Alissa 2014 óta erősíti az Arch Enemy legénységét, ahol a 13 év után távozó Angela Gossow-t váltotta. Alissa most elmondta, mi vezetett a The Agonistból való távozásához.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alissa White-Gluz: „Életem legfájdalmasabb élménye volt a The Agonistból való kirúgásom!"
2017. április 17. 10:39
2017. április 17. 11:54
Ezt nem is tudtam
Mondjuk ez elég nagy szegénységi bizonyítvány a zenekarok férfi tagjainak részéről és a miértjét szerintem sosem fogom megérteni, hisz nem tudok azonosulni ezzel az átlépek a másikon és kigolyózom stratégiával. Ezt csinálta Tarjussal szemben a Nightwish vagy épp Liv Kristinenel szemben a Leaves' Eyes. Mindenesetre örülök, hogy nem estek kétségbe ezek a tehetséges énekesnők és szinte rögtön mindegyikük talpra állt és szerencsére sikeresebbek is, mint korábbi együtteseik élén
2017. április 17. 15:47
|
|
Rockergirl15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.12. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 261332 offline
|
Glorita teljesen igazad van
2017. április 23. 11:55
Amúgy még a történések elején a The Agonist azt hazudta a világnak, hogy Alissa lépett ki az együttesből az Arch Enemy miatt. Nem elég, hogy szerencsétlen nőnek szociális fóbiája van, de mév kellett nekik a pletykákat terjeszteni. Szerintem Alissa helyesen döntött, főleg, hogy az Arch Enemy inspirálta őt. Meg remélem, hogy a szólóalbumának is nagy sikere lesz. ♥
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: