A 67 éves valóságshow-sztár élete romokban van, mióta nőként él – exe és gyerekei is elfordultak tőle.
A teljes cikkhez kattints ide!
Caitlyn Jenner nem tudja elfogadni, hogy a családja elfordult tőle
2017. április 28. 11:42
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 28. 12:48
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
nem értem hogy mér pont öreg korára jött rá erre hogy ő nő ként akar élni holott az ilyen emberekbe már fiatal korba jelentkezik ez a dolog szerintem erre a női dologra anno kellet volna gondolnia nem most így 60x évesen gyerekes apa ként
2017. április 28. 13:49
Idézet (Brandy @ 2017.04.28. 12:48)
nem értem hogy mér pont öreg korára jött rá erre hogy ő nő ként akar élni holott az ilyen emberekbe már fiatal korba jelentkezik ez a dolog szerintem erre a női dologra anno kellet volna gondolnia nem most így 60x évesen gyerekes apa ként 
Szerintem is. Nem tudom, amúgy, lehet, hogy egyszer csak rádöbbent, de a családjára tényleg számítania kéne, de ezek még ennyit sem tudnak még tenni azért az emberért. Szégyen és gyalázat..
2017. április 28. 14:10
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (Brandy @ 2017.04.28. 12:48)
Nem most akart nemet változtatni, már több, mint 20 évvel ezelőtt is volt róla szó.
2017. április 28. 15:05
A családja pedig nem tudja elfogadni, hogy az apjukból k*rva lett.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: