Új klipben füvezik Zayn Malik
2017. április 22. 01:32
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Én tényleg óriási Directionernek tartom magam,de nekem ez a videó volt a végpontja a rajongásomnak Zayn iránt.Nekem ezzel a 'példamutatással' elásta magát a szememben,és szerintem sok Directioner van így ezzel.Még mindig tehetségesnek tartom,de nekem ez a videó tőle sok volt.
2017. április 22. 06:15
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
Minden "sztár" drogozik, kár is azt feltételezni hogy nem...megtehetik...bár a fű kicsit más téma, elvégre nem szintetikus anyag, ki tudja hogy napi egy jointtal vagy xanaxszal teszek-e jobbat magamnak. Lehet hogy az első .
Csak egy dolgot nem értek: miért van az, hogy ezek úton útfélen szabadon drogozhatnak, a klipjeikben büntetlenül ösztökélhetik emberek millióit a drogok használatára? Egy átlag 25 évest meg meglátnak hogy elszív egy vicces cigit, és már viszik is a rendőrök. Oké, kaliforniában most legális (csak a fűre értem), de ez előtte is így volt...mibden klipben, filmben joint, mdma, extasy, kokain....nem értem a célját...és valahol ez azért is undorító mert rengeteg ártatlan ember hal meg a drogoktól, na de mindegy...
Csak egy dolgot nem értek: miért van az, hogy ezek úton útfélen szabadon drogozhatnak, a klipjeikben büntetlenül ösztökélhetik emberek millióit a drogok használatára? Egy átlag 25 évest meg meglátnak hogy elszív egy vicces cigit, és már viszik is a rendőrök. Oké, kaliforniában most legális (csak a fűre értem), de ez előtte is így volt...mibden klipben, filmben joint, mdma, extasy, kokain....nem értem a célját...és valahol ez azért is undorító mert rengeteg ártatlan ember hal meg a drogoktól, na de mindegy...
2017. április 22. 09:26
|
|
Mrs.Cupcakeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.01. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 262248 offline
|
Emberek! Zayn egy 24 éves felnőtt ember, tudja hogy mit csinál. Érthető volt, hogy nem lesz mindig is az a fiú akit az 1D-ben ismertünk meg. A fiúk még most kísérleteznek, mind hangzásvilágilag, mind személyiségileg, így szólóban. Azért lépett ki mert nem tudott kiteljesedni a bandában, és most még szerintem csak a szárnyait próbálgatja, feszegeti a határait hogy meddig mehet el. A fanok többsége az 1D-vel együtt nőtt fel, tehát már ők sem lehetnek olyan kicsik. Azért valljuk, be a fiúknak is volt egy-két olyan száma, a szexről például, amit nem szívesen hallgattatnék meg egy 12 évessel.
Sok sztár drogozik, cigizik, piál a klipjében, hisz ez egy természetes dolog ami a fiatalsággal jár.(most nem azt mondom hogy jó dolog ha valaki drogozik)
Nem Zayn találta fel a drogot, nem is valami dealer, ő csak egy egyszerű klipet csinált.
Senki nem fog azért drogozni, mert Zayn Malik drogozott a klipjében. Akkor is kipróbálnák, ha nem látnák Zayntől, ahogy akkor is ha az édesanyjuk mindkét kezét levágná érte. Ígyis-úgyis cigiznének, piálnának, elszívnának egy füves cigit. És itt a szülőknek nem pattogni kellene majd Zayn ellen, hanem megtanítani a veszélyeire ezeknek a dolgoknak a gyereket, mert a gyerek ha olyan társaságba kerül, vagy esetleg egy olyan buliba eljut mint a klipben(mert valljuk be, az amerikaiak többsége eljut életében legalább 1x egy ilyenbe) akit lehet a társaság/barátok automatikus berántanak magukkal, és szerintem ha valakinek van annyi esze hogy már kipróbálja, legalább a következményeit, és hogy miből mennyit vehet be hogy ne legyen komolyabb következménye tudni a kellene nekik(vagy talán minden embernek)
Tudom hogy sok ember véleménye nem egyezik meg az enyémmel, szóval ha lehet kulturáltan osszatok ki(ha ki akartok) és nem leugatva, mivel én is kulturáltan fogalmaztam meg a véleményemet.
Sok sztár drogozik, cigizik, piál a klipjében, hisz ez egy természetes dolog ami a fiatalsággal jár.(most nem azt mondom hogy jó dolog ha valaki drogozik)
Nem Zayn találta fel a drogot, nem is valami dealer, ő csak egy egyszerű klipet csinált.
Senki nem fog azért drogozni, mert Zayn Malik drogozott a klipjében. Akkor is kipróbálnák, ha nem látnák Zayntől, ahogy akkor is ha az édesanyjuk mindkét kezét levágná érte. Ígyis-úgyis cigiznének, piálnának, elszívnának egy füves cigit. És itt a szülőknek nem pattogni kellene majd Zayn ellen, hanem megtanítani a veszélyeire ezeknek a dolgoknak a gyereket, mert a gyerek ha olyan társaságba kerül, vagy esetleg egy olyan buliba eljut mint a klipben(mert valljuk be, az amerikaiak többsége eljut életében legalább 1x egy ilyenbe) akit lehet a társaság/barátok automatikus berántanak magukkal, és szerintem ha valakinek van annyi esze hogy már kipróbálja, legalább a következményeit, és hogy miből mennyit vehet be hogy ne legyen komolyabb következménye tudni a kellene nekik(vagy talán minden embernek)
Tudom hogy sok ember véleménye nem egyezik meg az enyémmel, szóval ha lehet kulturáltan osszatok ki(ha ki akartok) és nem leugatva, mivel én is kulturáltan fogalmaztam meg a véleményemet.
2017. április 22. 09:42
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Tudjátok mennyi kábszer fogyott el a klipp forgatása alatt? Hát semennyi! Ha tényleg beadtak volna vmit az embereknek akkor nem tudták volna rávenni őket pl. arra hogy a medence mellé feküdjön a csaj vagy azt hogy lezbikusat játszon. Ilyen kérésekért bekábszerezve kapott volna egy jó kis pofont a rendező!
2017. április 22. 10:15
|
|
Seli Stoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 255421 offline
|
És kimondta hogy kábszert szívott?
Zayn vagy bárki más ezt mondta?
Zayn vagy bárki más ezt mondta?
2017. április 22. 11:38
Idézet (Mrs.Cupcake @ 2017.04.22. 09:26)
Emberek! Zayn egy 24 éves felnőtt ember, tudja hogy mit csinál. Érthető volt, hogy nem lesz mindig is az a fiú akit az 1D-ben ismertünk meg. A fiúk még most kísérleteznek, mind hangzásvilágilag, mind személyiségileg, így szólóban. Azért lépett ki mert nem tudott kiteljesedni a bandában, és most még szerintem csak a szárnyait próbálgatja, feszegeti a határait hogy meddig mehet el. A fanok többsége az 1D-vel együtt nőtt fel, tehát már ők sem lehetnek olyan kicsik. Azért valljuk, be a fiúknak is volt egy-két olyan száma, a szexről például, amit nem szívesen hallgattatnék meg egy 12 évessel.
Mondjuk azért én vitatkoznék veled.
Azt meg, hogy senki nem emiatt kezdi majd el a drogozást/cigizést/füvezést, bármit, nos, én nem jelenteném ki ilyen bátran. Valóban igazad van, hogy a szülőnek kell megnevelni a gyereket és rámutatni arra, hogy ez rossz. És akiknél ezt nem teszik meg, nagy ívben tesznek rájuk a szüleik, azok simán dönthetnek úgy, hogy én ezt kipróbálom, mert a kedvencem is csinálja. Persze nem csak Zayn az egyetlen az előadók közül, aki ezt reprezentálja. De ennek mindig inkább az a forrása, hogy "menő vagyok és azt teszek, amit akarok", mintsem az, hogy "tudom, mit csinálok".
