Március 31-én került fel a Netflixre a Jay Asher bestsellere alapján készült sorozat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Perrie Edwards kötelezővé tenné az iskolásoknak a 13 okom volt megtekintését
2017. április 09. 08:47
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 09. 09:35
A szünetben tervezem megnézni, de már annyi jót hallottam róla, hogy biztos nem fog csalódást okozni.:3
2017. április 09. 10:29
Van benne valami, de attól hogy Ő mondja még nem fog megtörténni és kétlem hogy ismerne/beszélne egy olyan emberrel aki ezt eltudná intézni.
2017. április 09. 10:31
|
|
alltimelovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 223147 offline
|
Gratulálok neki, a befolyásolható 15-16 évesek meg öljék csak meg magukat a sorozat hatására, mert netán félreértelmezik a sorozat lényegét, vagy épp ők sem látnak más kiutat, mint az öngyilkosság és ez csak jobban bátorítaná őket ebben... Bár mit vártam egy olyan nőtőn aki max akkor tud valami újjal előállni ha a volt barátját oltja szét, a kiscsajok meg ugye kajálják a nőt, mert mi más jelentene megnyugvást a 14 éves kiscsajok számára mint egy shout out to my ex nevű dal... Annyira unalmas már, hogy hacsak épp nem tudja mivel szétkapni a Malik gyereket, ilyen megszólalásokkal tud csak a médiában maradni.... Meg amúgy tényleg fantasztikus gondolat, hogy egy 13 részes, részenként egy órás sorozatot tenne közelezővé.
2017. április 09. 10:32
Teljesen egyetértek vele, nagyon igaz, amit mondott.
2017. április 09. 10:48
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Ha nem is a sorozatot, de legalább a könyvet én is a kezükbe adnám. Hátha a sok kis zaklató s***fejnek elmenne a kedve a szemétkedéstől. Bár az otthoni nevelés hiányát sajnos nem pótolhatja egy regény.
2017. április 09. 11:22
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Bár még a sorozat felenél sem járok, de bizonyos szempontból osztom több, a kazettákon szereplő karakter véleményét, miszerint Hannah részéről ez a bosszúhadjárat beteges és elcseszett dolog volt.
Kényszeríteni másokat arra, hogy hallgassák meg a kazettákat, aztán egy életen keresztül gyötrődjenek a bűntudatuk miatt, amit olyan dolog miatt kellene érezniük, amit ő közel sem gondoltak olyan komolyan, ahogyan Hannah vette azokat.
Akik így helyeslik Perrie véleményét, azok gondolkodjanak el, sose mondtak másnak rosszat, sose viselkedtek mással kicsit is gonoszul? Nem kell listázni a fenekét valakinek, lesifotót készíteni róla ahhoz, hogy azzal ártsunk...
Nem tudhatjuk, ki hogy érez, kinek mi esik rosszul.
Kényszeríteni másokat arra, hogy hallgassák meg a kazettákat, aztán egy életen keresztül gyötrődjenek a bűntudatuk miatt, amit olyan dolog miatt kellene érezniük, amit ő közel sem gondoltak olyan komolyan, ahogyan Hannah vette azokat.
Akik így helyeslik Perrie véleményét, azok gondolkodjanak el, sose mondtak másnak rosszat, sose viselkedtek mással kicsit is gonoszul? Nem kell listázni a fenekét valakinek, lesifotót készíteni róla ahhoz, hogy azzal ártsunk...
Nem tudhatjuk, ki hogy érez, kinek mi esik rosszul.
2017. április 09. 11:27
Hát szerintem igaza van. Kb még 3 részt kell megnéznem, és eddig rendkívül érdekes. A karakterek sokdimenziósak. És szerintem az ilyen embereknek egy életre kellene emlékezniük, hogy valakit odáig jutattak, hogy megölte magát... Ráadásul én sok szempontból hasonlítok Hannah-ra, persze nem akarom megölni magam, de tudom, hogyan érezhetett.
2017. április 09. 11:37
|
|
peaceselena13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 234229 offline
|
alltimelover - Ma, 10:31
Gratulálok neki, a befolyásolható 15-16 évesek meg öljék csak meg magukat a sorozat hatására, mert netán félreértelmezik a sorozat lényegét, vagy épp ők sem látnak más kiutat, mint az öngyilkosság és ez csak jobban bátorítaná őket ebben... Bár mit vártam egy olyan nőtőn aki max akkor tud valami újjal előállni ha a volt barátját oltja szét, a kiscsajok meg ugye kajálják a nőt, mert mi más jelentene megnyugvást a 14 éves kiscsajok számára mint egy shout out to my ex nevű dal... Annyira unalmas már, hogy hacsak épp nem tudja mivel szétkapni a Malik gyereket, ilyen megszólalásokkal tud csak a médiában maradni.... Meg amúgy tényleg fantasztikus gondolat, hogy egy 13 részes, részenként egy órás sorozatot tenne közelezővé.
Ha nem haragszol, több helyen is kifejezném egyetnemértésemet.
* Nem minden tini befolyásolható, pláne öngyilkosságra nem. Én se (16 vagyok), de ennek mondjuk az az egyszerű oka van, hogy rettegek a haláltól.
* Egy jó tanár a megnézés után beszélne a diákokkal, kikérdezné a véleményüket, hogy ne történjen félreértés.
* Perrie közélete, szerintem nem idevaló, felesleges írni róla.
* Ha sorozatot, nem is, a könyv szerintem is lehetne kötelező. Szerintem túlhaladtunk azon a koron, amikor csak a Pál utcai és az Egri csillagok létezik. Persze, olvastam őket, jó könyvek, de tágítani kéne a téren.
Ha nem haragszol, több helyen is kifejezném egyetnemértésemet.
* Nem minden tini befolyásolható, pláne öngyilkosságra nem. Én se (16 vagyok), de ennek mondjuk az az egyszerű oka van, hogy rettegek a haláltól.
* Egy jó tanár a megnézés után beszélne a diákokkal, kikérdezné a véleményüket, hogy ne történjen félreértés.
* Perrie közélete, szerintem nem idevaló, felesleges írni róla.
* Ha sorozatot, nem is, a könyv szerintem is lehetne kötelező. Szerintem túlhaladtunk azon a koron, amikor csak a Pál utcai és az Egri csillagok létezik. Persze, olvastam őket, jó könyvek, de tágítani kéne a téren.
2017. április 09. 12:13
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Igaza van. Én is kötelezővé tenném. Szeretem ezt a sorozatot.
Remélem egyszer kötelező lesz.
2017. április 09. 12:43
Diala-val értek egyet.Perrie meg miért is osztja ezt a véleményt?Mert ez hogy kötelezővé tenné kb nevetséges,a könyv és a sorozat is annyira hatásvadász.Nem mindenkit zaklatnak a suliban vagy bármi,ez most szerintem egy tök egyedi eset(egyèni vélemény)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: