Starity

Itt vannak a Queen + Adam Lambert koncert jegyárai

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. április 22. 21:38 #21
Marius
Marius
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 31
Csatolások: 0
Azonosító: 176300
Nem szídom, de nincs Mercuryval egy színten.....nem tehetek róla, hogy nem vagyok elvakult..tini...már bocs, és elnézést, hogy feltételezni merem, hogy a zene világában minden a pénzről szól. Mercurynak tényleg élete volt a Queen....ha úgy tettek volna, mint Jhonny....hát nem is tudom...miért baj az, ha neki sem tetszik a giccsparádé, amit az együttesből csináltak? Valóban a Queen miatt, van telt ház, vagy Adam Lambert miatt? Sztem, az utóbbi, nincs is ebben semmi rossz..csak akkor a saját dalait énekelje...a saját koncertjein.....és lehetőleg, ne vonyítsa már ....néhány dal refrénjét.....a negatív kritikát is el kell fogadni ....nekem nem tetszik, Mercurynak a nyomába sem ér...ezzel nincs is semmi baj---eddig még senkinek sem sikerült...ő így csinált karriert.....a Queen kiváló ugródeszka...a nagy álom felé----
2017. április 22. 21:47 #22
Marius
Marius
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 176300
Idézet (Chilli @ 2017.04.21. 18:18)
Freddie Mercury az egyik legjobb énekes volt, ezt elismerem. Imádom őt, pedig huszonéves vagyok, még azelőtt meghalt, hogy megszülettem. Viszont utálom, amikor Mercury rajongói szidják Adam-et, amiért merészel nem ő lenni...(Ha meg megpróbálná utánozni, akkor persze az lenne a baj!) Soha senki nem mondta, sem Adam, sem az eredeti Queen-tagok, hogy ők Mercuryt helyettesítik, vagy, hogy őt akarják lemásolni. Adam sem képzeli magát Freddie-nek! És az, hogy nincs az ő szintjén, az baromság...rohadt jó énekes, gyakorlatilag bármit elénekel hiba nélkül, az énektudásával semmi baj, az átlag énekesnél fényévekkel jobb, ráadásul olyan magasságokat énekel ki, amiket én Freddie-nél se hallottam...de az biztos, hogy nála semmivel nem rosszabb. Végig követtem őt az American Idolban, ahol elképesztően énekelt. Nyilván Brian sem koncertezgetne vele, ha úgy gondolná, hogy nincs egy szinten Freddie-vel! Nem annak a fajta embernek tűnik, aki hasznot húz egy régen meghalt barátja emlékéből! Hogy lehet ilyet feltételezni róla? Szerintem nagyon szép tőle, hogy nem hagyja veszni a Queent, ami F. Mercury élete volt! Ráadásul nem tudom feltűnt-e, de nem Queennek nevezik magukat hanem Queen+Adam Lambertnek!! Tehát ők sem gondolják, hogy ez ugyanaz az együttes, mint a régi Queen! Egyszerűen csak újra életre keltik a régi dalaikat. Nem az a bajom, ha valaki az eredeti felállást szereti, ez természetes, de szidni talán nem kell Adamet! Hány ilyen együttes van, ami régen eltűnt bandáknak a dalait játssza? Rengeteg! És egy értelmes ember nem is csinál ebből ügyet, hanem ha tetszik neki, meghallgatja őket, ha nem, akkor nem megy el a koncertjükre. Ilyen rohadt egyszerű a dolog. biggrin.gif Sosem értettem ezt a nagy utálkozást. (Ez talán erős szó, de jobb nem jutott eszembe.) Senkit nem akartam ezzel megbántani, csak hát igen nagyra tartom Adamet, és rossz látni, hogy mások nem így gondolják. Mármint nem az a baj, ha nem tetszik nektek!!! Csak az, ha a tehetségét, hozzáértését vitatják, mert az nem szubjektív dolog. Vagy jól énekel valaki, vagy nem. Bocsánat, remélem nem tűnök rosszindulatúnak, tényleg nem rossz szándékkal mondtam az előbbieket!! smileeee.gif

Akkor nem hallgattál, meg mindent Mercurytól, ajánlom azt, amikor az eredeti hangszínében énekel, vagy a nagyon korai Queent.....remélem, Adam operát, is kiválóan énekel, mert Mercury azt is nagyon tolta... és hallgattam Adam Lambertet és nincsenek egy színten....zeneszerzőként semmiféleképpen....az biztos.....
2017. július 17. 20:28 #23
Persefal
Persefal
új tag
Hozzászólás: 15
Azonosító: 197986
Azzal együtt hogy én bírom Lambertet- mivel eszméletlen hangja van és színpadon is egy csoda, sajnálom, hogy nem írtak neki jobb számokat- pl amiket a Pinknek vagy Katy Perrynek hogy állandóan a slágerlistán legyen és több százmillióan megnézzék a dalait a youtube-n, ezt valószínűleg azért nem tették, mert a producerek nem fektettek pénzt egy nyíltan meleg srácba. Dalszerzői képessége meg nem egy George Michael vagy Freddy Mercury. Ezzel együtt a zene világában egy dolog a fontos a bevétel. Ha van minden van ha nincs, bármilyen értéket is hozol létre lexarják. A két öregnek hiányzik a muzsikálás és találtak egy 'menő" srácot akine van hangja, és a színpadot is uralni tudja. Biztos hogy hegyekben állnak a dollármilliók minden évben. Ez az egyetlen ok amiért csinálják. Bármilyen elfogult is vagyok ez a Queen már cska a showról szól, tényleg nem a fehér, olcsó tornacipős, fehér pólós lassan bagózgató Freddy Mercury aki uralta a színpadot jellegtelen öltözetben is. De mivel Freddy halott, Bryan May-t meg szeretném egszer látni, és Adam Lambert személyisége is bejön, ezersze inkább mint a Adam Levine- őt utálom nagyon-vettem jegyet a koncertre nem is olcsót. Meglátom mit produkálnak. Freddit visszahozni lehetetlen....Ahogy George Michael is...........
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Brian May Brian May 2384.