Itt az Attention videoklipje, ami nagy valószínűséggel Bella Thorne-ról szól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Charlie Puth Bella Thorne hasonmását használta fel új klipjében
2017. április 25. 14:21
|
|
belieberxoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.24. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 263920 offline
|
Szerintem nem is hasonlít.
2017. április 25. 15:27
A dal borzasztó lett, a klip még rosszabb, a csajnak pedig szerintem mindössze a haj-és arcformája hasonlítható össze Bellával.
2017. április 25. 15:40
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Hát, ez nem hasonlít szerintem
2017. április 25. 15:59
Én úgy gondolom, hogy ez a fiú, nagyon tehetséges és gyönyörű dalokat tud előadni. Gondoljunk bele See you again csomó ideig a kedvenc számom volt és még most is tudom kívülről. A We don't talk anymore számomra egy kellemes csalódás volt mert az a szám is nagyon tetszett, de a See you again még mindig közelebb állt hozzám. Ez a szám, már (nekem) nagyon tömeg, és nem egyedi mint az előző kettő, amit még mai napig imádok.
Amúgy szerintem sem hasonlít a csaj Bellára, max. első ránézésre
Amúgy szerintem sem hasonlít a csaj Bellára, max. első ránézésre
2017. április 25. 16:02
Vannak pillanatok, talán mikor oldalról mutatják, de nekem olyan tipikus-modell feje van. Nem tudom megmagyarázni de ha szembe jönne velem az utcán tudnám, hogy modell.
2017. április 25. 16:40
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Szeretem Charlie-t, a dal is tetszik, bár nem az igazi. Viszont nem értettem soha, hogy miért kell a médián keresztül célozgatni a másikra. Vagy sejtetni a dolgot. Miért nem lehet négy fal között megbeszélni?
2017. április 25. 17:35
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Khm, ki is vágyik most igazán figyelemre?
2017. április 25. 18:14
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Valahogyan èn egy darab közös vonást nem találtam a kèt hölgy között, de lehet velem van a baj
Am a szám elèg jó lett, ès a klipp sem rossz.
Am a szám elèg jó lett, ès a klipp sem rossz.
2017. április 25. 20:31
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Szerintem a hajszínén kívül (bár már az se olyan) semmi hasonlóság nincs köztük.
2017. április 26. 15:01
a dal az borzalmas a csaj pedig egyáltalán nem hasonlít Bellára.
2017. április 26. 16:52
A dal nekem tetszik, viszont a lány tényleg nem hasonlít Bellára. Bár ki tudja, lehet tényleg ő inspirálta ezt a dalt, de a videóban szereplő kishölgy semmilyen nézetből nem hasonlít.
2017. április 27. 06:24
|
|
rebeka91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.12. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 263609 offline
|
A rajongók nem is kissé túloztak. Lehet hogy a dal inspirátora Bella, de a videoklippben szereplő lány biztosan nem azért szerepel a klippben, hanem mert beleillik. A videoklipp nekem nem annyira jött be, a dal sem volt rossz, de baj az ha sokkal jobbr5a számitottam?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: