Fail! 12 alkalom, amikor emberek azt hitték, hírességgel pózoltak, pedig nem
2017. április 10. 17:17
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Najo az Ed Sheeran-eseken nagyon nevetek XDD
2017. április 11. 12:58
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Na jó, ez nagyon gáz, egy-két embernek szüksége lenne szemüvegre. A harmadik képen komolyan Deppnek látták azt a fazont? És a 11-es Ed Sheeran? Ez komoly? (Nálam szintén ez vitte a prímet.)
Az utolsóról meg nem igazán tudom eldönteni, hogy kinek gázabb: a csajnak, hogy gőze nincs kivel pózol vagy Skrillex-nek, hogy nem ismerik fel.
Az utolsóról meg nem igazán tudom eldönteni, hogy kinek gázabb: a csajnak, hogy gőze nincs kivel pózol vagy Skrillex-nek, hogy nem ismerik fel.
2017. április 13. 14:14
Nem értem miért kell minden vörös hajú emberre azt hinni hogy Ed Sheeran biggrin.gif
2017. április 13. 14:49
Ennyi gyökér embert a világon. Az utolsónál szívesen ott lettem volna, mikor rádöbben az igazságra
2017. április 13. 15:51
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
végig azt játszottam, hogy megpróbáltam a kép alapján felismerni, hogy kinek a hasonmása... a 12-esnél volt egy enyhe képzavar
a steve jobsosra azt hittem john malkovich
2017. április 22. 17:35
|
|
Benczúr Heniriettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 2 Azonosító: 247162 offline
|
snoopdog .........azta!
2017. április 23. 00:21
|
|
Monalysavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.02. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 261695 offline
|
Istenem.. A "nagy" rajongók azt se tudják hogy néz ki a sztárkedvencük...
SKRILLEX-ET HOGY A BÚSBA LEHET ÖSSZEKEVERNI CALVIN HARRIS-EL??NEM IS HASONLÍTANAK XDD EGYÁLTALÁN!!! PL. AZ OLDALRA NYÍRT FRIZURÁJA PL. TELJESEN A NÉVJEGYE... Remélem nem azzal ment oda a csaj hogy "ügye te vagy Carris?" :"D mert akkor itt elkap a guta.
Hallod DRAKE klónját találták meg azok a csajok:o :"d jó, az orra ami piciben más, meg a homloka... DRAKE-nek furán göröngyös
D
Annyira viccesek voltak:"D
Ahhh. Azok az Ed Sheeran-ok annnnyira tetszettek X"D itt vergőttem a földön.. ÉS AZOK A SRÁCOK BELEEGYEZNEK EGY FOTÓBA??! elképzelem mekkora trollok lehettek ... Lehet aláírásba is beleegyeztek X"D ki ne akarna egy random vörös elhízott pacáktól aláírást kérni abban a hitben hogy ő Ed Sheeran?? Ahh~ annyira szerencsések!!!!!!444!!!666
SKRILLEX-ET HOGY A BÚSBA LEHET ÖSSZEKEVERNI CALVIN HARRIS-EL??NEM IS HASONLÍTANAK XDD EGYÁLTALÁN!!! PL. AZ OLDALRA NYÍRT FRIZURÁJA PL. TELJESEN A NÉVJEGYE... Remélem nem azzal ment oda a csaj hogy "ügye te vagy Carris?" :"D mert akkor itt elkap a guta.
Hallod DRAKE klónját találták meg azok a csajok:o :"d jó, az orra ami piciben más, meg a homloka... DRAKE-nek furán göröngyös
Annyira viccesek voltak:"D
Ahhh. Azok az Ed Sheeran-ok annnnyira tetszettek X"D itt vergőttem a földön.. ÉS AZOK A SRÁCOK BELEEGYEZNEK EGY FOTÓBA??! elképzelem mekkora trollok lehettek ... Lehet aláírásba is beleegyeztek X"D ki ne akarna egy random vörös elhízott pacáktól aláírást kérni abban a hitben hogy ő Ed Sheeran?? Ahh~ annyira szerencsések!!!!!!444!!!666
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: