Bella Thorne Kristen Stewartre pályázik
2017. április 14. 14:24
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Annyi híresség mond annyi mindent. Amiket műsorokban meg interjúkban mondanak a celebek a nagy része poén vagy épp említésre se méltó kijelentés. Most tegyük fel én is híres lennék, hívnának egy interjúra, kérdeznének a szerelmi életemről, én pedig azt mondanám, hogy imádom Zac Efront. Mi lenne az összes rólam megjelent cikk címe ezután a kijelentés után? "Zac Efronra hajt", "Új sztárpár születőben?", stb....
2017. április 14. 14:40
|
|
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 4630 Csatolások: 300 Azonosító: 233447 offline
|
Tényleg minden mozzanatáról cikk íródik, szóval most kicsit csodálkozom, hogy a múltkori SeHunosról nincs cikk..
De mindenesetre én inkább azt látom, hogy ezzel akarja felhívni magára a figyelmet, nem így kéne, hanem egy érettebb módon.
De mindenesetre én inkább azt látom, hogy ezzel akarja felhívni magára a figyelmet, nem így kéne, hanem egy érettebb módon.
2017. április 14. 15:18
nehezemre esik, hogy ne káromkodjak egy jót, de mégis mi az anyámért kell minden egyes mozzanatáról egy ilyen, és hasonló, lejárató cikket írni? nem az az undorító, amit Bella csinál, hanem amit a kedves cikkírók. kicsit magába nézhetne, mielőtt minden egyes mondatáról cikket ír. köszöntem.
2017. április 14. 16:04
Idézet (CSHMR @ 2017.04.14. 15:39)
Nem ugyanezt mondta múltkor Demiről?
És Miley Cyrusról is..
2017. április 14. 16:35
Szerintem nincs semmi szörnyű abban, hogy cikket írtak róla, elvégre ezt ő maga nyilatkozta egy interjúban, onnantól pedig, hogy elárulja, az információ felhasználása már nem számít a magánéletébe való bepofátlankodásnak. Nem sajnálom, amiért megint róla van szó és megint magára haragított sok embert. Az ő döntése volt, hogy szóba hozta Kristen-t. Ha tényleg szeretne magának egy kis nyugalmat és tényleg annyira tartaná Kristen-t, akkor csak annyit mondott volna, hogy "igen, van egy lány, aki nagyon tetszik, szuper csajnak tartom és rajongok a munkáiért. De boldog kapcsolatban él, aminek szintén nagyon örülök. Nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy elárulom a nevét. Köszönöm, hogy megérted". Ennyi. Nincs benne semmi teljesíthetetlen.
2017. április 14. 16:59
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
Starity!! Igazán leállhatnátok már, hogy mindegy egyes nap Belláról cikkeztek -.- Amúgy meg mi van ebbe?? Annyit mondott lényegében, hogy neki tetszik Kristen..és akkor mi van?????? mi olyan óriási nagy dolog ezen a kijelentésen?!
2017. április 14. 17:08
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
De Kristen nem Stellaval van együtt?
2017. április 14. 17:25
Bella lassan a világ összes emberébe bele fog zúgni! Nem bánnám ha rácsapna Luke Hemmingsre. Inkább ő mint az a másik...
2017. április 14. 17:26
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ennek a csajnak mindenki bejön, tök mindegy, hogy van-e himbilimbije vagy sincs, csupán a hírverés a lényeg. Én speciel képtelen vagyok komolyan venni Bella vergődését, hisz ez a csaj minden csak nem hiteles. Nagyon próbálkozik Miley Cyrustól átvenni a bevadulok imidzset. Miley is szánalmas volt, amikor ezt csinálta, Bella ügyetlen próbálkozása pedig még szánalmasabb. Igazán adhatná önmagát, mert még a vak is látja, hogy amit most művel az olyan, mint egy öregasszony erőlködése a toaletten...
2017. április 14. 18:02
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Komolyan nincs olyan nap hogy ne lenne cikk erről az irritáló nőszemélyről? (Bella). Komolyan, azt sem tudtam eddig, hogy ez ki, de itt egészen jól megismerem, közben meg a falat kaparom már tőle. Már most nagyon utálom
2017. április 14. 19:34
|
|
Mrs.Cupcakeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.01. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 262248 offline
|
Fannii33
Nem bánnám ha rácsapna Luke Hemmingsre
Heee...azért ne Lukera már...
Nem bánnám ha rácsapna Luke Hemmingsre
Heee...azért ne Lukera már...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: