Perrie Edwards kötelezővé tenné az iskolásoknak a 13 okom volt megtekintését
2017. április 09. 13:38
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Perrie azért osztja meg a véleményét, mert joga van hozzá. Nem unják már magukat a Zayn rajongók? lol A sorozat nagyon!!! tanulságos volt, és bár én könyvpárti vagyok, azt kell mondanom, nekem többet adott, mint a regény. Ahogy nézem, pár embernek innen is meg kéne néznie, és elgondolkodnia, mit ad ki magából és ennek milyen hatása lehet a környezetére...
2017. április 09. 14:47
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Girl22 @ 2017.04.09. 14:37)
Zita Krajner
De...képzeld mindenkit zaklatnak csak nem mindenki beszél róla mert sokaknak ez elég megrázó!
De...képzeld mindenkit zaklatnak csak nem mindenki beszél róla mert sokaknak ez elég megrázó!
Ezt mégis honnan veszed? Mutass már erről egy tanulmányt, kutatást vagy bármit!
A zaklatás szót pedig ne próbáljuk már mindenre ráhúzni, mert elég kemény jelentéstartalommal bír, ami szerény véleményem szerint nem egyenlő egy "te hülye!"-jellegű bekiabálással.
2017. április 09. 15:44
|
|
peaceselena13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 234229 offline
|
Azért azt nem mondanám, hogy mindenkit zaklatnak. Engem speciel nem zaklattak soha, sehol.
Az, hogy nem vagy jóban az osztályoddal, vagy néha rád szólnak, hogy "hülye vagy", nem zaklatás.
Az, hogy nem vagy jóban az osztályoddal, vagy néha rád szólnak, hogy "hülye vagy", nem zaklatás.
2017. április 09. 16:59
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Én egyetértek Perrie-vel, ez kifejezetten egy olyan könyv/sorozat,ahol minden szereplő hibás, de a szituáció mégis valóságos. És ne beszéljünk a tizenévesekről úgy mintha nem értenének semmit, egy tanárral átbeszélhetnék mert nagyon hasznos lehet...de persze itt most nem csak erről beszélek, rengeteg ilyen film és sorozat van
2017. április 09. 17:43
Girl22,nem zaklatnak mindenkit,engem se zaklatnak,ahogy sok más embert sem.Az,hogy Hannaht zaklatják nem történik meg minden emberrel,ezért mondom hogy kötelezővé tenni nevetséges,mert NEM MINDENKIVEL VAN EZ.Glamster,ha ez nekem szólt,akkor ehhez nem igazán értem hogy hogy jön Zayn.Nem miatta mondtam,bárki mondhatta volna ezt akkor is ugyanez lenne a véleményem
Elismerem hogy nem szeretem Perriet,de ez most nem miatta van
2017. április 09. 21:18
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
A tinédzsereket ma már az se zavarná ha valamelyikük az iskolában meghalna... Tökéletes példa erre az Idegpálya című film, tegnap előtt néztem és fura volt hogy eleinte mennyire imádták a főszereplőt a végén meg már senkit sem izgatott hogy meghal...
2017. április 09. 21:35
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
És minek is? Felesleges
2017. április 09. 21:43
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
nemrég kezdtem el nézni a sorozatot, eddig nagyon tetszik, de nem hiszem hogy a mai fiatalok többségének akár az is feltűnne, hogyha esetleg valaki játszana a kék bálnával, vagy esetleg meghalna. Amúgy érdekes sztori, meg minden, de a többség feleslegesnek találná.
2017. április 09. 22:31
Van abban valami, amit Perrie javasol. A sorozat baromi tanulságos, tehát ha azt nem is, de a könyvet a többi olvasmány mellé még fel lehetne adni, hiszen ma már tényleg nagyon magas azok száma, akik öngyilkosságra adják a tinik közül a fejüket, amihez több esetben az iskolai zaklatás is hozzá járul. Ha valaki egyébként sincs jól, inkább segíteni kéne neki, mintsem a szakadék felé lökni. Ez egy fontos tudnivaló lenne az iskolások számára, mert bármikor találkozhatnak majd ilyen esettel.
2017. április 10. 14:35
|
|
Saetreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.16. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 262512 offline
|
Kötelezővé tenni felesleges lenne, de valamilyen szinten igaza van Perrie-nek. Ha kötelezővé nem is teszik szerintem lehetne ajánlani a diákoknak
Mert baromi tanulságos lenne...
2017. április 10. 14:48
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Igaza van Perrienek.
2017. április 10. 15:14
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Van benne valami. Nagyon tetszik nekem a sorozat, tanulságos.
Egyébként mi az h "mindenkit zaklatnak" Engem soha életemben nem zaklattak, és én se mást.
Egyébként mi az h "mindenkit zaklatnak" Engem soha életemben nem zaklattak, és én se mást.
2017. április 10. 17:16
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Egyetértek Perrievel, nagyon jó sorozat, mindenkinek csak ajánlani tudom.
2017. április 10. 20:54
Azért túlzásnak tartom, hogy kötelezővé kellene tenni. Mi változna vele? Semmi. Mindenki tisztában van vele, hogy milyen következményekkel jár az iskolai zaklatás, csak a zaklatót pont nem érdekli.
2017. április 11. 19:35
Idézet (JustMe18 @ 2017.04.10. 20:54)
Azért túlzásnak tartom, hogy kötelezővé kellene tenni. Mi változna vele? Semmi. Mindenki tisztában van vele, hogy milyen következményekkel jár az iskolai zaklatás, csak a zaklatót pont nem érdekli.
Teljesen egyetértek!
2017. április 11. 20:45
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
a könyv jó, a sorozatról nem tudok nyilatkozni. ez mind szép és jó, de ezzel nem oldódna meg semmi, sőt, nem túlzás azt állítani, hogy a gyerekek meg úgy az emberek alapból mindig csesztetni fogják egymást ameddig világ a világ/lesz rá idejük. csak tudnám, miért, teljesen más néha-néha elejteni egy rosszalló megjegyzést, mint állandóan rászállni egy másik személyre, az én szemszögemből ez energiapazarlás, de baromira különbözőek vagyunk.
2017. április 12. 07:38
|
|
Thessaoniki01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.28. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 259999 offline
|
ha olvasta volna a könyvet, tudná, hogy az sokkal durvább volt, mint a sori és azt tetetné kötelezővé...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: