Tüsiből teljesen kopaszba: szerepe miatt vált meg a hajától a gyönyörű modell.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kopasz lett Cara Delevingne
2017. április 25. 14:35
|
|
peaceselena13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 234229 offline
|
Érdekel a film, így sokkal hitelesebb lesz, mint egy kopaszparókával.
2017. április 25. 15:06
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Idézet (ramio @ 2017.04.25. 14:44)
És a szemöldökétől nem válik meg?
Nem mindenkinek hullik ki a kemoterápiás kezelés alatt, ha pedig mégis, előfordul, hogy sokkal később, mint a haj. Szóval még bármi lehetséges.
2017. április 25. 15:22
nem semmi, mit be nem vállal a szerep miatt...ennek ellenére én még mindig nem vagyok kibékülve a szereposztással.
2017. április 25. 15:43
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Én nem bírnék megszabadulni hajamtól még egy szerepért se..
2017. április 25. 16:02
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Ez igen...csodálatra méltó az igyekezete, de én semmi pénzért nem túratnám le a hajam.Meg lehetett volna oldani egy kopasz sapival, vagy tudom is én..
2017. április 25. 16:03
|
|
NanaChanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 105 Csatolások: 1 Azonosító: 180691 offline
|
Szerintem nem rossz ötlet... Így sokkal jobban áttudja érezni azt ha valaki elveszti a haját a betegség miatt. Kopasz sapkával fele annyira tudná eljátszani azt, hogy mit jelent az imádott haj elvesztése.
2017. április 25. 16:59
Most mit kell izélni? Majd visszanő, modellként még hasznát is veheti, mert így különlegesebben néz ki, nem olyan kislányos mint eddig. Nem ő az első nő, aki egy filmszerep kedvéért levágatta a haját. Különben is, így, hogy tényleg kopasz jobban beletudja valószínűleg élni magát a szerepébe. Színésznőként így csak több tiszteletet érdemel.
2017. április 25. 17:27
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Roshele, egyetértek.
Sokan fújjogtok, közben át sem látjátok az egésznek a lényegét, hogy Cara egy SZEREP kedvéért vágatta le a haját, ami azért is tisztelendő, mert sokan ott rinyálnának, hogy aha, ők biztos nem fogják. Tiszteletreméltó dolog, hogy megtette.
Sokan fújjogtok, közben át sem látjátok az egésznek a lényegét, hogy Cara egy SZEREP kedvéért vágatta le a haját, ami azért is tisztelendő, mert sokan ott rinyálnának, hogy aha, ők biztos nem fogják. Tiszteletreméltó dolog, hogy megtette.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: