Bár világunkban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az online beszélgetések és kapcsolatok, nem szabad elfelejtenünk, hogy az életben még mindig nélkülözhetetlen az élő szó ereje, ám nem árt megválogatnunk, mit és hogyan mondunk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezzel a 3 egyszerű szabállyal hatékonyabbá teheted a beszélgetéseidet
2017. április 10. 12:44
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 10. 15:07
Hát érdekes cikk lett, de úgy őszintén...ki az az agyatlan aki egy lánykéréskor azt feleli: Na végre?! :'D
2017. április 10. 18:06
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Az utolsó képen sírokxddd Amúgy jó cikk lett:D
2017. április 10. 18:06
Szerintem ezzel nem a beszélgetések lesznek hatékonyabbak, hanem az emberek hazugok és idegesítően nyájasak. Abba a beszélgetésbe kár energiát fektetni, amit csak ilyen felesleges bájolgásokkal lehet felpörgetni, valaki vagy hajlandó velem úgy is beszélni, hogy kimondom a véleményemet úgy, ahogy van, vagy mehet oda, ahová gondolom.
Biztos megint meg fognak egy páran kövezni, hogy csak kötekedek, de én így látom.
Biztos megint meg fognak egy páran kövezni, hogy csak kötekedek, de én így látom.
2017. április 10. 18:25
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Ez nem a társalgás pozitít irányba terelése, hanem megjátszás. Mellesleg nem csak a magyarok negatív nép. Ez egy elég durva általánosítás, főleg egy magyar ember "szájából". Mindenhol vannak negatív emberek, kortól, nemtől, társadalmi helyzettől és !nemzetiségtől! függetlenül.
2017. április 10. 18:31
"Na végre!" Könyörgök szerintem nincs olyan ember, aki ezt mondja
2017. április 11. 15:15
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
KÖSZI? NAGYON
2017. április 11. 18:48
Idézet (Gothic01 @ 2017.04.10. 18:06)
Szerintem ezzel nem a beszélgetések lesznek hatékonyabbak, hanem az emberek hazugok és idegesítően nyájasak. Abba a beszélgetésbe kár energiát fektetni, amit csak ilyen felesleges bájolgásokkal lehet felpörgetni, valaki vagy hajlandó velem úgy is beszélni, hogy kimondom a véleményemet úgy, ahogy van, vagy mehet oda, ahová gondolom.
Igazad van
2019. október 25. 18:57
|
|
fashionbyvivienneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.10.02. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 273333 offline
|
Bár több példára számítottam, azért ez a pár is elég. Főleg, hogy mindig de-zgetek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: