Bella Thorne Kristen Stewartre pályázik
2017. április 14. 20:34
|
|
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline
|
Ez mát kezd kicsit unalmas lenni. Minden nap csak azt látom, hogy Bella így, Bella úgy! Jó, szánalmas,de nem kéne berendszerezni minden cikkbe! Ez az én véleményem!
2017. április 15. 21:08
|
levaiandrea2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.23. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 259193 offline
|
Ez már komolyan szánalmas, hogy egyes sztárok már azt sem tudják, mit kezdjenek magukkal...
Én az Indul a risza! sorozatban nagyon szerettem Bellát, de amióta szakított Gregg Sulkinnal, azóta bisex lett, meg kéthetente másik pasija illetve barátnője van, hetente változik a haja színe, közösségi oldalakon meg ha engednék a 18+-os képeket, szinte csak az lenne fent.. :'(
Komolyan mostmár csak szurkolni tudok neki, hogy jöjjön össze Kristennel, ennél rosszabb már úgysem lehet.(reméljük
)
Komolyan mostmár csak szurkolni tudok neki, hogy jöjjön össze Kristennel, ennél rosszabb már úgysem lehet.(reméljük
2017. április 16. 13:31
|
|
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline
|
Ez de szánalom! Jómagam is bi vagyok, nem az a bajom, de ez a csaj már fáj. Ráadásul pontosan tudja, hogy Kristen foglalt, akkor mi a francért nyilatkozgat ilyeneket?
2017. április 16. 21:50
Sose gondoltam volna Bella Thorne-ról, hogy ennyire lesüllyed. Nem azzal van, hogy biszex, ha nem azzal, hogy gusztustalan amit művel, úgy összességében...
2017. április 16. 23:53
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Ennek ennyire nincs semmi dolga?
2017. április 17. 16:05
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Egyre jobban kiakaszt ez a lány. Nem tud mit kezdeni magával,vagy mi? Mert nem értem,hogy ezek miért ennyire fontosak... Mindegy,ez az én véleményem, sokat süllyedt a szememben ez a lány.
2017. április 17. 16:36
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
hát oké. ha ez kell..
2017. április 17. 17:12
Tipikus "hé média, figyeljetek már rám is egy kicsit" viselkedés...
2017. április 17. 19:29
Ah, már nem tudom követni. Most akkor mi van Demi Lovatoval, Miley Cyrusszal, Dove Cameronnal, és... volt még valaki?
2017. április 17. 19:33
Stella egy nagyon szép lány, nem hiába VS angyal és szerintem rendesnek is rendes. Nem hiszem, hogy egy ilyen lányt elhagyna érte.
2017. április 18. 17:57
|
holadiszlájkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.22. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 239325 offline
|
Én azt hittem, hogy ez a Bella Thorne a szerep, amit Kristen alakított
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: