Először csendült fel a Sign of the Times élőben, és ez volt Harry Styles első szólóelőadása is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így hangzik a Sign of the Times élőben! + Bemutatta új dalát Harry Styles
2017. április 16. 09:04
|
|
Darling2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 248688 offline
|
Imádom a Sign of the times c. dalt és van egy olyan érzésem, hogy ezzel az újjal sem lesz másképp
2017. április 16. 09:06
|
|
Darling2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 248688 offline
|
Egyébként csak szerintem volt az első videóban kicsit Jack Sparrows a mozgása?
2017. április 16. 09:56
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Harry ezzel az egésszel vissza hozott valamit a zenei bizniszbe amit én már régóta hiányoltam. Ezek a dalok arra késztetik a hallgatót hogy elgondolkozzon miközben hallgatja... érzelmes dal mind a kettő és az az előadásmód ahogy Harry ezt végig csinálta látszott rajta hogy ideges hisz ez az első igazi fellépése a srácok nélkül de megállta a helyét és átjött a mondanivaló és látszott ahogy Harryt és magával ragadja és elvezi..
Ahh sokat tudnék erről a csodáról beszélni de a lényeg hogy Harry megint hatalmasat alkotott.
Ahh sokat tudnék erről a csodáról beszélni de a lényeg hogy Harry megint hatalmasat alkotott.
2017. április 16. 10:02
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Wendy17 leírtad az érzéseim. Harry egy csoda! Egyedi, és ahogy elnézem a fiatal előadói felhozatalt, megismételhetetlen! Nem akarok nagyon elfogult lenni, és előre elkiabálni dolgokat, de ez a lemez fantasztikus lesz, és megérne minimum egy Grammy jelölést.
2017. április 16. 10:30
Omg, tényleg látszott hogy kicsit izgul, de ahogy élőben előadta a Singn Of The times-ot...le a kalapal előtte, fantasztikus élőben is. Az Ever Since New York is remek szerintem, nagyon várom már az albumot!! Imádom ezt a hangzásvilágot, tényleg nem a megszokott pop, hanem visszahozza a '80-as évek hangulatát egy kicsit, és mindez Harry hangjával...epic. Csak mondjuk kérdés, hogy mennyire vevők erre az emberek, de remélem azok, mert H mindenképp megérdemli a sikert.
2017. április 16. 12:22
|
K_Lexaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.29. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 261601 offline
|
Wendy17 teljes mértékben egyet értek veled...
Igaz, a végén a magas hangok nem jöttek ki neki, mert akárhogyis, 5 percet folyamatban énekelni (sokszor teli torokból), nagyon megterhelő a hangszálaknak. Látszott, hogy ostorozzta is magát miatta a végén... Ennek ellenére hatalmasat alkotott a színpadon, látszott, hogy teljes szívéből csinálja, amit csinál, és ez olyan magaslatokba röpítette, miközben két lábbal a földön állt, hogy az szinte már evilágon kívüli. Még képernyőn keresztül is át lehetett érezni azt a bizsergést, amit élőben okozott. El sem tudom képzelni, micsoda hangulat lehetett ott a stúdióban!
Igazi gyöngyszem ez a srác a művészetnek, a zenének, mert a lelke, a tehetsége magávalragad mindekit, legyen bárhol.
Igaz, a végén a magas hangok nem jöttek ki neki, mert akárhogyis, 5 percet folyamatban énekelni (sokszor teli torokból), nagyon megterhelő a hangszálaknak. Látszott, hogy ostorozzta is magát miatta a végén... Ennek ellenére hatalmasat alkotott a színpadon, látszott, hogy teljes szívéből csinálja, amit csinál, és ez olyan magaslatokba röpítette, miközben két lábbal a földön állt, hogy az szinte már evilágon kívüli. Még képernyőn keresztül is át lehetett érezni azt a bizsergést, amit élőben okozott. El sem tudom képzelni, micsoda hangulat lehetett ott a stúdióban!
Igazi gyöngyszem ez a srác a művészetnek, a zenének, mert a lelke, a tehetsége magávalragad mindekit, legyen bárhol.
2017. április 16. 12:46
|
|
fruzsomanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 217523 offline
|
K_Lexa és Wendy17
Teljesen igazatok van és örülök, hogy több ember is ezen a véleményen van.
És a másik pedig hogy annyira jó látni ilyen értelmes és értékes kommenteket..mostanában sajnos egyre kevesebb olyan kommentelő van aki tényleg átlát egy-egy helyzetet és nem pedig leminősít pár szóban egy adott előadót. Sajnálom hogy itt nem lehet like-olni a kommenteket mert én tuti nyomtam volna rá egy párat!
Ami pedig Harryt illeti ❤ meg mindig egy csodálatos művésznek tartom, tisztelem és szeretem azért amit csinál!
Ráadásul az új dal nagyon tetszik! All the love xx
Teljesen igazatok van és örülök, hogy több ember is ezen a véleményen van.
És a másik pedig hogy annyira jó látni ilyen értelmes és értékes kommenteket..mostanában sajnos egyre kevesebb olyan kommentelő van aki tényleg átlát egy-egy helyzetet és nem pedig leminősít pár szóban egy adott előadót. Sajnálom hogy itt nem lehet like-olni a kommenteket mert én tuti nyomtam volna rá egy párat!
Ami pedig Harryt illeti ❤ meg mindig egy csodálatos művésznek tartom, tisztelem és szeretem azért amit csinál!
2017. április 16. 14:00
Nagyon tetszett, is igen a végén már nagyon vártam h kiénekelje, de sajnos nem jött ki, de attól meg csodálatos volt. tényleg megállta a helyét.
2017. április 16. 15:57
Minden egyes másodpercet öröm volt látni a felvételekből! Harry annyira alázatos, tehetséges és értékes előadó. Tökéletesen helytállt a színpadon!
2017. április 16. 17:28
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Eszméletlen hangja van, de mi ez a mozgás? Borzalom.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: