A férfiak ízlése pedig... szerintem nagyon vegyes, hogy melyikőjüknek mi jön be, úgyhogy ilyen szempontból sincs egyik tábor sem nagyobb előnyben a másiknál.
30 dolog, amit csak a nagymellű lányok érthetnek
2017. április 26. 14:19
Néhány hozzászóláson eléggé csodálkoztam
. Először is, miért lenne már ciki a nőknek, ha egy ilyen cikket férfiak is olvasnak? Ez a téma ugyanannyira nem ciki, mint a menstruáció például. Másodszor, nem vágom azt a megállapítást sem, hogy miért származna a nagymellű lányoknak több előnyük, mint azoknak, akiknek kicsi van? A cikkben felsorolt pontok miatt éppen, hogy sok minden nehezebb nekik. Én nem rendelkezem nagy méretekkel, de a világért sem cserélném nagyobbakra. Örülök, hogy nem kell ezekkel a dolgokkal bajlódnom, mellesleg a vékony testalkathoz eléggé idétlenül néz ki, ha valakinek tőgyei vannak. De akik meg nagyobb mérettel rendelkeznek, szerintem azoknak sem ciki vagy gáz ez. Mindenkinek meg kell tanulnia elfogadni magát és azzal együtt élni, ami van. Ma már szerencsére elég sok módszer létezik, ami könnyebbé teszi a nagyobb mellekkel való "együttélést", például a sportmelltartók, illetve azért lehet sok olyan ruhát találni, ami megfelelő.
A férfiak ízlése pedig... szerintem nagyon vegyes, hogy melyikőjüknek mi jön be, úgyhogy ilyen szempontból sincs egyik tábor sem nagyobb előnyben a másiknál.
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
2017. április 27. 16:36
"8. Melltartók számodra feketében, testszínűben és fehérben léteznek... többnyire"
Vagy egyszerűen legalább fél órát kutatgatsz a melltartóknál az összes létező boltban, és nincs a méretedben. Sehol.
"13. A terror: megtaláltad a tökéletes melltartót, majd egyszerűen feltűnik még egy cici a ciciden"
Amikor azt hiszed, rád passzol, felpróbálod, stimmel, megveszed, aztán otthon is felveszed, és akkor jön a "hát ez talán egy picit kicsi" felfedezés.
"16. Van, hogy lefekszel, és el kell fogadnod, hogy a TV-t nem fogod látni, csak hallani"
"30. De azért, nem cserélnénk le semmire"
De... Kisebbre. Sokkal.
Egyébként köszi a cikket, jót röhögtem, örülök, hogy nem csak én szenvedek ezzel.
Vagy egyszerűen legalább fél órát kutatgatsz a melltartóknál az összes létező boltban, és nincs a méretedben. Sehol.
"13. A terror: megtaláltad a tökéletes melltartót, majd egyszerűen feltűnik még egy cici a ciciden"
Amikor azt hiszed, rád passzol, felpróbálod, stimmel, megveszed, aztán otthon is felveszed, és akkor jön a "hát ez talán egy picit kicsi" felfedezés.
"16. Van, hogy lefekszel, és el kell fogadnod, hogy a TV-t nem fogod látni, csak hallani"
"30. De azért, nem cserélnénk le semmire"
De... Kisebbre. Sokkal.
Egyébként köszi a cikket, jót röhögtem, örülök, hogy nem csak én szenvedek ezzel.
LaDySmIth
2017. április 28. 15:24
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Az egyetlen problémák, amiket akarok az életemben...
2017. április 28. 17:07
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
hát nemtudom, én annyira nem szeretem a nagy melleimet, de már elfogadtam. a leginkább azt utálom, mikor nem tudok normális felsőt venni, mert túl szűk mellben, évek óta nem vettem normális inget sem.
LaDySmIth
2017. április 28. 20:37
|
|
Staritylaxmivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.02. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 261144 offline
|
A 30.-ik milyen igaz...
2017. április 29. 17:28
Nem is cserélném le!Örülök,hogy nem egy laposka vagyok!
2017. június 03. 15:07
A 16. nálam teljesen más x3
A 30. pedig rám egyáltalán nem jellemző. Mindig is egy magas deszka szerettem volna lenni, erre meg egy törpe domb lettem.
A 30. pedig rám egyáltalán nem jellemző. Mindig is egy magas deszka szerettem volna lenni, erre meg egy törpe domb lettem.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.