Intim gyantázását is közvetítette Bella Thorne – videó!
2017. április 28. 15:35
Hát eddig nagyon bírtam, de most kicsit kevésbé... De attól még nem szidom, de azért a tettért nem is dicsérem.
2017. április 28. 15:57
Az egy dolog, hogy felveszi, mert vicces. Két barát között kellene megmaradnia, nem vadidegenekkel megosztani. Ezek után (meg alapból) ne mondja már Bella, hogy nem akarja, hogy beszéljenek róla az emberek... Ez nem vagány, hanem feltűnési viszketegség, mert más miatt már nem foglalkoznak vele.
2017. április 28. 16:20
Pont tegnap írta valaki, hogy ez lesz a következő dobása, az illetőnek úgy néz ki, jóstehetsége van...
Erre igazából nem tudok mit mondani, szánalmas. Ez már végképp nem az önmaga keresése és a nyugodtan élni akarás üzenetét tükrözi, hanem azt, hogy a csapból is ő akar folyni.
Erre igazából nem tudok mit mondani, szánalmas. Ez már végképp nem az önmaga keresése és a nyugodtan élni akarás üzenetét tükrözi, hanem azt, hogy a csapból is ő akar folyni.
2017. április 28. 16:39
|
|
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline
|
Nem akarok minden Bellával kapcsolatos cikkhez hozzászólni,de aki ilyen videót posztol nem nő! Nem tudom ez a csaj egy utolsó ri..nc-nak érzi magát, hogy ilyesmiket kitesz az oldalára? De mind1 nem érdemes erről többet beszélni...
2017. április 28. 16:41
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Anyám borogass.. Na ez már komolyan beteges. Szerinte ez "menő"? Szerinte emeberek milliói kíváncsiak arra, hogyan szőrtelenít odalent? Hát nem..
2017. április 28. 16:41
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Valami feltűnési viszketegségben szenved ez a csaj?
2017. április 28. 16:51
|
|
littlegirl1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 228672 offline
|
Fujj ez a jany nem normális undorító amiket felrak netre hanyok tole
2017. április 28. 17:10
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
nekem nincs vele bajom, de mikor ezt láttam snapen csak pislogtam. tényleg nem értem minek kell ezt megosztania mindenkivel, kezd átlesni a ló túloldalára, de nagyon.
2017. április 28. 19:04
nos, nincs gusztusom megnézni a videót, de anélkül is eltudom mondani, hogy mennyire szánalmas már amit művel és az ehhez hasonló videókkal csakis saját magának árt. senki nem fog rá érett nőként tekinteni, amíg ilyen primitív dolgokkal akarja magára felhívni a figyelmet.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: