Harry Styles nem bízta a véletlenre: a mai napon albumának címét, borítóját és pontos megjelenését is elárulta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Májusban érkezik! Bemutatta albumborítóját Harry Styles
2017. április 13. 18:18
Idézet (Viró @ 2017.04.13. 18:14)
Háááát.. nem valami profi képek...
az ilyen, vagy legalábbis hasonló hozzászólásokra mindig csak annyit tudok mondani, hogy akkor alkoss jobbat.
annak ellenére, hogy Harry nem igazán szimpatikus, mint ember és énekes, tetszik az album atmoszférája, eddig, szóval mindenképp meg fogom hallgatni, bár az első dal nem igazán nyűgözött le. mindenesetre várom már.
2017. április 13. 18:20
Kiváncsi vagyok, remélem nem fogok nagyot csalódni, mint Sing of the Times-ba, pedig többször is meghallgattam, de egyszerűen nem tudtam megszeretni. Bízok benne, hogy lesz olyan dal az albumon ami majd megtetszik. A képeknél megintcsak jobbra számítottam, de mindegy.
2017. április 13. 19:26
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Aaaaa nem bírok várniii *-*
2017. április 13. 19:29
|
|
Fannyika1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 181040 offline
|
Sose voltam One Direction rajongó, de ma meghallgattam a Sign of the Times számát és nagyon tetszett
kíváncsi lettem a többire is
2017. április 13. 19:34
|
|
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline
|
Örök szerelmem Harry..és már alig várom az albumot^.^
2017. április 13. 21:50
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Az ok amiért a többségnek nem igazán tetszenek a képek és a dal stílusa az talán az hogy Harry egy hatalmas egyediség és a képei általában elvontak inkább művésziek mint sem random túl szerkesztett képek.
Én imádom ezt a különcséget/egyediséget és hogy nem egy tucat zenét csinál mint pl Louis.. mert lássuk be Louis zenéje pl egy tipikus bulis zene hangzását tekintve amiből rengeteg van a piacon de Harry hangzása az a régi 70-es 80-as évek beli hangzás amit a mai fiatalok furának találnak mert már nem divat..
Nagyon várom az albumot mert már a címeket tekintve izgalmasak ígérkezik.
Én imádom ezt a különcséget/egyediséget és hogy nem egy tucat zenét csinál mint pl Louis.. mert lássuk be Louis zenéje pl egy tipikus bulis zene hangzását tekintve amiből rengeteg van a piacon de Harry hangzása az a régi 70-es 80-as évek beli hangzás amit a mai fiatalok furának találnak mert már nem divat..
Nagyon várom az albumot mert már a címeket tekintve izgalmasak ígérkezik.
2017. április 13. 22:18
|
|
Darling2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 248688 offline
|
Wendy17 teljesen egyet értek. Ezért különleges és érdekes Harry. Nekem személy szerint nagyon tetszik az új dala. Imádom♥
2017. április 14. 00:22
|
|
fruzsomanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 217523 offline
|
Wendy17 totálisan egyetértek! Megfogtad a dolog lényegét...
Harry más világ, és más szemmel kell nézni azokra a dolgokra amiket ő alkot, legalábbis nekem ez a véleményem. Ez az egyediség az egyik olyan dolog amit nagyon szeretek benne. <3
Harry más világ, és más szemmel kell nézni azokra a dolgokra amiket ő alkot, legalábbis nekem ez a véleményem. Ez az egyediség az egyik olyan dolog amit nagyon szeretek benne. <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: