Smallville (2001-2011)
2011. január 21. 20:28
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Szeretem agát a sorozatot és nagyon jó képeitek vannak!!
2011. január 22. 11:59
Én ezzel a sorozattal úgy voltam, hogy néztem is meg nem is. Bár a 8.évadtól ismét folyamatosan néztem, de elkezdtem ledarálni az egész sorit. Természetesen csak eredetiben
De közben követtem a 10.évad eseményeit is
És köszi a képeket
De várom már a jövőhetet
2011. február 06. 16:36
Sikerült megnéznem a legújabb részt
Végre visszatért Chloe
Izgalmas epizód volt :)Meglepő módon Chloe a jó oldalon áll
Bár az eleje lassan indult be, de aztán felpörgött. Clois páros annyira aranyos volt, remélem az évadzáróban még repülnek
Na persze én a nagy Chloe&Oliver jeleneteket vártam a leginkább
Nem is csalódtam benne. Kíváncsian várom, hogy mikor fog végre megtanulni Clark repülni?
Végezetül itt a következő rész előzetese! Visszatér Martha Kent, Lionel Luthor és az ifjú Lex! Már nagyon város rész!!
Végre visszatért Chloe
Végezetül itt a következő rész előzetese! Visszatér Martha Kent, Lionel Luthor és az ifjú Lex! Már nagyon város rész!!
2011. február 12. 11:23
Hivatalos: az igazi Lex visszatér a fináléra!
A tegnapi elkeserítő hírek után megérkezett az igazi válasz: Michael Rosenbaum visszatér a duplarészes fináléra, mely május 13-án kerül adásba a CW-n. Matt Mitovich és Michael Ausiello (TVLine) közösen jelentették be a fantasztikus hírt és Rosenbaum néhány kedves dolgot is mondott a sorozatról:
"Örömmel visszatérek a sorozat fináléjára. Egyszerűen csak a rajongókért teszem, akik ilyen nagy sikerre vitték a Smallville-t. Nagyra értékelem a szenvedélyüket, a könyörtelenségüket és még a fenyegetéseiket is. [Nevet] Alig várom, hogy megölelhessem még egyszer utoljára a stáb tagjait Vancouverben és még egyszer láthassam a régi barátaimat. Ó és hogy Lex azzá a rosszfiúvá váljon, akivé válnia kell."
Természetesen Kelly Souders és Brian Peterson producerek sem hagyták szó nélkül a dolgot:
"Szó szerint olyan érzés, mintha a csillagok a helyes sorrendbe álltak volna. Nem is lehetnénk ennél izgatottabbak. És ahogy vissza fog térni... nem is lesz kétséges miként válik Clark Kent legnagyobb riválisává Lex. Ő a gonosz a történetben."
Tavaly, amikor bejelentették, hogy a 10. lesz az utolsó évad, Tom Welling egyértelműen kifejezte azt a szándékát, hogy vissza akarja hozni Rosenbaumot is a sorozatba:
"Clark a Supermanné válás felé közeledik, de mégis hogyan lehetne ezt megcsinálni Lex Luthor nélkül? Egyszerűen nincs értelme az egésznek nélküle."
Frissítve! Nem sokkal a hír megjelenése után ezt írta ki Twitteren a színész:
"Izgatott vagyok, hogy még egyszer utoljára visszatérhetek. Csak ígérjétek meg, hogy mindannyian nézni fogtok. Akkor kvittek leszünk. Ha ha. Mindent bele barátaim!"
Forrás: smallville-hun.gportal.hu
Már kíváncsian várom a finálét
A tegnapi elkeserítő hírek után megérkezett az igazi válasz: Michael Rosenbaum visszatér a duplarészes fináléra, mely május 13-án kerül adásba a CW-n. Matt Mitovich és Michael Ausiello (TVLine) közösen jelentették be a fantasztikus hírt és Rosenbaum néhány kedves dolgot is mondott a sorozatról:
"Örömmel visszatérek a sorozat fináléjára. Egyszerűen csak a rajongókért teszem, akik ilyen nagy sikerre vitték a Smallville-t. Nagyra értékelem a szenvedélyüket, a könyörtelenségüket és még a fenyegetéseiket is. [Nevet] Alig várom, hogy megölelhessem még egyszer utoljára a stáb tagjait Vancouverben és még egyszer láthassam a régi barátaimat. Ó és hogy Lex azzá a rosszfiúvá váljon, akivé válnia kell."
Természetesen Kelly Souders és Brian Peterson producerek sem hagyták szó nélkül a dolgot:
"Szó szerint olyan érzés, mintha a csillagok a helyes sorrendbe álltak volna. Nem is lehetnénk ennél izgatottabbak. És ahogy vissza fog térni... nem is lesz kétséges miként válik Clark Kent legnagyobb riválisává Lex. Ő a gonosz a történetben."
Tavaly, amikor bejelentették, hogy a 10. lesz az utolsó évad, Tom Welling egyértelműen kifejezte azt a szándékát, hogy vissza akarja hozni Rosenbaumot is a sorozatba:
"Clark a Supermanné válás felé közeledik, de mégis hogyan lehetne ezt megcsinálni Lex Luthor nélkül? Egyszerűen nincs értelme az egésznek nélküle."
Frissítve! Nem sokkal a hír megjelenése után ezt írta ki Twitteren a színész:
"Izgatott vagyok, hogy még egyszer utoljára visszatérhetek. Csak ígérjétek meg, hogy mindannyian nézni fogtok. Akkor kvittek leszünk. Ha ha. Mindent bele barátaim!"
Forrás: smallville-hun.gportal.hu
Már kíváncsian várom a finálét
2011. február 14. 21:50
ohh a mindenségít ez ám a jó hír!!
köszi Rosenbaum!!
köszi Rosenbaum!!
2011. február 15. 23:30
|
|
Cakey5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 255 Csatolások: 809 Azonosító: 136047 offline
|
Thanx! Finally some good Tess shots. Love that last of Clois.
1 felhasználónak tetszik:
bertmccracken
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.