Már több, mint egy hónap telt el az ominózus repülőtéri, verekedős fiaskó óta, de Louis szerencsére komolyabb büntetés nélkül megúszta a dolgot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezt megúszta! Louis Tomlinsont nem veszik elő a repülőtéren történt incidensért
2017. április 12. 07:37
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 12. 08:47
Nagyon helyes, hogy nem indult ellene eljárás. Látszott a felvételeken, hogy nem az Ő hibájából történtek ott a dolgok. Azok a rajongók átléptek egy határt. Louis nyilván nem fogja hátradőlve végignézni, ahogy megtépik a barátnőjét.
2017. április 12. 09:20
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Nem is értem, miért Louist kéne megbüntetni, mégis mit kellett volna tennie? Nézni, ahogy megtámadják Eleanort?
Logikátlan.
Logikátlan.
2017. április 12. 09:41
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Pont hogy a lányokat kellett volna elővenni Louis helyett. Nem vagyok nagy rajongója a csávónak de a videót én is láttam és a lányok brutális módon neki mentek a barátnőjének. Nem szabadott volna hagyniuk hogy megússzák.
2017. április 12. 10:36
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Komolyan mondom eszem megáll! Rohadtul nem Louis-t kellett volna elővenni ebben az ügyben, hanem a brutális erőszakot elkövető lányokat. Ő csak azt tette amit minden normális ember, megvédte a barátnőjét! Édes Istenem! És még vigyáznia kell, nehogy előforduljon még egyszer. Nagyon remélem, hogy nem fog, vagy ha mégis, akkor a bűnöst veszik elő!
2017. április 12. 19:15
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Figyelmeztetés jár önvédelemért. Ez igen.
2017. április 12. 19:22
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Talán nem eleve őt kellett volna elővenni a kezdetektől fogva.
Akárhány más, külföldi oldalon, vagy tinimagazinban láttam megemlítve az ügyet az elmúlt időszakban, valamennyien Louis-t, nem pedig a paparazzót meg a barátnőjére támadó lányokat hibáztatták. A paparazzós eset eleve egy marhaság volt, mivel nem lökte a férfit, hanem megbotlott, és magával rántotta. Azon kívül nem tudom ki hogyan vette le a videóból a dolgot, én úgy láttam rátámadtak a barátnőjére, Louis pedig védeni akarta őt. Nem veszik elő? Még szép!
Akárhány más, külföldi oldalon, vagy tinimagazinban láttam megemlítve az ügyet az elmúlt időszakban, valamennyien Louis-t, nem pedig a paparazzót meg a barátnőjére támadó lányokat hibáztatták. A paparazzós eset eleve egy marhaság volt, mivel nem lökte a férfit, hanem megbotlott, és magával rántotta. Azon kívül nem tudom ki hogyan vette le a videóból a dolgot, én úgy láttam rátámadtak a barátnőjére, Louis pedig védeni akarta őt. Nem veszik elő? Még szép!
2017. április 12. 19:27
|
|
oOKikiOovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 262696 offline
|
Úgy látszik az előttem lévő néhány kommentben már mindent leírtak,amit le akartam írni
(kivéve egyet) De azért leírom én is. Luis ebben az egészben áldozat volt és szerintem igazi gentleman-ként viselkedett,hogy Eleanor segítségére sietett ♥
2017. április 13. 21:02
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
MI VAN???? Még ő legyen hálás, hogy nem ítélik el azért, mert megvédte a barátnőjét pár elvetemült ribanctól, és egy őrült paparazzitól??? Hát én kérek elnézést komolyan.
Talán inkább a két idegbeteg lánnyal és a személyiség jogokat sértő paparazzival kéne foglalkoznia a kedves bíróságnak.
Talán inkább a két idegbeteg lánnyal és a személyiség jogokat sértő paparazzival kéne foglalkoznia a kedves bíróságnak.
2017. április 13. 22:09
|
|
Larraa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.06. Hozzászólás: 517 Csatolások: 1 Azonosító: 261218 offline
|
Ez felháborító
Látszott a videón, hogy elesett és ezért esett el a paparazzi is.
Szánalom. A másik kettő csaj meg hiába mondták azt, hogy nem tudták ki volt Louis barátnője, ha ez így lett volna akkor nem támadják meg.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: