Az elmúlt években sorra jelentek meg nemcsak a mozivásznon, hanem a televíziók képernyőjén is a különböző könyvadaptációk. Ilyen volt például a jelenleg is a második évadát sugárzó Shadowhunters, vagy a nemrégiben készült minisorozat, a 13 okom volt című könyvből, amely számos kritikai elismerést kapott, a második évadról pedig jelenleg is vitatkoznak. Ezúttal Maggie Stiefvater bestseller regénysorozatát kívánják adaptálni, amit maga az írónő erősített meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tévésorozat készül a Hollófiúkból
2017. április 14. 11:12
2017. április 14. 11:16
Mindig is elakartam kezdeni ezt a könyvet, de valahogy folyton elfelejtődött.
2017. április 14. 11:45
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Aztan mikor mar kezdenek az emberek megszeretni majd elkaszaljak xD szoval ennyit errol.. Ha mar elkezdenek valamit folytassák is pls
2017. április 14. 12:25
Kíváncsi leszek rá. A könyvsorozatot már olvastam és nagyon tetszett. Biztos, hogy belenézek majd, mert jó kis történet.
2017. április 14. 13:42
Most már igazán készülhetne a Mercy Falls farkasaiból is sorozat vagy film :3
2017. április 14. 15:19
|
|
madnessgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.12. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 261327 offline
|
jó lenne, ha nem rontanák el:D nagyon különleges könyvsorozat, vicces és művészi egyben..
2017. április 14. 18:25
mindenképp belefogok nézni, hiszen a könyvsorozat hatalmas kedvencem
2017. április 14. 21:38
A Skorpió vágta filmet nagyon várom, kíváncsi vagyok, hogyan fogják megjeleníteni a capall uisce-ket, de természetesen A hollófiúk adaptációja is nagyon érdekel *--* Csak remélem, hogy nem olyan rosszul válogatják össze a szereplőket, mint a Shadowhuntersben. Szörnyű lenne, ha Ronan karakterét elrontanák >.<
2017. április 15. 00:55
Na, ha valamire, akkor ERRE kíváncsi leszek. Alapjáraton szeszélyes a kapcsolatom ezekkel a könyvekkel, de összességében odáig vagyok a Hollófiúk-sorozat történetéért és nem utolsósorban a karaktereiért. Nagyon megörültem, amikor megláttam az első híreket a tévésorozattal kapcsolatban, és csak reménykedni tudok, hogy lesz is belőle valami, és nem fog évekig állni ez a project... a színészek már igazán érdekelnek, legfőképpen azok, akik Ronant és Blue-t fogják alakitani, hirtelen azt se tudom, hogy kik lehetnének a legideálisabbak… tény az tény, ez most nagyon lázba hozott, és remélem, hogy mihamarabb láthatjuk majd, hogy mit tudnak összehozni ebből a regénysorozatból.
2017. április 16. 21:07
|
|
justafangirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.17. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 257171 offline
|
Na, erre kíváncsi leszek.
2017. április 23. 14:32
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Ahh nagyon kíváncsi leszek és nagyon várom már most. Remélhetőleg olyan szereplőket találnak majd akik tényleg illik az adott karakterekhez mert nagyon fájna a kis szívemnek ha elrontanák :/
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: