A karaktert életre keltő 27 éves színésznő maga vallott karaktere sorsáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
PLL: Aria megmutatja a sötét oldalát a 7B-ben
2017. április 17. 20:34
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online
|
2017. április 17. 20:52
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Ez a sorozat volt életem egyetlen sorozata, ami óriási ígéretekkel és egy fantasztikus alapötlettel, meg eleinte tényleg rendkívül jó epizódokkal indult, aztán évadról évadra az egyik leghihetetlenebb, logikátlan katyvasszá alakult...
1 felhasználónak tetszik:
Genevieve
2017. április 17. 20:53
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
szerintem is Aria A.D, már azóta ezt gondolom, mióta feljött ez a cucc. először volt az, hogy eltették láb alól jóóó messzire Ezra barátnőjét, majd érdekes módon Alinek ott volt Charlotte / CeCe, vagy hogy nevezzem, és, ő is meghalt, és érdekes módon nekem furcsa volt Aria reakciója. mindegy, lehet hogy csak egy félrevezetés, és tökre más lesz, mint Aria.
2017. április 17. 21:04
|
|
lukullusz17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.15. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 258929 offline
|
Már alig várom!
2017. április 17. 21:07
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Az egész túl van húzva Ceceevel le kellett volna zárni, esküszöm már csak azért nézem mert kíváncsi vagyok, de folyton igérgetnek és őszintén megmondva a 6B és a 7A egy nagy rakás sz*r volt, egyszerűen szinte semmi nem történt benne.
Túl van bonyolítva, és rengeteg baki lett benne.
Mellesleg szerintem nem Aria lesz A.D. Ha mégis megeszem a hajam.
Túl van bonyolítva, és rengeteg baki lett benne.
Mellesleg szerintem nem Aria lesz A.D. Ha mégis megeszem a hajam.
2017. április 17. 21:08
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4449 Csatolások: 137501 Azonosító: 155975 offline
|
Az utóbbi időben Aria az egyik legunalmasabb karakter volt számomra, remélem most egy kicsit érdekesebbé teszik. Elég hülye lépés lenne, ha ő lenne A.D. mivel már az elejétől fogva sokan tippelnek rá, nem lenne meglepetés.
2017. április 17. 21:12
én régen mindent megadtam volna azért, hogy valamelyik lány legyen -A, de aztán a végén arra voksoltam, hogy majd Wren lesz, de aztán...
mindenesetre én már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. ez lesz az első olyan sorozatom, aminél "jelen vagyok" a befejező résznél. és csak abban reménykedem, hogy Spence és Toby újra összejön a végén, mert ha nem, akkor felkeresem Marlene-t.
mindenesetre én már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. ez lesz az első olyan sorozatom, aminél "jelen vagyok" a befejező résznél. és csak abban reménykedem, hogy Spence és Toby újra összejön a végén, mert ha nem, akkor felkeresem Marlene-t.
2017. április 17. 21:50
Szerintem Hanna A.D., megjátszotta éveken keresztül a buta libát és direkt szívatta magát, csak azért, hogy ne legyen feltűnő és senki se gyanakodhasson rá.
2017. április 17. 22:42
"Meg fogjátok tapasztalni egy nem olyan cuki oldalát. "
Ezen felröhögtem. Aria már második évad óta minden csak nem cuki. Inkább ribi
Ezen felröhögtem. Aria már második évad óta minden csak nem cuki. Inkább ribi
2017. április 17. 23:49
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
Kizárt,hogy Aria legyem A.D.ugyanis A.D. meg akarja találni Cece gyilkosát.
Max annyit tudok elképzelni,hogy ő ölte meg.
Max annyit tudok elképzelni,hogy ő ölte meg.
2017. április 18. 08:07
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Csak engem idegesít ez a majdnem 1 éves szünet. Elég komplikáltak a szálak ennyi szünet után már semmire se emlékszem meg annyira nem is hoz lázba már a sorozat, de mivel utolsó évad ezért megpróbálom megnézni. Aria eddig se volt aranyos lelkileg .
2017. április 18. 14:53
Szerintem mivel ezt nyilatkozta, nyilván nem ő lesz A.D., mert akkor elárulta volna a sorozat lényegét. Ez olyan tipikus elindul a sorozat találjunk ki valamit, hogy nézzék az emberek
De amúgy nagy várom...
2017. április 18. 21:30
AliceLiza Pontosan
És egyébként már nagyon nagyon várom az új részt!
És egyébként már nagyon nagyon várom az új részt!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.