2017. április 22. 12:44
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Nekem tök mindegy hogy milyen a klipp ha a szám jó. És a dal maga tetszik szóval pont nem érdekel a klipp. Zayn azt csinál amit akar ha valaki utánnozni kezdi őt emiatt akkor az eléggé befolyásolható. Komolyan azok szerint akik azt mondják hogy ez rossz példa; majd lesz valaki is aki azt mondja hogy én azért jezdtem el füvezni mert Zayn is azt csinálta? Mert akkor az a valaki elég hülye...az meg hogy Zayn milyen ember az megint más kérdés. Én szívesen hallgatom a dalait és egy énekesnél nekem ez az ami számít.
2017. április 22. 13:41
|
|
Mrs.Cupcakeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.01. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 262248 offline
|
Szabe:
A kísérletezést úgy értettem, hogy a határait feszegeti, meddig mehet el, és mi az ami már sok.
Lehet Zayn mindig is ilyen volt, csak a bandában ez nem tudott a felszínre törni. Mert azért mindannyian tudhattuk/láthattuk, hogy Zayn messze nem olyan volt mint a többi fiú, kilógott a sorból. Én ezt nem menőzésnek nevezném.
És az hogy mindenhogyan a banda alá akar ásni??
És ezt ki mondta?? Látta valaki, vagy egyszerűen van róla felvétel?? Nem. Ez egy egyszerű pletyka, amit a lapok terjesztenek, a Directionerek pedig elhiszik. Ennek kb.akkora a valóságalapja, mint mikor azt állították, hogy Liam irigykedik Harryre. Semmi.
De attól hogy Zayn kilépett, nem őt kellene a sz*rként beállítani az újságoknak, hisz lehet hogy nem beszélnek a fiúkkal, attól még nem biztos hogy ezek a dolgok történtek. Egy cikk kijött róla, egy névtelen forrásból, ami valószínűleg hazugság, és a többi pletykát pedig ebből gyártották, folyamatosan túlfokozva.
A kísérletezést úgy értettem, hogy a határait feszegeti, meddig mehet el, és mi az ami már sok.
Lehet Zayn mindig is ilyen volt, csak a bandában ez nem tudott a felszínre törni. Mert azért mindannyian tudhattuk/láthattuk, hogy Zayn messze nem olyan volt mint a többi fiú, kilógott a sorból. Én ezt nem menőzésnek nevezném.
És ezt ki mondta?? Látta valaki, vagy egyszerűen van róla felvétel?? Nem. Ez egy egyszerű pletyka, amit a lapok terjesztenek, a Directionerek pedig elhiszik. Ennek kb.akkora a valóságalapja, mint mikor azt állították, hogy Liam irigykedik Harryre. Semmi.
De attól hogy Zayn kilépett, nem őt kellene a sz*rként beállítani az újságoknak, hisz lehet hogy nem beszélnek a fiúkkal, attól még nem biztos hogy ezek a dolgok történtek. Egy cikk kijött róla, egy névtelen forrásból, ami valószínűleg hazugság, és a többi pletykát pedig ebből gyártották, folyamatosan túlfokozva.
2017. április 22. 13:48
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Zayn a felnőtt férfi? Ugyan ne nevettessetek már, ez a klipp egy 16-17 éves fiú képzelgéseit festi le. Parti, pia, csöcsök, fű, tipikusan azok a klippes eszközök, amikkel az egyébként éretlen előadók bizonygatni próbálják, hogy ők mennyire felnőttek,a kamaszok meg jól bekajálják. Mert ugye egy felnőtt ember gondolata csakis a szex körül forog, ugye? Hát nagyon nem.
A One Directionben komolyabb tartalmat gyártottak mind zeneileg mind dalszövegileg, mint amiket jelenleg kiad a kezei közül.
Persze, ha neki ez tetszik, csinálja, csak ne akarja eljátszani az érett felnőtt férfit, holott messze áll tőle.
A One Directionben komolyabb tartalmat gyártottak mind zeneileg mind dalszövegileg, mint amiket jelenleg kiad a kezei közül.
