Starity

Új klipben füvezik Zayn Malik

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. április 22. 01:32 #41
Niky_Love Taylor L.
Niky_Love Taylor L.
Mrs. Dolan™ ✔

Státusz2015.06.10.~Best Day of my Life.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1165
Csatolások: 45
Azonosító: 170939
Én tényleg óriási Directionernek tartom magam,de nekem ez a videó volt a végpontja a rajongásomnak Zayn iránt.Nekem ezzel a 'példamutatással' elásta magát a szememben,és szerintem sok Directioner van így ezzel.Még mindig tehetségesnek tartom,de nekem ez a videó tőle sok volt.
2017. április 22. 06:15 #42
Azim
Azim
visszatérő vendég
Hozzászólás: 222
Csatolások: 0
Azonosító: 218672
Minden "sztár" drogozik, kár is azt feltételezni hogy nem...megtehetik...bár a fű kicsit más téma, elvégre nem szintetikus anyag, ki tudja hogy napi egy jointtal vagy xanaxszal teszek-e jobbat magamnak. Lehet hogy az első .
Csak egy dolgot nem értek: miért van az, hogy ezek úton útfélen szabadon drogozhatnak, a klipjeikben büntetlenül ösztökélhetik emberek millióit a drogok használatára? Egy átlag 25 évest meg meglátnak hogy elszív egy vicces cigit, és már viszik is a rendőrök. Oké, kaliforniában most legális (csak a fűre értem), de ez előtte is így volt...mibden klipben, filmben joint, mdma, extasy, kokain....nem értem a célját...és valahol ez azért is undorító mert rengeteg ártatlan ember hal meg a drogoktól, na de mindegy...
2017. április 22. 08:43 #43
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
Hozzászólás: 2240
Azonosító: 256979
Imádom Zaynt de ez most valahogy nem fogott meg így elsőre,remélem többszöri hallgatás után megkedvelem
2017. április 22. 09:26 #44
Mrs.Cupcake
Mrs.Cupcake
új tag
Hozzászólás: 28
Azonosító: 262248
Emberek! Zayn egy 24 éves felnőtt ember, tudja hogy mit csinál. Érthető volt, hogy nem lesz mindig is az a fiú akit az 1D-ben ismertünk meg. A fiúk még most kísérleteznek, mind hangzásvilágilag, mind személyiségileg, így szólóban. Azért lépett ki mert nem tudott kiteljesedni a bandában, és most még szerintem csak a szárnyait próbálgatja, feszegeti a határait hogy meddig mehet el. A fanok többsége az 1D-vel együtt nőtt fel, tehát már ők sem lehetnek olyan kicsik. Azért valljuk, be a fiúknak is volt egy-két olyan száma, a szexről például, amit nem szívesen hallgattatnék meg egy 12 évessel.
Sok sztár drogozik, cigizik, piál a klipjében, hisz ez egy természetes dolog ami a fiatalsággal jár.(most nem azt mondom hogy jó dolog ha valaki drogozik)
Nem Zayn találta fel a drogot, nem is valami dealer, ő csak egy egyszerű klipet csinált.
Senki nem fog azért drogozni, mert Zayn Malik drogozott a klipjében. Akkor is kipróbálnák, ha nem látnák Zayntől, ahogy akkor is ha az édesanyjuk mindkét kezét levágná érte. Ígyis-úgyis cigiznének, piálnának, elszívnának egy füves cigit. És itt a szülőknek nem pattogni kellene majd Zayn ellen, hanem megtanítani a veszélyeire ezeknek a dolgoknak a gyereket, mert a gyerek ha olyan társaságba kerül, vagy esetleg egy olyan buliba eljut mint a klipben(mert valljuk be, az amerikaiak többsége eljut életében legalább 1x egy ilyenbe) akit lehet a társaság/barátok automatikus berántanak magukkal, és szerintem ha valakinek van annyi esze hogy már kipróbálja, legalább a következményeit, és hogy miből mennyit vehet be hogy ne legyen komolyabb következménye tudni a kellene nekik(vagy talán minden embernek)
Tudom hogy sok ember véleménye nem egyezik meg az enyémmel, szóval ha lehet kulturáltan osszatok ki(ha ki akartok) és nem leugatva, mivel én is kulturáltan fogalmaztam meg a véleményemet.
2017. április 22. 09:42 #45
BeckyGforevör
BeckyGforevör
Hozzászólás: 501
Azonosító: 258339
Tudjátok mennyi kábszer fogyott el a klipp forgatása alatt? Hát semennyi! Ha tényleg beadtak volna vmit az embereknek akkor nem tudták volna rávenni őket pl. arra hogy a medence mellé feküdjön a csaj vagy azt hogy lezbikusat játszon. Ilyen kérésekért bekábszerezve kapott volna egy jó kis pofont a rendező!
2017. április 22. 10:15 #46
Seli Stone
Seli Stone
új tag

Státuszb r o k e n h e a r t
Hozzászólás: 66
Azonosító: 255421
És kimondta hogy kábszert szívott?
Zayn vagy bárki más ezt mondta?
2017. április 22. 11:38 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mrs.Cupcake @ 2017.04.22. 09:26)
Emberek! Zayn egy 24 éves felnőtt ember, tudja hogy mit csinál. Érthető volt, hogy nem lesz mindig is az a fiú akit az 1D-ben ismertünk meg. A fiúk még most kísérleteznek, mind hangzásvilágilag, mind személyiségileg, így szólóban. Azért lépett ki mert nem tudott kiteljesedni a bandában, és most még szerintem csak a szárnyait próbálgatja, feszegeti a határait hogy meddig mehet el. A fanok többsége az 1D-vel együtt nőtt fel, tehát már ők sem lehetnek olyan kicsik. Azért valljuk, be a fiúknak is volt egy-két olyan száma, a szexről például, amit nem szívesen hallgattatnék meg egy 12 évessel. 
Sok sztár drogozik, cigizik, piál a klipjében, hisz ez egy természetes dolog ami a fiatalsággal jár.(most nem azt mondom hogy jó dolog ha valaki drogozik)
Nem  Zayn találta fel a drogot, nem is valami dealer, ő csak egy egyszerű klipet csinált.
Senki nem fog azért drogozni, mert Zayn Malik drogozott a klipjében. Akkor is kipróbálnák, ha nem látnák Zayntől, ahogy akkor is ha az édesanyjuk mindkét kezét levágná érte. Ígyis-úgyis cigiznének, piálnának, elszívnának egy füves cigit. És itt a szülőknek nem pattogni kellene majd Zayn ellen, hanem megtanítani a veszélyeire ezeknek a dolgoknak a gyereket, mert a gyerek ha olyan társaságba kerül, vagy esetleg egy olyan buliba eljut mint a klipben(mert valljuk be, az amerikaiak többsége eljut életében legalább 1x egy ilyenbe) akit lehet a társaság/barátok automatikus berántanak magukkal, és szerintem ha valakinek van annyi esze hogy már kipróbálja, legalább a következményeit, és hogy miből mennyit vehet be hogy ne legyen komolyabb következménye tudni a kellene nekik(vagy talán minden embernek)
Tudom hogy sok ember véleménye nem egyezik meg az enyémmel, szóval ha lehet kulturáltan osszatok ki(ha ki akartok) és nem leugatva, mivel én is kulturáltan fogalmaztam meg a véleményemet.

Mondjuk azért én vitatkoznék veled. smileeee.gif A "tudja, mit csinál" már alapból nem helytálló, mert a viselkedése baromira nem ezt mutatja. A kísérletezést sem ennek nevezném. Aki kísérletezik, az a másik négy srác. Ellenben Zayn szimplán szeretné megmutatni, hogy mekkora nagyfiú és milyen jó döntést hozott, hogy kilépett. Azt akarja mindenkinek sugallni, hogy ő aztán azt csinál, amit akar, és hogy mennyire sz*rul érezte magát a bandában, de végre kibontakozhat. Az egója óriási, oly' annyira, hogy még ahhoz is volt arca, hogy miután felkapaszkodott a banda sikerén, elkezdje őket f*kázni és megpróbálja lejáratni a srácokat. Szerintem ez az, ami óriási pofátlanság. Mert ha neki annyira rossz, lépjen ki, de az, hogy ezek után igyekezett keresztbetenni a többi srácnak, úton-útfélen valami megjegyzést tett rájuk, az nagyon gáz. Ez a klipje is csak ezt mutatja, hogy ő ezeket mind megteheti és a bandában nem tehette volna meg. Ellenben úgy gondolom, hogy az, hogy az 1D sosem csinált ilyen videoklipeket, és ennyire nyíltan sosem írt így dalokat, nem egy előírás volt nekik, hanem a többi srácnak ilyen az értékrendje, neki meg nem. Zaynnek semmi más inspirációja nincs, csak az, hogy megmutassa, hogy ő mennyire kitört ebből, közben pedig folyamatosan áskálódik, lesi a többiek sikerét, mert tudja, hogy egy napon majd meg fog bukni. A dalai már most közel sem olyan sikeresek, mint a Pillowtalk volt. Át kell látni a dolgokon.
Azt meg, hogy senki nem emiatt kezdi majd el a drogozást/cigizést/füvezést, bármit, nos, én nem jelenteném ki ilyen bátran. Valóban igazad van, hogy a szülőnek kell megnevelni a gyereket és rámutatni arra, hogy ez rossz. És akiknél ezt nem teszik meg, nagy ívben tesznek rájuk a szüleik, azok simán dönthetnek úgy, hogy én ezt kipróbálom, mert a kedvencem is csinálja. Persze nem csak Zayn az egyetlen az előadók közül, aki ezt reprezentálja. De ennek mindig inkább az a forrása, hogy "menő vagyok és azt teszek, amit akarok", mintsem az, hogy "tudom, mit csinálok".
3 felhasználónak tetszik: bitchina, Genevieve, Glamster
2017. április 22. 12:44 #48
Almaszósz66
Almaszósz66
visszatérő vendég

StátuszAlways Keep Fighting!
Hozzászólás: 384
Azonosító: 227703
Nekem tök mindegy hogy milyen a klipp ha a szám jó. És a dal maga tetszik szóval pont nem érdekel a klipp. Zayn azt csinál amit akar ha valaki utánnozni kezdi őt emiatt akkor az eléggé befolyásolható. Komolyan azok szerint akik azt mondják hogy ez rossz példa; majd lesz valaki is aki azt mondja hogy én azért jezdtem el füvezni mert Zayn is azt csinálta? Mert akkor az a valaki elég hülye...az meg hogy Zayn milyen ember az megint más kérdés. Én szívesen hallgatom a dalait és egy énekesnél nekem ez az ami számít.
2017. április 22. 13:41 #49
Mrs.Cupcake
Mrs.Cupcake
új tag
Hozzászólás: 28
Azonosító: 262248
Szabe:
A kísérletezést úgy értettem, hogy a határait feszegeti, meddig mehet el, és mi az ami már sok.
Lehet Zayn mindig is ilyen volt, csak a bandában ez nem tudott a felszínre törni. Mert azért mindannyian tudhattuk/láthattuk, hogy Zayn messze nem olyan volt mint a többi fiú, kilógott a sorból. Én ezt nem menőzésnek nevezném.
És az hogy mindenhogyan a banda alá akar ásni??
És ezt ki mondta?? Látta valaki, vagy egyszerűen van róla felvétel?? Nem. Ez egy egyszerű pletyka, amit a lapok terjesztenek, a Directionerek pedig elhiszik. Ennek kb.akkora a valóságalapja, mint mikor azt állították, hogy Liam irigykedik Harryre. Semmi.
De attól hogy Zayn kilépett, nem őt kellene a sz*rként beállítani az újságoknak, hisz lehet hogy nem beszélnek a fiúkkal, attól még nem biztos hogy ezek a dolgok történtek. Egy cikk kijött róla, egy névtelen forrásból, ami valószínűleg hazugság, és a többi pletykát pedig ebből gyártották, folyamatosan túlfokozva.
2017. április 22. 13:48 #50
Lucy-chan
Lucy-chan
яuleя oƒ αѕgαrd
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 159
Azonosító: 104204
Zayn a felnőtt férfi? Ugyan ne nevettessetek már, ez a klipp egy 16-17 éves fiú képzelgéseit festi le. Parti, pia, csöcsök, fű, tipikusan azok a klippes eszközök, amikkel az egyébként éretlen előadók bizonygatni próbálják, hogy ők mennyire felnőttek,a kamaszok meg jól bekajálják. Mert ugye egy felnőtt ember gondolata csakis a szex körül forog, ugye? Hát nagyon nem.
A One Directionben komolyabb tartalmat gyártottak mind zeneileg mind dalszövegileg, mint amiket jelenleg kiad a kezei közül.
Persze, ha neki ez tetszik, csinálja, csak ne akarja eljátszani az érett felnőtt férfit, holott messze áll tőle.
2 felhasználónak tetszik: bitchina, Glamster
2017. április 22. 15:05 #51
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Majdnem az őszes sztár füvezik most ebbe akkora nagy hír nincs biggrin.gif
2017. április 22. 15:47 #52
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mrs.Cupcake @ 2017.04.22. 13:41)
Szabe:
A kísérletezést úgy értettem, hogy a határait feszegeti, meddig mehet el, és mi az ami már sok.
Lehet Zayn mindig is ilyen volt, csak a bandában ez nem tudott a felszínre törni. Mert azért mindannyian tudhattuk/láthattuk, hogy Zayn messze nem olyan volt mint a többi fiú, kilógott a sorból. Én ezt nem menőzésnek nevezném.
És az hogy mindenhogyan a banda alá akar ásni??
És ezt ki mondta?? Látta valaki, vagy egyszerűen van róla felvétel?? Nem. Ez egy egyszerű pletyka, amit a lapok terjesztenek, a Directionerek pedig elhiszik. Ennek kb.akkora a valóságalapja, mint mikor azt állították, hogy Liam irigykedik Harryre. Semmi.
De attól hogy Zayn kilépett, nem őt kellene a sz*rként beállítani az újságoknak, hisz lehet hogy nem beszélnek a fiúkkal, attól még nem biztos hogy ezek a dolgok történtek. Egy cikk kijött róla, egy névtelen forrásból, ami valószínűleg hazugság, és a többi pletykát pedig ebből gyártották, folyamatosan túlfokozva.

Szerintem ez bőven elég sok már smileeee.gif Egyébként, ha megnézed Harry-t, ő is eléggé kilógott a sorból. Ő is kezdte megtalálni a stílusát és másféle dalokat írt. De most, hogy szólóban dolgozik, nem sír a szája, hogy a bandában olyan dalokat kellett játszania, amit ő nem kedvelt, hanem elmondja, hogy csupán csak ő picit más stílust képvisel, de a bandában játszott dalok is tetszettek neki és közel álltak hozzá. Ennyi. Másrészről pedig, nem gondolnám, hogy szegény Zayn lenne az áldozat, ugyanis szinte mindegyik interjúban odaszúrt a bandának, sőt, a könyvében (ami nem tudom, már megjelent-e vagy nem, nem is érdekel) is eméletileg írt erről. Hidd el, hogy sokan nem az újságok miatt nem kedvelik, mert már elég bizonyítvány a rengeteg nyilatkozata, meg a dalai témái arról, hogy egy egoista ember.
Directionernek pedig én nem vallom magam, habár nagyon szeretem (szerettem) a srácokat, mégis elhatárolódtam attól, amit ezek a rajongók képviselnek. Felnőttként kicsit máshogy ítélem meg a helyzetet, és nem azért mondom ezt, mert hiszek az újságoknak. Mindegy, számomra Zayn továbbra is egy unszimpatikus személyiség, akinek pedig nem jön át, hogy ez a cirkusz miért is lett valójában, és minden, ami körülötte van, az picit el van tájolva véleményem szerint.
2017. április 22. 17:26 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lucy-chan @ 2017.04.22. 13:48)
Zayn a felnőtt férfi? Ugyan ne nevettessetek már, ez a klipp egy 16-17 éves fiú képzelgéseit festi le. Parti, pia, csöcsök, fű, tipikusan azok a klippes eszközök, amikkel az egyébként éretlen előadók bizonygatni próbálják, hogy ők mennyire felnőttek,a kamaszok meg jól bekajálják. Mert ugye egy felnőtt ember gondolata csakis a szex körül forog, ugye? Hát nagyon nem. 
A One Directionben komolyabb tartalmat gyártottak mind zeneileg mind dalszövegileg, mint amiket jelenleg kiad a kezei közül.
Persze, ha neki ez tetszik, csinálja, csak ne akarja eljátszani az érett felnőtt férfit, holott messze áll tőle.

Majdnem leírtad a gondolataimat, csak ennyit fűznek hozzá: Nagyon sok kislány is szereti (9-től 11-ig terjedő korra gondolok, ha nem kisebbek is hallgatják a zenéit) és ilyen példát mutat? Hát szerintem, bármennyire is szeretem, és csodás hangja van, szégyellje magát. Szerintem igen is befolyásolják az ilyen zenészek a gyerekeket.. aztán a szüleik csodálkoznak, hogy honnan jönnek az ötletek..
2017. április 22. 17:33 #54
Picy
Picy

Státuszlast night was the last time of my past life
Hozzászólás: 1039
Azonosító: 261338
szerintem nagy tehetsége van a srácnak. de azt hogy miért nem használja ki azt nem tudom biggrin.gif
2017. április 22. 20:43 #55
welcometothereallife
welcometothereallife
új tag

StátuszBe a little bit crazy, just for a fun
Hozzászólás: 43
Azonosító: 259088
jajj, embereeek :'D ez kb. olyan megnyilvánulás volt, mint amit a "benfentesek" nyilatkoznak.

yapp

lehet, hogy semmi valóságalapja nincs a dolognak, csak beadta ezt a hírt jó pénzért valamelyik újságnak. forrást nem jelölt a szerző, szóval honnan tudjátok, hogy megbízható egyáltalán a forrás?
ha követed a médiát, egyetlen aranyszabály van.
ne higgy el mindent elsőre, hiába akarják a szádba rágni. ennyi az egész smileeee.gif
2017. április 22. 21:37 #56
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
@welcometothereallife gondolom a klip is kitaláció, csak behalluztam két joint között, ahogya statiszta is biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: bitchina, prettyll18
2017. április 22. 23:45 #57
Filled-with-love
Filled-with-love
új tag
Hozzászólás: 25
Azonosító: 261482
Szörnyű a zene és a klip is!
2017. április 25. 10:17 #58
ninnalany
ninnalany
visszatérő vendég
Hozzászólás: 218
Azonosító: 246183
Ilyen az, amikor belecsöppensz egy buliba. Bár nálunk nem durvulnak el ennyire, hogy félmeztelen lányok/pasik szaladgálnak. Viszont van sok pia, részegség és ha olyan a társaság, akkor joint is. Ne mondja nekem senki, hogy nem ismerős a helyzet. Persze a fiataloknak ez nem egy példakép, de szerintem Zayn csak csinálja, amit csinál és ahogy jól érzi magát benne úgy teszi ezt meg. Engem megvett. Én imádom a 1D kiválása óta az összes dalát. Számomra akkor vált hatalmas kedvenccé és eddig semmivel sem tudott ellökni magától. Ez a dal is nagyon jó, fülbemászó a klip lehet egyeseknek nem tetszik, de én azért is oda vagyok. Egyszóval: tökéletes a dal, a klip és Zayn is a maga módján.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok