Starity

Így hangzik a Sign of the Times élőben! + Bemutatta új dalát Harry Styles

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. április 16. 17:30 #21
katherine0813
katherine0813
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 597
Csatolások: 0
Azonosító: 250792
Egyébként nem értem miért nem nyitja ki rendesen a száját éneklés közbe a NewYorkos dalnál
2017. április 16. 17:40 #22
Juliette Ferrars
Juliette Ferrars
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 263624
Harry megint óriásit alkotott. Hihetetlen. Először énekelt élőben egyedül ennek ellenére igazi profiként állta a helyét. Az új szám pedig egy újabb szerelem. A stílusa egyedi és hihetetlenül jó. Bár a 1D tagjaként is nagyon szerettem/szeretem most olyan, mintha haza ért volna. Nagyon várom már az teljes albumot. Ez az ami nem fog elavulni egy-két éven belül. A jelenleg nagyon nagy bátorság kellett ahhoz, hogy ezt bevállalja, mert a legtöbb ember nem hallgat ilyen stílusú zenét. Óriási öröm számomra, hogy ő megtette. Hihetetlenül büszke vagyok rá <3
2017. április 16. 20:41 #23
- törölt felhasználó -    
Nagyon boldog vagyok, hogy így láthatom Harryt. Már az 1D utolsó pár évében is szembetűnt, hogy mennyire egyedi és más stílust képvisel, és most, hogy hallom a saját dalait, olyan, mintha révbe ért volna. Fantasztikus látni, hogy így is megállja a helyét, hogy megtölti a színpadot, habár feltűnően tétova volt eleinte, de jó érzés, hogy bátor, hogy vállalja magát és azt, amit alkotott, és ki mer ennyi ember elé állni két dallal is. A Sign of the Times végére sajnos elfogyott a hangja, és ott picit látszott, hogy csalódott, de teljesen rendben van ez, hiszen ez bárkivel előfordulhat. Imádom látni, ahogy betölti az egész helyet a hangjával, a megjelenésével, és a banda mögötte egyébként nagyon illik a stílusához, úgy tűnik, hogy olyan embereket talált, akikkel nagyon jól tud együtt dolgozni.
Azt pedig szintén örömömre szolgál látni, hogy mióta a szólómunkája megjelent, egyre több olyan embertől olvasok elismerő szavakat, akik eddig nem kedvelték Harryt, vagy az 1D-t, vagy nem hallgattak ilyesfajta zenét. Szerintem Harrynek végre sikerül kitörni ezekből az előítéletekből, amik akkor érték, amikor az 1D tagja volt. Így egy teljesen más rajongói réteget lesz alkalma találni, mert lekopnak majd az olyanok, akik csak a külsejéért kedvelték, vagy csak olyan dalokat tudtak meghallgatni tőle, amilyenek az 1D-vel volt. Nyilvánvalóan az egy olyan stílus, ami sok embert megfog, amit viszont most képvisel, és amilyen valójában ő, az csak egy réteget. És ez szerintem sokkal jobb, mert talán sokkal kellemesebb rajongói lesznek majd, mint az 1D fanok 90%-a. Egyszóval, nagyon büszke vagyok rá, immáron már öt éve követem és jó látni, ahogy egyre feljebb és feljebb jut. Ő egy fantasztikus ember! smileeee.gif
2017. április 16. 20:43 #24
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
Ezt becsülöm. Tudta, hogy akármit produkál, az mindenképp sikerre lesz ítélve, ennek ellenére minőségit hallhattunk tőle. Főleg az Ever since New York tetszik. Kíváncsian várom a további próbálkozásait.
Akaratlanul is Zayn-hez hasonlítottam Harry dalait, ezerszer szebbek az én fülemnek, mint pl a Pillowtalk. Talán mégis életben marad valaki a One Direction-ből. smileeee.gif
2017. április 16. 21:26 #25
prettyll18
prettyll18
Infinity

StátuszA tett hangosabban beszél a szavaknál.
Hozzászólás: 2077
Csatolások: 3163
Azonosító: 253165
Csak ugyanazt tudnám mondani, mint az előttem szólók. Nagyon büszke vagyok rá, mert lehet, hogy a Sign of the Times vége nem sikerült úgy ahogy ő szerette volna, de nekem pont ez teszi őt még emberibbé.
2017. április 16. 21:44 #26
- törölt felhasználó -    
Nagyon jók! Nekem tetszenek smileeee.gif
2017. április 17. 00:50 #27
Enci03
Enci03
új tag

StátuszJust look at the flowers.
Hozzászólás: 31
Azonosító: 242605
Nagyon tetszenek a dalok, és örülök a sikerének, de nem bírom ki. Istenem mi ez a felszerelés?! Jó oké, tudom hogy nem ez a lényeg, de egyszerűen iszonyú. Komolyan egy huszonéves fiatal gyereket öltöztetnek fel úgy, mint ahogy még egy bácsit sem illene szerintem.
2017. április 17. 00:51 #28
Enci03
Enci03
új tag

StátuszJust look at the flowers.
Hozzászólás: 31
Azonosító: 242605
Itt az első videóra gondolok, remélem mindenki érti.
2017. április 17. 09:40 #29
Lady Kelly
Lady Kelly
új tag

StátuszTVD Forever! <3
Hozzászólás: 74
Csatolások: 8
Azonosító: 261669
Gyönyörű a Sign of the Times. Én most hallottam először, mivel nem követem figyelemmel Harry munkásságát...bár lehet, hogy kéne. biggrin.gif A 1D-tól anno hallgattam dalokat, bírtam is a srácokat, és persze feltűnt, ki milyen tehetséges. Harry garantáltan az egyik legjobb volt a bandában! Hiszem, hogy szólóban is megállja a helyét! A záródala is nagyon szuper, sok sikert neki a továbbiakban is! smileeee.gif
2017. április 17. 12:32 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (Enci03 @ 2017.04.17. 00:50)
Nagyon tetszenek a dalok, és örülök a sikerének, de nem bírom ki. Istenem mi ez a felszerelés?! Jó oké, tudom hogy nem ez a lényeg, de egyszerűen iszonyú. Komolyan egy huszonéves fiatal gyereket öltöztetnek fel úgy, mint ahogy még egy bácsit sem illene szerintem.

Ez az ő stílusa, nyilván olyan öltözéket adnak rá, ami a stílusát tükrözi. Ha láttál róla az utóbbi években ilyen megjelenéseken képeket, láthatod, hogy ilyen stílusú ruhákat visel.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok