Starity

Alissa White-Gluz: „Életem legfájdalmasabb élménye volt a The Agonistból való kirúgásom!"

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. április 17. 10:39 #1
- törölt felhasználó -    
Alissa 2014 óta erősíti az Arch Enemy legénységét, ahol a 13 év után távozó Angela Gossow-t váltotta. Alissa most elmondta, mi vezetett a The Agonistból való távozásához.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. április 17. 11:54 #2
- törölt felhasználó -    
Ezt nem is tudtam blink.gif Mondjuk ez elég nagy szegénységi bizonyítvány a zenekarok férfi tagjainak részéről és a miértjét szerintem sosem fogom megérteni, hisz nem tudok azonosulni ezzel az átlépek a másikon és kigolyózom stratégiával. Ezt csinálta Tarjussal szemben a Nightwish vagy épp Liv Kristinenel szemben a Leaves' Eyes. Mindenesetre örülök, hogy nem estek kétségbe ezek a tehetséges énekesnők és szinte rögtön mindegyikük talpra állt és szerencsére sikeresebbek is, mint korábbi együtteseik élén smileeee.gif
2017. április 17. 15:47 #3
Rockergirl15
Rockergirl15
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 261332
Glorita teljesen igazad van
2017. április 23. 11:55 #4
- törölt felhasználó -    
Amúgy még a történések elején a The Agonist azt hazudta a világnak, hogy Alissa lépett ki az együttesből az Arch Enemy miatt. Nem elég, hogy szerencsétlen nőnek szociális fóbiája van, de mév kellett nekik a pletykákat terjeszteni. Szerintem Alissa helyesen döntött, főleg, hogy az Arch Enemy inspirálta őt. Meg remélem, hogy a szólóalbumának is nagy sikere lesz. ♥
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok