Starity

Interjú! Harry Styles megkapta első Rolling Stone címlapját

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. április 19. 20:16 #21
Dreamchibi
Dreamchibi

StátuszHate, is a feeling Miss Addams
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 784
Csatolások: 0
Azonosító: 193823
Idézet (AryaStark @ 2017.04.19. 15:13)
Egyszerűen imádom ezt az embert.

beer.gif thumbsup.gif
2017. április 19. 21:06 #22
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Az interjú alapján egy értelmes srácnak tűnik aki két lábbal áll a földön. Egyre szimpatikusabb.
2017. április 20. 19:49 #23
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Szinte hihetetlen, hogy egy pár éve még mennyire alábecsültem őt emberileg most pedig tátott szájjal olvastam végig az interjút. Nem akarom elhinni, hogy egy 23 éves srácnak ilyen bölcs, földhözragadt gondolatai vannak, hogy az őt körülvevő sikerek ellenére is ugyanaz a szerény fiú maradt.
Megnéztem pár régebbi interjút, amikor még fiatalabb volt és amíg én egy takonypócnak gondoltam, addig ő a nők tárgyiasítása ellen szólalt fel, illetve arról mesélt, hogy mennyire hálás az anyukájának, amiért ilyen jól nevelte. Azt hiszem, most egy kicsit szégyenlem magam. biggrin.gif
Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok az albumra, ezek után biztos, hogy követni fogom a munkásságát és remélem, hogy ennél is nagyobb sikereket ér el, mert ő az, aki ténylegesen meg is érdemli.
Egy elképesztően szimpatikus férfi lett belőle, örülök, hogy Hollywood-ban vannak még ilyen emberek is.
2017. április 20. 20:31 #24
LollyPoop
LollyPoop

StátuszLollyPoop még nem állította be a státuszát... és nem is fogja.
Hozzászólás: 943
Azonosító: 262892
Nekem ambivalens érzelmeim vannak a sráccal kapcsolatban. Néha szimpatizálok vele, néha nem is értem, hogy mire gondol. Néha anyuci pici fiának tartom, néha meg egy különc embernek, aki egyszerűen csak a maga útját járja. Az az igazság, hogy nem igazán tudom egyelőre hova tenni...
Talán majd az album segít.
2017. április 21. 14:22 #25
PL99
PL99
új tag
Hozzászólás: 10
Azonosító: 259966
A banda "szünete" óta ez az első dolog amit olvasok róla, annyira szimpatikus.
2017. április 21. 20:48 #26
Jacqueline
Jacqueline
új tag

Státuszobviously doctor, you've never been a thirteen-year-old girl.
Hozzászólás: 69
Azonosító: 262534
Pár éve, a 1D-láz idején nem gondoltam volna, hogy ilyet írok pont róla, de élvezettel olvastam végig az interjút. A szólódalait még nem hallgattam meg, és nem is várok el sokat, de fiatal még, van hova fejlődnie. A legnagyobb előnye - szerintem - mégis az, hogy eladható, viszont van nála tehetségtelenebb, aki befutott. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hova jut. smileeee.gif
2017. június 26. 00:52 #27
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 265083
Ugyan amíg együtt volt a banda, nem igazán figyeltem rájuk, mert a dalaik nekem a tucat kategóriába estek, de mióta különváltak, többet olvastam Harry és Niall szólódalairól, Liam kisfiáról és Louis botrányairól a gyereke anyjával. Harry szerintem így, egy viszonylag hosszú vezércikken keresztül értelmes, a korához képest érett gondolkodású srácnak tűnik, aki nem akarja ráerőltetni magát másokra, például a zenéivel. Visszafogott a stílusa és pont ez benne az, ami megfogja az embert. Az eddig megjelent zenéi pedig lehet, hogy nem azok a tipikus egynyári slágerek, amikkel átbulizzuk az éjszakákat, de nekem kifejezetten tetszenek, egyedi hangzásvilág, sajátos dalszöveg és páratlan videoklippek. Az eddigi eredményeit látva, csak így tovább!
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok