Új Netflixes sorozat
A szereplő már bemutatkozott a Daredevil sorozatban, de mint tudjuk kapott saját sorozatot is. Ugyanúgy Jon Bernthal alakítja a megtorlót. Előreláthatólag még idén láthatjuk a megszokott módon (kiadás napján nézhető az összes rész)
The Punisher (2017-2019)
2018. március 31. 23:40
Jon Bernthal erre a szerepre született. Eszméletlenül élveztem az egész évadot még úgy is hogy a Defenders és az Iron Fist után ez most sokkal földhöz ragadtabb történetet mutatott be. De egyszerűen Bernthal szenzációs a szerepben.
A dühkitörései eszméletlenek. Az egész orgánuma még sötétebbé és vadabbá teszi a karaktert. Frank Castle teljes valójában tündököl általa.
És ahogy elnéztem Bernthal játékat jelenleg talán ő lenne az egyetlen színész akit Hugh Jackman után eltudnék képzelni Wolverine-ként ha esetleg újra gondolják valamikor az X-men-t! Ez az állatias vadság egyszerűen zsigerből jön neki szenzációs a fazon.
"Soha nem szerettem a Hip-Hop-ot de a WU-TANG....az egy magasabb szint!"
(Frank Castle)
És ahogy elnéztem Bernthal játékat jelenleg talán ő lenne az egyetlen színész akit Hugh Jackman után eltudnék képzelni Wolverine-ként ha esetleg újra gondolják valamikor az X-men-t! Ez az állatias vadság egyszerűen zsigerből jön neki szenzációs a fazon.
"Soha nem szerettem a Hip-Hop-ot de a WU-TANG....az egy magasabb szint!"
(Frank Castle)
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.