Idén decemberben kerül bemutatásra a Star Wars: Az utolsó Jedik című film, melyben utoljára láthatjuk a Carrie Fisher alakította Leia hercegnőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Carrie Fisher nem lesz benne a kilencedik Star Warsban
2017. április 18. 05:46
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 18. 08:01
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Jaaaaj nagyon fog hiányozni :""( de legalább a nyolcadikban benne lesz <3
2017. április 18. 08:14
Lehet, hogy nem mondom sokat, de annó - sőt, még most is; azután, hogy nincs köztük ez a csodálatos nő - Carrie volt az egyik úgynevezett példaképem, már ha a kevesebb, mint tíz éves kislány által csodált embert lehet példaképnek nevezni. Elképesztően inspiráló és szeretetre méltó volt Carrie, Leia pedig örök időkre az egyik, ha nem a legkedvesebb filmkarakter lesz számomra, és el sem tudom mondani, mennyire elszomorít a tény, hogy a kilencedik részben nem fog szerepelni. Sírhatnékom van.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2017. április 18. 10:04
|
|
Prettylittle9876visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 249079 offline
|
olyan nehéz elképzelni hogy már nem lesz benne a kilencedik és a többi részben (gondolom lesz még több is)
2017. április 18. 10:44
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Istenem, annyira hiányzik! Borzasztó lesz így nézni a filmet... Miért? Egyszerűen annyira felfoghatatlan számomra... RIP
Amúgy a 8. film címe nem csupán Az Utolsó Jedi?
2017. április 18. 15:30
|
|
BarbieFanasshole™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 6814 Csatolások: 315 Azonosító: 166047 offline
|
Idézet (Nelli00 @ 2017.04.18. 10:44)
Istenem, annyira hiányzik! Borzasztó lesz így nézni a filmet... Miért? Egyszerűen annyira felfoghatatlan számomra... RIP
Nem, Utolsó Jedik lesz a címe, mert az angolban a Jedi szónak nincs többes száma és a film kapcsán nem csak egy Jedire gondoltak.
Én a mai napig, nem tudtam felfogni, hogy Carrie meghalt.
2017. április 18. 16:34
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (BarbieFan @ 2017.04.18. 15:30)
Nem, Utolsó Jedik lesz a címe, mert az angolban a Jedi szónak nincs többes száma és a film kapcsán nem csak egy Jedire gondoltak.
Rian a Celebrationön elmondta, hogy ő a maga részéről egy Jedire gondolt. Nevén nevezve a gyereket: Luke-ra gondolt. Szóval mindenhol félrefordították, a mi verziónk volt a jó, amíg be nem álltunk a sorba.
On: Bár a szívem szakad meg, annyira hiányzik még most is, de ez volt a lehető legjobb döntés. Nem mondom, hogy a Rogue-ban ellenemre voltak a CGI-jal visszahozott szereplők, de így legalább esélyük van Leia történetének tisztességes lezárására. Carrie így is, úgy is része marad a Star Wars történelmének, amíg világ a világ.
Kis kiigazítás: Billie már Az ébredő Erőben is szerepelt, nem most szerződött le a filmekre.
2017. április 19. 00:20
Sajnálom, de sajnos ez a döntés várható volt. Nagyon hiányzik Carrie, és fog is!
2017. április 19. 13:22
Igaz hogy egyik részét sem láttam,de nagyon sajnálom.Nyugodjon békében!
2017. április 19. 15:37
|
|
oOKikiOovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 262696 offline
|
Még mindig sokkol a tudat,hogy meghalt. Örülök,hogy a 8.-ban látni fogom...de nélküle a Star Wars nem lesz az igazi :'((
Nyugodj békében Leia Hercegnő!
Nyugodj békében Leia Hercegnő!
2017. április 20. 11:44
Hallottam hírét,olyan szomorú.Mondjuk akkor erős a gyanúm,hogy meg kell halnia a nyolcadik részben.Nem bírnám elviselni,ha ő is meghalna,szerintem sikítva rohannék ki a mozi teremből.A hetedik rész végén annyira kiakadtam,mikor volt az a bizonyos jelenet,hogy szarrá horpasztottam a popcornos dobozt.De nem is értem ,hogy miért nem lehetne egy apró trükkel megoldani
2017. április 20. 21:42
Kíváncsi vagyok, hogyan fogják kieszelni a történet folytatását, így Carrie nélkül. Egy világ szűnt meg a halálával, és borzasztó belegondolni, hogy elhunyta után egy évvel látjuk viszont a moziban. Nagyon várom a film megjelenését, hogy újra belesüppedjek a Csillagok háborúja világába- igaz, más történet és más szereplők. Kíváncsian várom, mit tudnak kihozni a nyolcadik részből.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.