Starity

Bella Thorne elárulta, mi az igazság a Tyler Posey-Charlie Puth drámával kapcsolatban

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. április 13. 14:54 #21
- törölt felhasználó -    
"Nagyon vágyik egy rendes fiú társaságára." Ez az interjúból kiköveztetve, vagy csak úgy ki lett találva? Ugyanis Bella állítólag biszexuális (ő maga mondta). Szóval miért pont rendes FIÚ van odaírva?
2017. április 13. 15:11 #22
- törölt felhasználó -    
Bella savazásából elég volt már bőven. Ezzel a nyilatkozattal végre tisztázott is mindent, szóval le lehet szállni innentől a témáról.
2017. április 13. 16:13 #23
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo

Státuszmikrokosmos
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
Ő még mindig itt tart?
2017. április 13. 17:38 #24
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
nagyon unom már ezt a kis hülye nőszemélyt, minden második cikk róla szól
2017. április 13. 17:59 #25
Rebi12
Rebi12
visszatérő vendég

StátuszBeing second is to be the first of the ones who lose.
Hozzászólás: 113
Csatolások: 0
Azonosító: 232502
Sorah. ott a pont!
2017. április 13. 18:05 #26
Bellarina.19
Bellarina.19
visszatérő vendég
Hozzászólás: 112
Csatolások: 0
Azonosító: 231021
Nem Bella hozta fel megint, hanem csak itt jelent meg ez a "hír" későn!!
2017. április 13. 18:24 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lisanne @ 2017.04.13. 12:42)
olvasgattam itt a kommentek között, és hogy is mondjam, leesett az állam. ha ezután is Bella a rossz r*banc a szemetekben, nem ez a nemnormális alak, akkor bajok vannak a fejetekben, édes gyermekeim.
sohasem láttam még ennyire aranyos lányt, mint Bella. kérlek szépen. tett nektek valami olyat, amitől utálni kellene?
max amiatt utálhatjátok, hogy már nem az a kis CeCe, aki volt az Indul a Risza vagy mi a jó isten volt annak a szerencsétlenségnek a neve; visszatérve, már nem az, kit a Disney megalkotott. és ezért is szeretem, hogy végre önmaga tud lenni, és nem csak egy megalkotott bábu, de ezt sokatok nagyon nem látja át, ehelyett inkább elég szép jelzőkkel illetitek, gratu.
aki meg emiatt megutálta, az magára vessen és a hatalmasnagy intelligenciájára, de akinek nem inge, nem veszi magára.
annyiban biztos vagyok, Bella egy olyan csoda, amit nehezen lehet pótolni a mai világban.
és az meg mi már, hogy megint csak a középpontban akar lenni? normálisak az ilyen emberek, akik ezt írják? istenem, lehet most engem észt osztó kis izének nézni, de nem érdekel. Bellánál nincs őszintébb, aranyosabb ember ezen az átkozott földön, ahol mindenki csak a híreknek hisz, és nem is érdekli sokatokat, hogy BELLA mit érez. ő is ember, könyörgöm. egy olyan ember, aki az ég világon SENKINEK nem tett rosszat. senkinek. de ti mentek egymás hülyesége után. hallottátok már azt a mondást, hogy egy bolond százat csinál? hát, valaki elkezdte az oldalon bemocskolni Bellát, és tessék, hogy is tartunk? szerencsétlen lány a legutáltabb személy a drága Hollywood és az emberek miatt. köszönöm szépen 2017, hogy szánalmasabb vagy az előző évnél.
visszatérve a cikkre, imádom ezt a lányt, és azt, hogy ki mer állni magáért, és kitört a Disney kis fogságából, ÉS HOGY ÖNMAGA. nem olyan, mint Zendaya. és ha nektek még ő a rossz, akkor csak gratulálni tudok.
kérlek, ha valami nem tetszik, akkor ne is nézd meg, mert jogom van a véleményemhez.

ott a pont! mellesleg, nem tudom, mi bajotok van ezzel a csodával, valószínűleg az, hogy túl meseszép és aranyos, vagyis nektek tökéletes ellentétetek.
visszatérve rá: örülök, hogy tiszázta, bár én ezt azelőtt is tudtam. megérdemelne már egy normális pasit, és a boldogságot.
p. s. ti meg pukkadjatok meg.
2017. április 17. 17:42 #28
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Csak szerintem néz ki úgy ez a csaj, mint Jeffree Star? biggrin.gif
2 oldal 1 2