Új klipben füvezik Zayn Malik
2017. április 21. 16:21
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Lehet hogy jobban alakult volna a sorsa ha az 1D-be marad,szerintem ott sokkal szorosabbak voltak az elvárások és a szabályok,bár ő tudja hogy akarja az életét
2017. április 21. 17:00
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
Szerintem semmi baj nincs a klippel. Nagyon szépen van kivitelezve, igényes és látszik, hogy sok ember, sokat dolgozott vele.
A videó stílusa nem megszokott, Zayn valami frisset és újat hozott, jó minőségben.
Számomra a zene és a klip is nagyon el lett találva.
A videó stílusa nem megszokott, Zayn valami frisset és újat hozott, jó minőségben.
Számomra a zene és a klip is nagyon el lett találva.
2017. április 21. 17:14
Hát a zene...hagyjuk...De a klipp már bocs de rohadt undorító!
2017. április 21. 18:57
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Hát, nem lesz a kedvencem.
2017. április 21. 19:02
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Ez borzalmas...mindig próbálom védeni magam előtt, próbálok neki új esélyt adni, de semmi értelme sincs, mert ez a fiú nem az a srác akit én anno ismertem. És lehet,hogy én ismertem rosszul és tényleg csak egy bábu volt, nem pedig a valódi énje, de ez az állítólagos igazi énje undorító. A dal pocsék, Wendy17-nek igaza van, szinte semmit nem dolgozik az albumán de mocskosul féltékeny azokra akik állítólag a barátai voltak és akik még így is próbálnak közeledni felé...önző és képmutató! A klip és a dal pedig botrányosan rossz lett!
2017. április 21. 19:22
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
a klip nekemse tetszik, viszont néhányan úgy csináltok itt, mintha más előadó nem csinált volna ilyen - vagy még ennél botrányosabb klippet - és nem is füvezett volna benne.
a dal nekem egyébként tetszik, de volt már ennél jobb száma is.
2017. április 21. 19:41
Zayn-nek nagyon szép a hangja. És még a szám is jó
A klip viszont nem jó.
2017. április 21. 20:21
Nagyjából 35 másodpercig bírtam hallgatni/nézni a videót. Nem az én stílusom ez... A klipp meg, megmutatja, hogy milyen is Zayn világa igazából: nők és a füvezés. Gondolom alig várta, hogy végre ilyen videót csinálhasson.
Wendy17 egyetértek!
Wendy17 egyetértek!
2017. április 21. 20:43
|
|
Jacquelineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.18. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 262534 offline
|
Idézet (BLulu88 @ 2017.04.21. 12:55)
Egyik klipbe úgy énekel mint akinek a tökére léptek a másikba meg füvezik jobbra balra... Amennyi rajongója van inkább példát kellene mutatnia a fű egy durva dolog hogyan érezné magát ha megtudná hogy egy őrült rajongója csak azért kezdett el füvezni mert ő is ezt csinálta egy klip erejéig ráadásul ne is biztos hogy igazi fű de ezt most aki megnézte honnan tudja és így simán kipróbálhatja az adott személy holott lehet hogy amúgy hiába mert a kedvence se drogozik amúgy.
Ne haragudj, de végig mosolyogtam a hozzászólásodat.
A zene nem jön be, ez az erőltetett vintage stílus pedig végképp nem, főleg, hogy sok előadó azzal akar egyedinek tűnni, hogy ilyen stílusú klipet csinál.
2017. április 21. 21:21
|
Flash1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.02. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 258566 offline
|
Itt mindenki ugyanazt mondja Zayn nem mutat példát meg nem ilyenek ismertem!! Nem ismered csak a dalait és a botrányaik amúgy meg ki lépett az 1D ből mert nem esett jól neki és kész!! A dal és a videó is szar pont mint ő maga !! De ti se vagytok jobbak!!
2017. április 21. 21:37
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Az igen!
Gratulálok... Mért kell minden egykori tinisztárnak így leírnia magát???
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: