénz körül forog. Sőt.
Rajongók : Elnézést kérek, itt és most. Ez csak egy vélemény, remélem nem fogtok letámadni
Bocsánat!
))
Csak 1 kérdés ; Why? -.-"
Jó, persze arra költi a pénzét amire szeretné hisz az ő pénze...
De pl, mi értelme lett most aranyfogat csináltatnia? ... Ezzel is azt akarja sugalni a másik felé hogy "sok pénzem van, és menő vagyok"...
Pedig rohadtul nem menő.
Rajongók : Elnézést kérek, itt és most. Ez csak egy vélemény, remélem nem fogtok letámadni
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: