Sokan rá sem ismernek Bella Thornera viselkedése alapján, pedig a színésznő szerint most önmaga.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne szerint a Disney bábuként használta
2017. április 12. 20:38
imádom Bellát, de komolyan. belevaló, és pont olyan, mint én; száz százalékosan lesz*rja, hogy mit gondolnak róla. örülök, hogy végre megtalálta önmagát, a Disney-ről pedig korábban is tudtam, hogy a színészek, akik náluk dolgoznak, egyáltalán nem önmaguk; ezt pedig undorítónak találom, és remélem, hogy legalább a fele ezeknek az embereknek végre megtalálja önmagát, akárcsak Bella.
2017. április 12. 20:41
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Nagyon fontos volt odaírni, hogy depressziós, szerintem is.
Bella egy nagyon édes lány, annyira büszke vagyok rá, Zendayával ellentétben, ő még le is tett valamit az asztalra. Zendaya meg még mindig a Disney kis bábuja.
Bella egy nagyon édes lány, annyira büszke vagyok rá, Zendayával ellentétben, ő még le is tett valamit az asztalra. Zendaya meg még mindig a Disney kis bábuja.
2017. április 12. 20:52
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Bellára rohadt büszke vagyok. Zendaya még mindig le van ragadva a Disney-nél, mert ő soha nem lesz annyira jó, mint Bella. Én Bellát így szeretem ahogy most van.
2017. április 12. 20:59
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Lehet, hogy a régi Bella nem önmaga volt, de ezerszer szimpatikusabb, mint, ahogy mostanában viselkedik. Egyébként nem volt muszáj neki a Disney-t választani, ki is léphetett volna, és mehetett volna máshova is! De gondolom azért maradt a s*ggén, mert tehetségtelen, és tudta, hogy már az is mázli, hogy ide felvették, hogy szerepeljen az Indul a riszában!
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2017. április 12. 21:15
Most elkezd hibáztatni mindenkit, ahelyett, hogy bocsánatot kérne, mert egy h*lye idióta unintelligens k*rva.
2017. április 12. 21:27
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Addig nem zavarta, míg megjött tőlük a csekk...
Zendaya annyira le van ragadva a Disneynél, hogy szabadidejében mellékszereplő a Marvel Pókemberjében...
Idézet (Sophy the bohemian @ 2017.04.12. 20:52)
Zendaya még mindig le van ragadva a Disney-nél, mert ő soha nem lesz annyira jó, mint Bella.
Zendaya annyira le van ragadva a Disneynél, hogy szabadidejében mellékszereplő a Marvel Pókemberjében...
2017. április 12. 21:36
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Szóval pénzért bármit. Zendayat szídják itt néhányan ő legalább letesz valami értelmeset az saját lemeze van (még énekelni is tud)táncol DWTS-ban saját kollekciója van nem szíd és mocskol mindenkit akinek a karrierjét köszönheti és nem azzal van a köztudatban hogy hetente új pasija vagy piercingje van vagy épp levetkőzött. Igen Bella csodás példakép a kislányok számára néhány embernek aki szerint igaza van
2017. április 13. 00:33
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Hát lehet fikázni ezt a csajt, csak remélem, ezek után be lesz majd fejezve ez a hülyeség, hogy "bezzeg mikor még az Indul A Risza szereplője volt, bezzeg akkor még milyen "normális" volt", és így tovább.
Alapból hülyeség szerintem a Disney-t hibáztatni ezért az egészért, és úgy tenni, mintha ő lenne az áldozata ennek az egésznek, mert azért lássuk be, a pénz az neki is tetszett, gondolom nem két forintos fizetést kapott mint színésznő, még ha pocsék is volt egész végig... annak a fos csatornának köszönheti az egész "karrierét", már ha az lenne neki, tekintve, hogy tudtommal nem sok mindent csinál a kedélyborzoláson kívül, szóval most hátba támadni őket, hogy "márpedig ők tehetnek mindenről" egész egyszerűen csak gáz...
Alapból hülyeség szerintem a Disney-t hibáztatni ezért az egészért, és úgy tenni, mintha ő lenne az áldozata ennek az egésznek, mert azért lássuk be, a pénz az neki is tetszett, gondolom nem két forintos fizetést kapott mint színésznő, még ha pocsék is volt egész végig... annak a fos csatornának köszönheti az egész "karrierét", már ha az lenne neki, tekintve, hogy tudtommal nem sok mindent csinál a kedélyborzoláson kívül, szóval most hátba támadni őket, hogy "márpedig ők tehetnek mindenről" egész egyszerűen csak gáz...
2017. április 13. 09:41
szerintem is mindent a Disneynek köszönhet és ha Zendaya nem nyilatkozott akkor valószínűleg hazugság az egész.
2017. április 13. 09:47
|
|
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline
|
A sorozat, mint ahogy le is van írva, 2013-ban ért véget.
Ez a csaj 1 éve sincs, hogy így viselkedik.
Tehát az Indul a risza után még 3 évig tudott normálisan viselkedni, magamutogatás nélkül.
Ha a Disney után három év kellett, hogy önmaga legyen, akkor ez nem önmaga. Mert ahogy lement volna az utolsó rész, egyből levethette volna ezt a maszkot, de nem tette. Erre viszont már senki nem kényszerítette. Szóval, csak önmaga volt az is, ha eddig nem változtatott.
Ez egyszerűen csak olyan, mint Mileynál. Leakarta vetkőzni a Disney-s, "jókislányos" képet, egy darabig feltűnési viszketegségben szenved, aztán lenyugszik.
Ez a csaj 1 éve sincs, hogy így viselkedik.
Tehát az Indul a risza után még 3 évig tudott normálisan viselkedni, magamutogatás nélkül.
Ha a Disney után három év kellett, hogy önmaga legyen, akkor ez nem önmaga. Mert ahogy lement volna az utolsó rész, egyből levethette volna ezt a maszkot, de nem tette. Erre viszont már senki nem kényszerítette. Szóval, csak önmaga volt az is, ha eddig nem változtatott.
Ez egyszerűen csak olyan, mint Mileynál. Leakarta vetkőzni a Disney-s, "jókislányos" képet, egy darabig feltűnési viszketegségben szenved, aztán lenyugszik.
2017. április 13. 10:57
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Jajaa konnyebb Zendeyat es a Disney-t hibaztattni sok - sok mindenkinek de persze Bella anyja nem volt hibas h azt mondta h jatsza meg magat jo tudom a haz miatt de nem egy gyereknek kell dolgoznia hanem az anyjanak el menni dolgozni es nem lett vlna ez az egesz Zendeya meg mindig a filmiparba van de bocsika Bella mit is csinal? Ja tudom sajnaltatja magat h o igy meg ugy volt.... Nem h kezdene mar magaval valamit mert mar rohatul unalmas h csak sajnaltattni tudja magat bezzeg egyetlen olyan cikket se latok h szerepet kapott vlna vlmibe vagy ilyesmi...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.