Ha rendszeresen ellenőrzöd a divat trendeket és divat rajongó vagy, akkor tudod, hogy a tavaszi divat trendek már elkészültek. A mindennapi kötelességeink, sajnos, nem engedik meg, hogy azt viseljük, amit a kifutón bemutattak. Előkészítettük, csak neked, az idei szezon divat trend áttekintését, ami alkalmas a mindennapi kötelezettségek elvégzésére és a várva várt nyári vakációra egyaránt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezek a legkeresettebb fürdőruhák a weben ebben a szezonban
2017. április 20. 12:16
Csak nekem tűnik úgy, mintha az első sor 2. és 3. képén valamilyen rajzprogrammal színezték volna át a ruhákat? :'D
Egyébként tényleg nagyon kevés a fürdőruha, ezektől a csupa virágos, agyonmintázott ruháktól pedig yoyózik a szemem.
Egyébként tényleg nagyon kevés a fürdőruha, ezektől a csupa virágos, agyonmintázott ruháktól pedig yoyózik a szemem.
2017. április 20. 15:53
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Szétnéztem ezen az oldalon, de.... a ruhák fele óccsó lotyós, mint amit felénk a kisebbség hord, mert azt hiszik szexi, a másik fele meg féláron ebay-en is megvehető.
2017. április 20. 18:17
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nekem ez a sok virágmintás cucc már sok. Egy darabom sincs ilyen, de nem is szándékozok venni.
2017. április 20. 18:36
A legtöbb fürdőruhában elég furcsa lesz lebarnulni. O.o
Egyébként sem tetszenek, egyik sem az én stílusom.
Egyébként sem tetszenek, egyik sem az én stílusom.
2017. április 20. 22:11
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Hát ezek gyönyörűek... *sarcasm*
2017. április 21. 00:19
Csak szerintem vicces, hogy akkor került ki a cikk amikor a fél országban havazik? Amúgy nekem egyik se tetszik.
2017. április 21. 05:58
Nekem nem tetszenek. Ugyan olyan mint a többi fűrdőruha
2017. április 21. 08:09
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Idézet (Hell_Girl @ 2017.04.21. 00:19)
Csak szerintem vicces, hogy akkor került ki a cikk amikor a fél országban havazik? Amúgy nekem egyik se tetszik.
Haha nekem is pont ez jutott eszembe
2017. április 21. 21:52
Nekem egyáltalán nem tetszenek, és a cikk a divatos fürdőruhákról szól elméletileg, nem fürdőruhákról és strandi ruháról, és ruháról...
Amúgy az első és a harmadik képen bevannak színezve a képek, mert az első képen nagyon erős az a kék, másodikon pedig a lila..
Amúgy az első és a harmadik képen bevannak színezve a képek, mert az első képen nagyon erős az a kék, másodikon pedig a lila..
2017. április 22. 16:18
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Hát nem igazán vagyok elragadtatvaxd
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: