Starity

Harry Potter-szereplők, akiket a forgatás alatt lecseréltek

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. április 11. 14:53 #21
lola90
lola90
visszatérő vendég

StátuszNem a magasságtól félsz, hanem az eséstől
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 162
Csatolások: 0
Azonosító: 260416
Nekem egyik sem tűnt fel, de vannak nagyon szembetűmők is. Nem hiszem, hogy néhánynál nem tudtak jobban hasonlító színészt találni.
2017. április 11. 21:08 #22
- törölt felhasználó -    
A Dumbledore váltás, ahogy mindenkinek, nekem is feltűnt. Ezen kívül csak a Dámát és Hermione szüleit szúrtam ki, mint változást.
2017. április 11. 21:42 #23
lukullusz17
lukullusz17
új tag

StátuszImádom a tavaszt!!!
Hozzászólás: 16
Azonosító: 258929
Húha jó sok változás!
2017. április 12. 11:46 #24
- törölt felhasználó -    
A kobold és Voldemort nem igazán tűnt fel, sőt Cedric sem, de a többiek... Igaz nem tulajdonítottam neki különösebben nagy ügyet, mert tetszett a film. :3
2017. április 12. 22:32 #25
Mayland
Mayland
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 259187
Ne haragudj, kedves cikkíró, de "elhalálozott"?
Ha egy kisállatról lenne szó, még csak-csak, de akkor se igazán...
Elhunyt, esetleg. Egy színészről beszélünk.
2017. április 12. 22:39 #26
Orsie16
Orsie16
ღwitchღ

StátuszJéghegyek népe örök kedvenc <3
Hozzászólás: 3716
Csatolások: 677
Azonosító: 143213
Nagyon jó volt! Eddig ezeket észre sem vettem, pedig nem is tudom hányszor láttam már a filmeket! biggrin.gif Egyedül Dumbledore volt amit kiszúrtam egyből, Voldemortról is tudtam, csak nem igazán foglalkoztam ezzel a részlettel. Cedric nem is baj, hogy nem szerepelt annyit a filmben mint a könyvben, mert nem igazán fogott meg a karaktere. Ja és Bill vicces volt. Viszont ő többet szerepelhetett volna, mert ugye a könyvben is van róla szó, nem a hetedik részben ismeri meg Harry!
2017. április 13. 09:59 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (kittey @ 2017.04.10. 20:30)
Gratulálok, de Blaise, akire te gondolsz, az Zambiniként van jelen, filmben és könyvben is, igaz ez a keresztneve, de a mardekárosokat, halálfalókat és tanárokat inkább vezetéknévvel nevezzük őket, így felismerhetőbbek, ezt muszáj volt megemlítenem beer.gif Megmagyaráznád Lavendert és Elphias-t? Mivel, hogy nekik ugyanaz a szerepük, szerintem (mint HP-szakértő rolleyes.gif ) kis eltérés sincsen, viszont Nigel-ről nekem is Colin jut eszembe, de mi van Colin testvérével, Dennis Creevey-vel, aki meg sem jelenik? smileeee.gif

Lehet, hogy rosszul értelmeztem a hozzászólásodat, de többször is elolvastam és még mindig nem értem mi a baj. Blaise és Zambini egy és ugyanaz a személy. Zambini a keresztneve és a Blaise pedig a vezetékneve. Szóval nem tudom, hogy mi a probléma. Ahogyan te is mondtad mardekárosokat, halálfalókat és tanárokat vezetéknévvel emlegetjük a Blaise pedig a vezetékneve.
Lavendert, az első pár részben egy fekete kislány játszotta (Jennifer Smith), de aztán a hatodik részben ugye bár lecserélték és Jessie Cavere jutott a szerep az utolsó két részben.
Elphias akkor jelent meg először amikor Harryt kimentették Dursley-éktől a főnix rendjében és akkor Peter Cartwright alakította, míg a halál ereklyéiben amikor is Harry és az új Elphias Dumbledoreról már David Ryallal beszélget.
Remélem elolvasod a magyarázatomat smileeee.gif
2017. április 14. 13:33 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cande331 @ 2017.04.13. 09:59)
Lehet, hogy rosszul értelmeztem a hozzászólásodat, de többször is elolvastam és még mindig nem értem mi a baj. Blaise és Zambini egy és ugyanaz a személy. Zambini a keresztneve és a Blaise pedig a vezetékneve. Szóval nem tudom, hogy mi a probléma. Ahogyan te is mondtad mardekárosokat, halálfalókat és tanárokat vezetéknévvel emlegetjük a Blaise pedig a vezetékneve.
Lavendert, az első pár részben egy fekete kislány játszotta (Jennifer Smith), de aztán a hatodik részben ugye bár lecserélték és Jessie Cavere jutott a szerep az utolsó két részben.
Elphias akkor jelent meg először amikor Harryt kimentették Dursley-éktől a főnix rendjében és akkor Peter Cartwright alakította, míg a halál ereklyéiben amikor is Harry és az új Elphias Dumbledoreról már David Ryallal beszélget.
Remélem elolvasod a magyarázatomat smileeee.gif

Zambini Blaise-nek hívják? Nem Blaise Zambini véletlenül? na, mindegy is... rohog.gif rohog.gif
Igen, most, hogy így mondod, tényleg így van, köszi a felvilágosítást meghajolo.gif biggrin.gif blush.gif
2017. április 16. 20:08 #29
Karenina
Karenina
visszatérő vendég

Státusz"még nincs vége.."
Hozzászólás: 151
Csatolások: 2
Azonosító: 263357
Ezt észre sem vettem. Gondolom azért, mert ügyeltek arra, hogy kb úgy nézzen ki a szereplő amilyen volt. smileeee.gif
2017. április 19. 12:18 #30
Valki15
Valki15
új tag

Státusz5SOS imádom! Mert ki az a hülye aki nem?
Hozzászólás: 4
Azonosító: 263397
Huh. Tényleg nem venni észre
2017. április 23. 15:30 #31
rebeka91
rebeka91
új tag

StátuszIde mit kéne írni? XD
Hozzászólás: 85