Persze, ha neki ez tetszik, csinálja, csak ne akarja eljátszani az érett felnőtt férfit, holott messze áll tőle.
2017. április 22. 15:47
Idézet (Mrs.Cupcake @ 2017.04.22. 13:41)
Szabe:
Szerintem ez bőven elég sok már
Directionernek pedig én nem vallom magam, habár nagyon szeretem (szerettem) a srácokat, mégis elhatárolódtam attól, amit ezek a rajongók képviselnek. Felnőttként kicsit máshogy ítélem meg a helyzetet, és nem azért mondom ezt, mert hiszek az újságoknak. Mindegy, számomra Zayn továbbra is egy unszimpatikus személyiség, akinek pedig nem jön át, hogy ez a cirkusz miért is lett valójában, és minden, ami körülötte van, az picit el van tájolva véleményem szerint.
2017. április 22. 17:26
Idézet (Lucy-chan @ 2017.04.22. 13:48)
Zayn a felnőtt férfi? Ugyan ne nevettessetek már, ez a klipp egy 16-17 éves fiú képzelgéseit festi le. Parti, pia, csöcsök, fű, tipikusan azok a klippes eszközök, amikkel az egyébként éretlen előadók bizonygatni próbálják, hogy ők mennyire felnőttek,a kamaszok meg jól bekajálják. Mert ugye egy felnőtt ember gondolata csakis a szex körül forog, ugye? Hát nagyon nem.
Majdnem leírtad a gondolataimat, csak ennyit fűznek hozzá: Nagyon sok kislány is szereti (9-től 11-ig terjedő korra gondolok, ha nem kisebbek is hallgatják a zenéit) és ilyen példát mutat? Hát szerintem, bármennyire is szeretem, és csodás hangja van, szégyellje magát. Szerintem igen is befolyásolják az ilyen zenészek a gyerekeket.. aztán a szüleik csodálkoznak, hogy honnan jönnek az ötletek..
2017. április 22. 20:43
|
|
welcometothereallifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.20. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 259088 offline
|
jajj, embereeek :'D ez kb. olyan megnyilvánulás volt, mint amit a "benfentesek" nyilatkoznak.
yapp
lehet, hogy semmi valóságalapja nincs a dolognak, csak beadta ezt a hírt jó pénzért valamelyik újságnak. forrást nem jelölt a szerző, szóval honnan tudjátok, hogy megbízható egyáltalán a forrás?
ha követed a médiát, egyetlen aranyszabály van.
ne higgy el mindent elsőre, hiába akarják a szádba rágni. ennyi az egész
yapp
lehet, hogy semmi valóságalapja nincs a dolognak, csak beadta ezt a hírt jó pénzért valamelyik újságnak. forrást nem jelölt a szerző, szóval honnan tudjátok, hogy megbízható egyáltalán a forrás?
ha követed a médiát, egyetlen aranyszabály van.
ne higgy el mindent elsőre, hiába akarják a szádba rágni. ennyi az egész
2017. április 22. 23:45
|
|
Filled-with-loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 261482 offline
|
Szörnyű a zene és a klip is!
2017. április 25. 10:17
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Ilyen az, amikor belecsöppensz egy buliba. Bár nálunk nem durvulnak el ennyire, hogy félmeztelen lányok/pasik szaladgálnak. Viszont van sok pia, részegség és ha olyan a társaság, akkor joint is. Ne mondja nekem senki, hogy nem ismerős a helyzet. Persze a fiataloknak ez nem egy példakép, de szerintem Zayn csak csinálja, amit csinál és ahogy jól érzi magát benne úgy teszi ezt meg. Engem megvett. Én imádom a 1D kiválása óta az összes dalát. Számomra akkor vált hatalmas kedvenccé és eddig semmivel sem tudott ellökni magától. Ez a dal is nagyon jó, fülbemászó a klip lehet egyeseknek nem tetszik, de én azért is oda vagyok. Egyszóval: tökéletes a dal, a klip és Zayn is a maga módján.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: