Közös tetoválást csináltatott Selena Gomez és a 13 okom volt stábja
2017. április 10. 23:20
Szerintem ez rendkívül sokat jelent. Erről érdemes volt cikkezni, nem úgy, mint más dolgokról, amikre nem kellene egy önálló cikket szentelni. A pontosvessző egy rendkívül fontos dolognak a jelképe (mentális egészség), és szerintem itt starity-n nem beszélünk eleget erről. Igaz, ez egy celebekkel foglalkozó oldal, de mégis, annyi olyan cikk van már, ami nem velük fogalkozik, szóval ez is beleférne. Hiszen sokan a starity-s tagok közül tinédzserek, és a tinédzserek azok, akiket a legjobban érintenek a mentális problémák. Szerintem nem csak akkor kellene írni erről, amikor a sztárok csinálnak valami ezzel kapcsolatosat.
Na mindegy, örülök, hogy ilyen mély jelentésű de egyszerű tetoválást választottak, hiszen ezzel felhívják a figyelmet a témára.
Na mindegy, örülök, hogy ilyen mély jelentésű de egyszerű tetoválást választottak, hiszen ezzel felhívják a figyelmet a témára.
2017. április 11. 17:36
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Bevallom, hogy Selenát sosem kedveltem igazán, de mégis figyelemmel követem a sorozatot és nagyon szeretem. Sokak számára tanulságos lehet, hogy ne piszkáljanak másokat, mert az illetőnek nagyon rosszul eshet és akár öngyilkossághoz is folyamodhat.
Egyébként nekem tetszik a tetoválás és legalább jelent is valamit. Viszont három embert én nem tudok stábnak nevezni.
Egyébként nekem tetszik a tetoválás és legalább jelent is valamit. Viszont három embert én nem tudok stábnak nevezni.
2017. április 11. 19:59
Amikor olvastam a cikknek a címét azt hittem hogy The Weeknd-el csinált tetovállás
Bocsi, nem tudom leírni hogy Wekknd Wekkend Nem tudom ! XDDDDD
Jó tetkó , jelnt is valamit
Bocsi, nem tudom leírni hogy Wekknd Wekkend Nem tudom ! XDDDDD
Jó tetkó , jelnt is valamit
2017. április 12. 16:31
Idézet (ScreamQueen @ 2017.04.11. 17:36)
Viszont három embert én nem tudok stábnak nevezni.
Én se
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: