Sokan rá sem ismernek Bella Thornera viselkedése alapján, pedig a színésznő szerint most önmaga.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne szerint a Disney bábuként használta
2017. április 12. 20:38
imádom Bellát, de komolyan. belevaló, és pont olyan, mint én; száz százalékosan lesz*rja, hogy mit gondolnak róla. örülök, hogy végre megtalálta önmagát, a Disney-ről pedig korábban is tudtam, hogy a színészek, akik náluk dolgoznak, egyáltalán nem önmaguk; ezt pedig undorítónak találom, és remélem, hogy legalább a fele ezeknek az embereknek végre megtalálja önmagát, akárcsak Bella.
2017. április 12. 20:41
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Nagyon fontos volt odaírni, hogy depressziós, szerintem is.
Bella egy nagyon édes lány, annyira büszke vagyok rá, Zendayával ellentétben, ő még le is tett valamit az asztalra. Zendaya meg még mindig a Disney kis bábuja.
Bella egy nagyon édes lány, annyira büszke vagyok rá, Zendayával ellentétben, ő még le is tett valamit az asztalra. Zendaya meg még mindig a Disney kis bábuja.
2017. április 12. 20:52
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Bellára rohadt büszke vagyok. Zendaya még mindig le van ragadva a Disney-nél, mert ő soha nem lesz annyira jó, mint Bella. Én Bellát így szeretem ahogy most van.
2017. április 12. 20:59
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Lehet, hogy a régi Bella nem önmaga volt, de ezerszer szimpatikusabb, mint, ahogy mostanában viselkedik. Egyébként nem volt muszáj neki a Disney-t választani, ki is léphetett volna, és mehetett volna máshova is! De gondolom azért maradt a s*ggén, mert tehetségtelen, és tudta, hogy már az is mázli, hogy ide felvették, hogy szerepeljen az Indul a riszában!
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2017. április 12. 21:15
Most elkezd hibáztatni mindenkit, ahelyett, hogy bocsánatot kérne, mert egy h*lye idióta unintelligens k*rva.
2017. április 12. 21:27
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Addig nem zavarta, míg megjött tőlük a csekk...
Zendaya annyira le van ragadva a Disneynél, hogy szabadidejében mellékszereplő a Marvel Pókemberjében...
Idézet (Sophy the bohemian @ 2017.04.12. 20:52)
Zendaya még mindig le van ragadva a Disney-nél, mert ő soha nem lesz annyira jó, mint Bella.
Zendaya annyira le van ragadva a Disneynél, hogy szabadidejében mellékszereplő a Marvel Pókemberjében...
2017. április 12. 21:36
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Szóval pénzért bármit. Zendayat szídják itt néhányan ő legalább letesz valami értelmeset az saját lemeze van (még énekelni is tud)táncol DWTS-ban saját kollekciója van nem szíd és mocskol mindenkit akinek a karrierjét köszönheti és nem azzal van a köztudatban hogy hetente új pasija vagy piercingje van vagy épp levetkőzött. Igen Bella csodás példakép a kislányok számára néhány embernek aki szerint igaza van
2017. április 13. 00:33
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Hát lehet fikázni ezt a csajt, csak remélem, ezek után be lesz majd fejezve ez a hülyeség, hogy "bezzeg mikor még az Indul A Risza szereplője volt, bezzeg akkor még milyen "normális" volt", és így tovább.
Alapból hülyeség szerintem a Disney-t hibáztatni ezért az egészért, és úgy tenni, mintha ő lenne az áldozata ennek az egésznek, mert azért lássuk be, a pénz az neki is tetszett, gondolom nem két forintos fizetést kapott mint színésznő, még ha pocsék is volt egész végig... annak a fos csatornának köszönheti az egész "karrierét", már ha az lenne neki, tekintve, hogy tudtommal nem sok mindent csinál a kedélyborzoláson kívül, szóval most hátba támadni őket, hogy "márpedig ők tehetnek mindenről" egész egyszerűen csak gáz...
Alapból hülyeség szerintem a Disney-t hibáztatni ezért az egészért, és úgy tenni, mintha ő lenne az áldozata ennek az egésznek, mert azért lássuk be, a pénz az neki is tetszett, gondolom nem két forintos fizetést kapott mint színésznő, még ha pocsék is volt egész végig... annak a fos csatornának köszönheti az egész "karrierét", már ha az lenne neki, tekintve, hogy tudtommal nem sok mindent csinál a kedélyborzoláson kívül, szóval most hátba támadni őket, hogy "márpedig ők tehetnek mindenről" egész egyszerűen csak gáz...
2017. április 13. 09:41
szerintem is mindent a Disneynek köszönhet és ha Zendaya nem nyilatkozott akkor valószínűleg hazugság az egész.
2017. április 13. 09:47
|
|
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline
|
A sorozat, mint ahogy le is van írva, 2013-ban ért véget.
Ez a csaj 1 éve sincs, hogy így viselkedik.
Tehát az Indul a risza után még 3 évig tudott normálisan viselkedni, magamutogatás nélkül.
Ha a Disney után három év kellett, hogy önmaga legyen, akkor ez nem önmaga. Mert ahogy lement volna az utolsó rész, egyből levethette volna ezt a maszkot, de nem tette. Erre viszont már senki nem kényszerítette. Szóval, csak önmaga volt az is, ha eddig nem változtatott.
Ez egyszerűen csak olyan, mint Mileynál. Leakarta vetkőzni a Disney-s, "jókislányos" képet, egy darabig feltűnési viszketegségben szenved, aztán lenyugszik.
Ez a csaj 1 éve sincs, hogy így viselkedik.
Tehát az Indul a risza után még 3 évig tudott normálisan viselkedni, magamutogatás nélkül.
Ha a Disney után három év kellett, hogy önmaga legyen, akkor ez nem önmaga. Mert ahogy lement volna az utolsó rész, egyből levethette volna ezt a maszkot, de nem tette. Erre viszont már senki nem kényszerítette. Szóval, csak önmaga volt az is, ha eddig nem változtatott.
Ez egyszerűen csak olyan, mint Mileynál. Leakarta vetkőzni a Disney-s, "jókislányos" képet, egy darabig feltűnési viszketegségben szenved, aztán lenyugszik.
2017. április 13. 10:57
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Jajaa konnyebb Zendeyat es a Disney-t hibaztattni sok - sok mindenkinek de persze Bella anyja nem volt hibas h azt mondta h jatsza meg magat jo tudom a haz miatt de nem egy gyereknek kell dolgoznia hanem az anyjanak el menni dolgozni es nem lett vlna ez az egesz Zendeya meg mindig a filmiparba van de bocsika Bella mit is csinal? Ja tudom sajnaltatja magat h o igy meg ugy volt.... Nem h kezdene mar magaval valamit mert mar rohatul unalmas h csak sajnaltattni tudja magat bezzeg egyetlen olyan cikket se latok h szerepet kapott vlna vlmibe vagy ilyesmi...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.