Coachellán mulatnak! Selena Gomez fülig szerelmes párjába, a The Weekndbe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Coachellán romantikázik Selena Gomez és The Weeknd
2017. április 16. 12:59
|
|
peaceselena13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 234229 offline
|
Örülök, ha Selena boldog, csak olyan fura, hogy Weeknd minden képen fapofával van.
Szerintem meg felesleges volt erről cikket írni.
Szerintem meg felesleges volt erről cikket írni.
2017. április 16. 13:07
nem szeretnék senkit megbántani, de erről komolyan cikket kellett írni?
2017. április 16. 14:54
|
|
Kincsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.21. Hozzászólás: 339 Csatolások: 1 Azonosító: 262053 offline
|
A kapcsolatuk olyan érzelemmentes. Jó, még lehetséges hogy Selena boldog, de a pasi kicsit sem látszik annak. Na és, ha a Coachellán voltak? Több sztár volt, mindenkiről kéne írni, hogy ezt csinálták, azt csinálták? Fesztiváloztak és ennyi. És Selenáékról sem héten minden héten cikken írni hogy milyen boldogok együtt.
2017. április 16. 15:59
Láttam a képeket, és bevallom, számomra kifejezetten színpatikus részükről, hogy ilyen egyszerűen kapcsolódnak ki a többi ember között, VIP részleg nélkül.
2017. április 16. 16:35
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
A hozzászólásokat olvasva úgy tűnik nem én vagyok az egyetlen, akinek már elege van a Selena- Abel párosról szóló cikkekből. Mindenről, de tényleg MINDENRŐL cikk készül. Szerintem meglehetősen unalmas, hogy minden megmozdulásukról infót kapunk. Engem speciel csöppet sem izgatnak és a kommenteket olvasva másokat sem. Talán meg kéne gondolni a cikkíróknak és a szerkesztőknek, hogy mit engedjenek át a rostán. Mert ezek a cikkek már olyan unalmasak, mint Bella Thorn, vagy tán még jobban.
2017. április 16. 16:58
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
Én nem értem miért kell minden egyes lépésüket figyelni..most ha jól értelmeztem arról készült egy újabb cikk, hogy kitettek egy közös képet. Ez kicsint cink, nah.
Nem azért. Tényleg édesek, és szeretem őket együtt csak már ez így sok..
Nem azért. Tényleg édesek, és szeretem őket együtt csak már ez így sok..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: