Ghost Whisperer / Szellemekkel Suttogó (2005-2010)
2010. november 07. 13:24
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
1.12 - Undead Comic
1 felhasználónak tetszik:
nightfever
2010. november 07. 13:26
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
1.16 - Dead Man's Ridge
nightfever
2010. november 07. 18:10
|
|
katie993kp |
|
2.01 - Love Never Dies
nightfever
2010. november 07. 18:13
|
|
katie993kp |
|
2.02 - Love Still Wont Die
nightfever
2010. november 07. 18:16
|
|
katie993kp |
|
2.03 - Drowned Lives
nightfever
2010. december 24. 17:04
köszikee a képekeet:)
imádom az egyik kedvenc sorozatoom.♥♥
imádom az egyik kedvenc sorozatoom.♥♥
2011. január 05. 17:55
|
tom1979új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 142653 offline
|
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni!!!Jennifer Love Hewittnek a 90-es években volt egy sorozata amelyben mellékszereplő volt (azt hiszem).Egy farmon játszódott és egy (talán) kanadai család életét mesélte el.Sajnos sehol sem találom ennek a filmnek a címét,ha valaki emlékszik kérem írja meg ide mert már nagyon régóta keresem!! (a testvérének(vagy szerelmének) a filmben egy fekete mustángja volt)
a segítséget előre is köszi
Remélem tudtok segíteni!!!Jennifer Love Hewittnek a 90-es években volt egy sorozata amelyben mellékszereplő volt (azt hiszem).Egy farmon játszódott és egy (talán) kanadai család életét mesélte el.Sajnos sehol sem találom ennek a filmnek a címét,ha valaki emlékszik kérem írja meg ide mert már nagyon régóta keresem!! (a testvérének(vagy szerelmének) a filmben egy fekete mustángja volt)
a segítséget előre is köszi
2013. június 13. 16:02
Körülbelül egy éve nézem a sorozatot. Előtte is bele-bele néztem, de akkor még nem érdekelt túlzottan. Igazából húgom szoktatott rá, hiszen neki már napi rutin, hogy x órakor leül a TV elé, és amíg le nem megy, addig őt nem lehet kibombázni a televízió elől. Először csak ő nézte, aztán valahogy én is rászoktam a bátyámmal együtt. Ma, már, ha nem is rendszeres, de általában az a megszokás, hogy leülök vele megnézni. Annak ellenére, hogy nem vagyok olyan régi néző, elég sok részt láttam már, amiknek a túlnyomó része elnyerte a tetszésemet.
Alapjáratban nem tartom rossz műsornak, mert tényleg élvezhető, és izgalmas sorozat. Egy-két kicsit ijesztő résztől eltekintve, pedig nem egy hátborzongató horrorfilm sorozat. Nekem nagyon tetszik, és remélem, sokáig nézhetem, mert egyaránt elnyerték a tetszésemet a régebbi és az újabb részek is.
Alapjáratban nem tartom rossz műsornak, mert tényleg élvezhető, és izgalmas sorozat. Egy-két kicsit ijesztő résztől eltekintve, pedig nem egy hátborzongató horrorfilm sorozat. Nekem nagyon tetszik, és remélem, sokáig nézhetem, mert egyaránt elnyerték a tetszésemet a régebbi és az újabb részek is.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.