Kopasz lett Cara Delevingne
2017. április 25. 20:28
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Roshele: ha a "tehetségével" nem is, a bevállalósságával mindenképp több tiszteletet fog kapni "színésznőként"
2017. április 25. 21:01
Bár a filmek világa abszolút hidegen hagy, és egyetlen egy filmet láttam vele, így a tehetségéről színésznőként nem tudok nyilatkozni, de dicséretre méltó, hogy bevállal egy ilyet egy szerepért. Nem értem, hogy egyesek miért fújonganak, mert ebben inkább az elhivatottságát a szakma felé lehet felfedezni, illetve talán a rákos emberek felé mutatott tisztelet és szolidaritás is megjelenik benne. Rengeteg híres embertől láthattunk már olyat, hogy együttérzése kimutatása miatt lenyiratta a haját kopaszra. Szóval szerintem mindenképpen pozitív ez a dolog. Ha pedig így nem hajlandó megjelenni az utcán, majd hord parókát, mint oly' sok más ember.
2017. április 25. 22:17
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Azért respect,hogy egy szerepért bevállalta ezt.Én biztos nem tenném meg.
2017. április 26. 00:07
Érthetetlen az emberek hozzáállása, ez csak azt mutatja, hogy mennyire komolyan veszi a munkáját, ami mindenképpen becsülendő.
2017. április 26. 21:32
|
|
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline
|
Az első reakcióm körülbelül az volt, hogy úristen, hogy mit csinált? Imádom Carát, a haját is imádtam, és ezentúl is imádni fogom, mert amikor megláttam, hogy miért csinálta, egyből elfogadtam. És nem azért, mert egy "film kedvéért", hanem inkább azért, mert képes ekkora áldozatot hozni, hogy ezzel tulajdonképpen fel is hívja az emberek figyelmet a rákos betegekre. Annyira tisztelem ezt a nőt. <3
2017. április 29. 17:24
Én így is imádom Carát,meg aztán visszanő a haja.
Lehet kissé sok idő,de legalább addig míg nő egy csomó új frizurát kipróbálhat
Érdekes ezzel a külsővel,de bevállalta ezért Respect neki!
Lehet kissé sok idő,de legalább addig míg nő egy csomó új frizurát kipróbálhat
2017. április 30. 00:36
Bevallom, szerintem egyáltalán nem néz ki így jól. Viszont ez tényleg nagyon kedves gesztus, mert itt nem csak a filmről van szó, hanem-ahogy az egyik előttem szóló is írta-a rákos emberek iránti szolidaritásáról. És ez szerintem egy nagyon szép dolog, főleg, hogy az emberek 99%-a(köztük én is
)nem válna meg a hajától egy film kedvéért sem.
2017. április 30. 12:58
Elég ufófeje lett így, de még mindig jobban néz ki nálam.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: