Tarja Turunen - 'My Winter Storm' Promoshoot
2008. február 14. 20:48
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Megmondom az õszintét, amikor elõször hallottam a szólóalbumát nem tetszett, nem volt benne elég gitár, icipicit nekem lassú is volt és az igazán fogós dalok is hiányoztak. De tekintve, hogy Tarja hangja mégiscsak gyönyörû és a vele készült Nightwish albumokat nemigen tudom kiheverni, hát adtam neki még egy esélyt és így több meghallgatás után már nem annyira rossz. Mert ugyan a zene más lett, de még mindig itt van Tarja csilingelõ hangja, amit egyszerûen nem tudok nem szeretni (de ugyan már, azért a Poisont csak nem kellett volna ennyire lebutítani zeneileg).
2008. február 27. 20:18
|
|
Imykevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.02.03. Hozzászólás: 107 Csatolások: 115 Azonosító: 12915 offline
|
Szerintem a Poison csak jobb lett
De Tarja mindigis nagyon tudott énekelni. Nálam már a Sleeping Sun örök csodálatot váltott ki, nemhogy ezen a lemezen a Boy And The Ghost, aminek a sztorijár imádom, a Sing For Me vagy a The Reign, ami csodaszép. És a Die Alve kliprõl nem is beszélve
De Tarja mindigis nagyon tudott énekelni. Nálam már a Sleeping Sun örök csodálatot váltott ki, nemhogy ezen a lemezen a Boy And The Ghost, aminek a sztorijár imádom, a Sing For Me vagy a The Reign, ami csodaszép. És a Die Alve kliprõl nem is beszélve
2008. április 24. 20:13
2009. január 30. 12:56
|
|
MillaNut09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 83956 offline
|
Thanks for these. I love Nightwish.
2011. június 28. 18:32
|
|
amylee4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 153847 offline
|
annyira jó ez az album
a legjobb róla az I walk alone vagy micsoda...
de mindegyiket imádom. le a kalappal Tarja előtt
ilyen jó albumot nem mindenki tud csinálni.
Tarjára
2011. június 28. 18:38
|
|
amylee4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 153847 offline
|
a legjobb album Tarja Turunentől, még a Nightwish albumait is legyőzi
vagy mégse??
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

2 felhasználónak tetszik: