Battlestar Galactica / Csillagközi romboló (2004)
2006. február 05. 11:47
|
|
Brootal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.27. Hozzászólás: 741 Csatolások: 34 Azonosító: 688 offline
|
Idézet(ViC @ 2006, February 5. - 11:41)
Na megvolt a "premier"
Sosem fogom megérteni, hogy két sci-fi közé miért ékelnek be egy más műfajt.
Sosem fogom megérteni, hogy két sci-fi közé miért ékelnek be egy más műfajt.
Más műfajt ? Mit értesz ez elatt ? Reklám ?
Megnéztem én is a magyar premiert. Most megnézek 2 évadot egyszerre
2006. február 05. 12:07
Idézet(Brootal @ 2006, February 5. - 11:47)
Más műfajt ? Mit értesz ez elatt ? Reklám ?
- Volt köztük egy Bűbájos Boszorkák... gondolom arra értette CAP-tain...
- Elég durva félrefordítások, "átköltések" voltak amúgy benne, meg a szinkron se nagyon jött be (nem csak nekem nem). Plussz még nuku reklámmal startolt a show. A TV2 és rajongói fórumokon megy rendesen azanyázás...
2006. február 06. 11:21
|
|
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Nos, én anno még az "átkosban" -- amikor nálunk még erősen cenzúráztak meg pénz sem volt ilyen jellegű sorozatokra -- a déli (ennek ellenére sokkal nyugatabbra lévő
) szomszédunktól "átszűrődő" adásokból ismertem az eredeti sorozatot. Akkor érteni még egy kukkot nem értettem belőle, de amikor csak tehettem megnéztem. Nem, nem beszélem azóta sem a nyelvüket
; náluk szinte minden külföldi film eredeti hanggal feliratozva volt látható. (Most nem tudom, mi a helyzet, mert ~11 éve az északi határ közelében lakom.
)
Bevallom eléggé szkeptikus voltam az új sorozattal szemben. De a hétvégén tök véletlenül (ezután viszont odafigyelek rá) megnéztem. És nagyon kellemesen csalódtam. És az a csavar, hogy a korábbi csupa króm csillogó-villogó robotok helyett organikus, emberszerű ellenség van közöttünk... Szóval tetszik. Meg fogom nézni a jövő héten is, meg utána is, ha jön az egész sorozat.
Már csak azért is, mert a sci-fi a kedvenc irodalmi és filmes műfajom.
A szinkronra nem tudok mit mondani. Talán azt amit a Lost esetében is mondtam. Én nem láttam az eredetit, úgyhogy nem "tűnt fel", hogy nem passzolnak a karakterekhez. Nyilván ha valaki látta az eredetit, akkor a magyar szinkronban is azt "keresi".
A sorozat-mozifilm összehasonlítás tényleg nehéz, de tény, hogy nem mostanában voltam moziban...
És ennek nem csak az az oka, hogy nehéz a 4 éves kislányomat, és a 2 éves kisfiamat arra a 2-3 órára "lepasszolni". Viszont van egy pár sorozat, amit többé-kevésbé folyamatosan nézek a TV-ben.
Bevallom eléggé szkeptikus voltam az új sorozattal szemben. De a hétvégén tök véletlenül (ezután viszont odafigyelek rá) megnéztem. És nagyon kellemesen csalódtam. És az a csavar, hogy a korábbi csupa króm csillogó-villogó robotok helyett organikus, emberszerű ellenség van közöttünk... Szóval tetszik. Meg fogom nézni a jövő héten is, meg utána is, ha jön az egész sorozat.
A szinkronra nem tudok mit mondani. Talán azt amit a Lost esetében is mondtam. Én nem láttam az eredetit, úgyhogy nem "tűnt fel", hogy nem passzolnak a karakterekhez. Nyilván ha valaki látta az eredetit, akkor a magyar szinkronban is azt "keresi".
A sorozat-mozifilm összehasonlítás tényleg nehéz, de tény, hogy nem mostanában voltam moziban...
2006. március 04. 10:25
Március 10-én a Season 2 finale - odakint - 90 perces!!! lesz. Angolul tudók előnyben.
Forrás: Sci Fi.com
Forrás: Sci Fi.com
2006. március 06. 14:28
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Idézet(Q-kac @ 2006, March 4. - 10:25)
[size=1]Március 10-én a Season 2 finale - odakint - 90 perces!!! lesz.
Hol vagyunk még ettől mi "idebent"!
Bakker, a hétvégén csak az ucscó negyedórát láttam, az előző részt meg egyáltalán. A videóm besz@rt, felvenni nem tudtam. Az ismerettségi körömben is vagy a videó rossz vagy éppen nem volt kéznél üres kazi. A szegény embert...
Valaki lenne olyan kedves és pár mondatban leírná, hogy miről maradtam le? Előre is köszi!
2006. március 06. 16:52
2006. március 07. 10:53
|
|
|
Idézet(Q-kac @ 2006, March 6. - 16:52)
Igazad van, ez nem ugyanaz mintha láttam volna.
Közben kiderült, hogy a videómagnómmal lehet felvenni, csak a korábbi TV-DVD-videó-erősítő összekötés nem működik.
2006. november 01. 09:38
|
|
LeonSilverööö |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.22. Hozzászólás: 1876 Csatolások: 2511 Azonosító: 3077 offline
|
Szép munka Bro!
Tricia:
Tricia:
2006. november 01. 10:17
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(nofene @ 2006. November 1. - 09:36)
a szájlonok már a spájzban vannak
Akkor megyek is, és ellenõrzöm...
... de ha nincs ott legalább Tricia, nem kapsz söröt
Köszi
2007. február 06. 11:09
|
|
Gereba szabalyzat is monnyonle |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
ilyet talaltam, na
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
2007. február 12. 17:06
|
|
REDman |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.05. Hozzászólás: 1870 Csatolások: 14767 Azonosító: 4252 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.