Ha rendszeresen követed a ruha divat trendeket és szereted a divat hetet, akkor tudod, hogy a nyári ruha divat trendek már megalakultak. A trendeket a kifutóról sajnos nem tudjuk teljes mértékben kihasználni a mindennapi teendőinkhez, de talán részben figyelembe tudjuk venni és kombinálni egy kicsit, hogy egy saját, egyedi megjelenést alkothassunk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ruha, ami kiváltotta a lelkesedés hullámát
2017. április 24. 14:40
Menthetetlenül ronda és csicsás mindegyik -.- Egyébként sok embert ösztönöznének boldogságra, ha nem néznék olyan hülyének az oldal olvasóit, hogy két 80%-ban ugyanolyan tartalmú cikket megjelentetnek ilyen rövid idő alatt, minimális átrendezéssel. Ha annyira hirdetni akarja magát ez a ruhás oldal, akkor a felelősnek legalább lehetne annyi esze, hogy nem ugyanazokat a göncöket teszi bele két cikkbe -.-
2017. április 24. 14:55
Idézet (NanaChan @ 2017.04.24. 12:31)
szinte teljesen ugyan az a cikk mint a "fürdőruhás" csak más a képek sorrendje...
Mit mondjak erre?
2017. április 24. 15:02
Ha már az oldal reklámoz valamit, akkor jobban oda kéne figyelnie, hogy mit és milyen módon. A képek nagy része a Pinterestről van és 2 tök ugyanolyan cikket olvasni elég lelombozó, amivel csak az oldal veszít, mivel sokan elpártolnak tőle. Marketing.
2017. április 24. 15:15
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Nem tetszenek.
2017. április 24. 15:37
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Mindegyik ruha nagyon öreges és ezekkel senki se fog különleges lenni. Isten ments, hogy ilyenekre cseréljem le a ruhatáram.
2017. április 24. 15:39
ezeknek a ruháknak a nagy része még mindig borzalmas..
2017. április 24. 18:31
Értem én, hogy kell a pénz de ha már az oldal hírdet valamit azt tehetné igényesebben is. Arról nem is beszélve, ahogy már előttem is leírták ezeknek a képeknek a 80℅ legalább ugyanaz mint ami a fürdőruhás cikben volt. Amúgy pedig a ruhák szörnyen ízléstelenek, már nem azért de én ilyen ruhát még csak ezeken "tipikus" cigánylányokon láttam. (És itt szeretnék elnézést kérni a kisebbségtől ez egyáltalán nem ellenük szól csak nem tudtam jobb példát felhozni.) Még ha feketén kívül hordanék mást akkor sem venném fel. Gondolom a Starity szerkesztői sem parádéznának ilyen ruhákban szívesen.
2017. április 25. 21:17
|
|
wewearblackbanshee queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.31. Hozzászólás: 1389 Csatolások: 72 Azonosító: 258531 offline
|
na ezért nem követem a divatot xd
2017. április 25. 21:22
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szerintem van köztük olyan ruha, ami hordható, sőt tetszik, de megnéztem az áraikat, és ők is alaposan el vannak szállva. Sokkal szebb, dizájnosabb és olcsóbb (!) ruhákat lehet rendelni pl. a dresslily-n. Leakciózva a ruháik 4-5 max 6 rugó környékén vannak és ingyenesen szállítják házhoz külföldről. Itt meg 8-9 000 egy ruha és még fizesd is a több ezer forintos postaköltséget. Köszi, inkább nem.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: