Drasztikusan megváltoztatta a külsejét Lucy Hale
2017. április 16. 16:11
Nagyon jól áll Lucy-nak a fekete szín és a fazon is!
2017. április 16. 21:13
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Ez aztán drasztikus
2017. április 17. 14:18
Jézusom, dehogy Jessie J kettő...
Ne csináljátok már, csak mert a frizura ugyan az, még semmi másban nem hasonlít, szája ezerszer nagyobb, szemöldöke hatszor olyan vastag... A mosoly is teljesen más... Nem, nem, nem és nem
Azért mert egy valaki ki találta, ne hajtogassátok már.
2017. április 17. 15:14
Idézet (Binci @ 2017.04.17. 15:08)
Valaki sürgősen mondja hol lehet ilyen lógós fülbevalót kapni amit ide a fül felső részére kell tenni.
Ha komolyan kérded, akkor egyértelmű, hogy eBay a legjobb megoldás. Ha te nem is valamelyik barátnőd, rokonod biztos fent van, érdeklődj felőlük.
De szerintem kb. minden második ékszer boltban lehet kapni, elég menő lett már lassan 2. éve.
2017. április 17. 16:38
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
csini bár nekem ez a haj már kissé túl rövid
2017. április 17. 17:09
Nekem nagyon furcsa így. Személy szerint számomra a hosszú haj nála a tuti és a barna, de hát ez csak én vagyok. Ha változást akart az az ő döntése.
2017. április 22. 14:34
Borzasztóan néz ki ezzel a hajjal. De igazából sehogy sem szép szerintem.
2017. április 22. 23:31
|
|
Monalysavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.02. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 261695 offline
|
A haj+ a kiugró arccsontról egyből ő ugrott be. Plusz a feltartott szemöldök és a rúzs.
Nekem nem jött be ez a stílusváltása... Csak meg öregítette ez a frizura.
Vagy pont az volt a cél hogy ezzel majd hozza a kifinomult nőt?? Balul sült el. :/
Nekem nem jött be ez a stílusváltása... Csak meg öregítette ez a frizura.
Vagy pont az volt a cél hogy ezzel majd hozza a kifinomult nőt?? Balul sült el. :/
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: