Dalpremier: Harry Styles – Sign of the Times
2017. április 09. 17:20
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Első hallásra szörnyű volt,másodjára egy kicsit jobb,harmadjára már egész tűrhető....Most pedig valami csoda.Igaz lehet engem az zavart be,hogy teljesen eltér az 1D számoktól.De nem is baj,mivel a mondanivalója mindent kifejez és Harry-nek is kell valami újat kipróbálni a zenei iparban.De ha törik,ha szakad nekem akkor is eddig Louis dala volt az,ami igazán megérintett.
2017. április 09. 21:39
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Nagyon szép lett
2017. április 11. 19:45
Elsőnek amikor meghallgattam nem tetszett, mivel eléggé szokatlan ez az új stílus. Tőle egy kicsit furcsa volt ilyet hallani. De, miután meghallgattam harmadjára is a számot, nagyon a szívemhez nőtt. Ennek a dalnak van mondanivalója, iszonyúan gyönyörű szövege van, átlehet érezni a dalt, és ez fogott meg benne. Imádom, nagyon.
2017. április 12. 16:37
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Egyetértek MadHatter...
2017. április 22. 14:42
Ez nagyon gyenge lett. Úgy tűnik, egyik 1D-s sem tud jó zenét alkotni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: